Dun itibariyle us psn e gectim .Hem oyunlar daha ucuz hemde tr psnde olmayan birsuru farkli oyun var niye ayni oyuna dafa fazla para verim .Burdan sony turkiye yetkililerine sesleniyorum tr pazarindan cekilin millet uyandi artik size ekmek cikmaz burdan.Cfw ciksin hemen kirdircam makineyi.Birazda biz somurelim sizi.
TR PSN Store'un kapanması inanın size bir fayda sağlamayacaktır, bu çok bencilce bir görüş. Youtube'un olmaması her ne kadar büyük bir ayıp olsa da legal bir sorunla ilgilidir diye düşünüyorum, Yunanistan ve Norveç gibi ülkelerde de yok. Zaten MGS HD collection'ın fiyatı neden TR'de en avantajlı sanıyorsunuz, insanlar Youtube olayıyla birlikte US'e geçmesin diye. Ben dün tekrar US hesabıma baktım, büyük kartımı hangisiyle kullanacağıma karar vermek için. US'in çok da bir avantajı var gibi gelmedi bana Youtube ve birkaç oyunda 5-10 dolarlık fiyat farkı dışında. Fiyatlar hemen hemen aynı, point card'la uğraşmaya gerek yok vs gibi nedenlerle TR'de bırakmaya karar verdim ana hesabımı. Tabii gelecekte uçurumlar oluşursa kararım değişebilir.
Genel soruyorum, US'te olup TR'de olmayan iyi oyunlara örnek verebilir misiniz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme