Şimdi Ara

Playstation VR Aldim. Soru Cevap (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
4.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bilmiyorum ama adama guven %100 sammıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lingua__Franca kullanıcısına yanıt
    Kamera ve move un fiyati o daha once bende bakmistim vr lafi aramada ciksin diye var

• Yani iyimidir millet alınırmı bununla ilgili bilgisi olan bana yazabilir mi?

• Simdi kuzenle konustum bunda gozluk yokmus. Salla yın yane.

• O linkteki urun sadece move controller lari icin bicilmis fiyat gibi duruyor. Gozluk oldugunu sanmiyorum.
  • 2 move cihazı var orda vr kutusundan ücretsizmi çıkıo

• deyisik bir konu olmus son yorumlar dikkat cekici valla. o ilanda satilan tek sey var oda ps move 750lira fiyati. kamerayla beraber diyen olmus ps vr la beraber diyen olmuş. yapmayin etmeyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 21 Ekim 2016; 21:02:54 >
  • Küçük aparatı görünce ps1 e taktığımız film aparatı geldi aklıma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 2 sorum olacak ps vr hakkında

şimdi bende samsung gear vr var fakat görüntü tam net değil mesela hafiften bulanık. bu bulanıklık ps vrda da var mı?

içinden yedek lensler çıkıyor mu mesela her insanın iki göz arasındaki mesafe farklı eger iki gozumuz arasındaki mesafe uymazsa ps vr buna nasıl bı cozum bulmus htc vive gibi yedek lensler yada vr uzerınden ayar var mı

bahsettiğim olay eye to eye distance diye geçiyor çok onemli bir olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaillard92 -- 13 Kasım 2016; 12:19:47 >
  • 3 GÜN ÖNCE SATIN ALDIM.1 GÜN SONRADA THE RİGS İ SATIN ALDIM. PC,XBOX ONE,PS4 E AİT BİLDİĞİNİZ BÜTÜN OYUNLARI HERŞEYİ AMA HERŞEYİ UNUTUN BU BİR GERÇEK DEVRİM ARKADAŞLAR.BENİ BAŞKA BİR BOYUTA TAŞIDI.SATIN ALACAK OLANLARA HAYIRLI OLSUN.BÜTÜN SANAL GERÇEKLİĞİ SONUNA KADAR HİSSETTİRİYOR
  • Armant81 A kullanıcısına yanıt
    HİÇ DÜŞÜNME AL KARDEŞİM.3 GÜNDE DÜNYAM DEĞİŞTİ
  • PS VR bence de efsane birşey. Başlarda alışamadım mide bulantısı vardı hatta satmayı bile düşündüm oynayamıyorum diye fakat kısa süre sonra bünye alıştı. Şu an bir problem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: erasmus1971

3 GÜN ÖNCE SATIN ALDIM.1 GÜN SONRADA THE RİGS İ SATIN ALDIM. PC,XBOX ONE,PS4 E AİT BİLDİĞİNİZ BÜTÜN OYUNLARI HERŞEYİ AMA HERŞEYİ UNUTUN BU BİR GERÇEK DEVRİM ARKADAŞLAR.BENİ BAŞKA BİR BOYUTA TAŞIDI.SATIN ALACAK OLANLARA HAYIRLI OLSUN.BÜTÜN SANAL GERÇEKLİĞİ SONUNA KADAR HİSSETTİRİYOR

Aralık ta üye olmuşsun 3 mesaj atmışsın 3ünde de vr yi övmüşsün maşallah.. İlginç..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amac ne olabilir ki?

• vr a güncelleme gelicekti ne oldu

önden test edenler görüntü kalitesinin iyileştiğini söylüyor ancak vr 4k olunca biz keyif alabilicez ki en iyi ihtimal 2 sene sonra
  • cemo62 kullanıcısına yanıt
    eğer satın alırsan ne kadar ilginç olduğunu görürsün kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.