Şimdi Ara

Playstation Vita Sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gündür test ettiğim kadarıyla bug'ları yazıyorum

Cihazda bluetooth'u kapattınız diyelim, 2-3 kere cihazı kapatıp açtıktan sonra kendiliğinden açılıyor

Bazen wireless modemlere otomatik bağlan seçeneği aktif olsa bile bağlanmıyor, elle bağlanmak zorunda kalabiliyorsunuz

dün akşamdan beri 3 kere farklı menülerde donup kaldı. Power tuşunu 10 saniye kadar basılı tutarak kapatabildim. Daha sonra recovery menüsü geliyor otomatik. Restart seçerek açtım hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 23 Şubat 2012; 13:23:59 >

• Near'da konum bulmaya ardı ardına 5-6 kez bastıktan sonra hemen start derseniz logo siyah fonda asılı kalıyor :D bazen kapatması zor oluyor ama denemeyin :D
  • Arkadaşlar makinalarınızı güncelledinizmi ? En son firmware 1.61. Bende bu tip sıkıntılar yok ve makinayı nerdeyse 2-3 haftadır kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansarul

Arkadaşlar makinalarınızı güncelledinizmi ? En son firmware 1.61. Bende bu tip sıkıntılar yok ve makinayı nerdeyse 2-3 haftadır kullanıyorum.

evet güncel benimki
    3G model
  • Cihaz beklemede değil, kapalı olduğu halde sanki şarjı azalıyor diyenler parmak kaldırsın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

Cihaz beklemede değil, kapalı olduğu halde sanki şarjı azalıyor diyenler parmak kaldırsın :D

Psp'de de öyleydi.Tam kapatmadığın zaman yani bekleme modunda şarjı yiyordu.Özellikle oyun sırasında bekleme moduna aldıysan daha çabuk bitiyordu..
  • Merhaba bn vitada oyun satin almak istiyorum kredi karti bilgilerimi giriyorum hata veriyor yani satin alamiyorum yardim olabilirmisuniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thyrfing

Merhaba bn vitada oyun satin almak istiyorum kredi karti bilgilerimi giriyorum hata veriyor yani satin alamiyorum yardim olabilirmisuniz

PS Vita'yı aldığım gün sorunsuz bir biçimde aldım oyunları... ama 2 gün sonra hiçbirşey değiştirmeme rağmen aynı hatayı almaya başladım. ( 3 farklı kart denedim hepsi aynı... )
    Nette biraz araştırdıktan sonra bu sorunun uzun bir süredir olduğunu ve spesifik bir çözümü olmadığını görünce psn support'la mailleşmeye başladım...
    Eğer bir çözüm gelirse sizi haberdar ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigiMortal

quote:

Merhaba bn vitada oyun satin almak istiyorum kredi karti bilgilerimi giriyorum hata veriyor yani satin alamiyorum yardim olabilirmisuniz

PS Vita'yı aldığım gün sorunsuz bir biçimde aldım oyunları... ama 2 gün sonra hiçbirşey değiştirmeme rağmen aynı hatayı almaya başladım. ( 3 farklı kart denedim hepsi aynı... )
    Nette biraz araştırdıktan sonra bu sorunun uzun bir süredir olduğunu ve spesifik bir çözümü olmadığını görünce psn support'la mailleşmeye başladım...

Tesekkur ederim hocam ins bu sorun ordan kalkarda oyun satin alabiliriz ayrica netten uygun fiyata nerden oyun alabilirim bi bilginiz var tekrar tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Tesekkur ederim hocam ins bu sorun ordan kalkarda oyun satin alabiliriz ayrica netten uygun fiyata nerden oyun alabilirim bi bilginiz var tekrar tesekkur ederim

4-5 Gündür PSN problemimi çözemediğim için Blazblue Continuum Shift'i shopto'dan aldım ( 25.85£ ).
    Zaten genelde shopto'dan alışveirş yapıyorum ama forumdaki arkadaşlar tronixweb'de kullanıyor.

www.tronixweb.com
    www.shopto.net

http://www.shopto.net/microsites/PSVITA/games.php

• quote:

quote:

quote:

quote:

4-5 Gündür PSN problemimi çözemediğim için Blazblue Continuum Shift'i shopto'dan aldım ( 25.85£ ).
    Zaten genelde shopto'dan alışveirş yapıyorum ama forumdaki arkadaşlar tronixweb'de kullanıyor.

www.tronixweb.com
    www.shopto.net

http://www.shopto.net/microsites/PSVITA/games.php

Hocam verdigin bilgiler cok tesekkur ederim eksik olma

• gardaşlar benim psvita da dediğiniz hiçbir sorun yo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.