Şimdi Ara

Playstation VR | ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.818
Cevap
75
Favori
176.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben konunun bi hayli dışında kaldığım için sormak durumunda kaldım.. VR için çıkan kamera farklı mı yoksa şuanda elimizde bulunan kameralar aynı işi görüyor mu..?

Konusu burası değil ama PS4 için kullanacağımız (oyunların save dosyalarını kopyalamak için) USB bellek formatı ve min.kapasitesinin ne olması gerekiyor başka bir işlem yapılıyor mu dosya açma vs..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaturcamawzer -- 17 Ekim 2016; 8:56:55 >
  • Arkadaşlar iki adet vr aynı anda tek cihaza bağlanabiliyor mu?. İki kişilik oyunları bu şekilde oynayabiliyor muyuz?
  • Alaturcamawzer A kullanıcısına yanıt
    Eski kameralarla da calisiyor yenisi olmasina gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABUX kullanıcısına yanıt
    Bunun mumkun olmadigini yazmislardi sitelerinde.

• Ps3 moveler ps4 vr a uyuyor galiba peki ps4 move diye satılanların ps3 moveden farki nedir. 90 euro fiyat çekmişler. 2.el ps3 move alsam 80tl den halledebiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: slim73

Bunun mumkun olmadigini yazmislardi sitelerinde.

Keşke o şekilde de olabilseymiş. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

Arkadaşlar iki adet vr aynı anda tek cihaza bağlanabiliyor mu?. İki kişilik oyunları bu şekilde oynayabiliyor muyuz?

Dış görüntüleri haricinde iki kameranın özellikleri aynı

Playstation VR | ANA KONU
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bildiğim tek fark usb girişleri.Yenilerde ps4 dual shock daki gibi Micro usb giriş geliyor eskilerdeki daha büyük usb giriş var. Birde şu an sadece iki oyun çift move Controller gerektiriyormuş. Bende de bir tane var yeter diye düşünüyorum.

• Playstation Türkiye tarafından Playstation VR, Türkçe Altyazılı kurulum videoları yayınlandı

• vr i tv nin yerine koyup oyun ya da film izlemek isteyenler fazla heveslenmesin çünkü çözünürlük düşük ve blurlanma oluyor, ayrıca pek mantıklı değil tv deki keskin görüntü varken kafaya onu takıp oynamak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstation Türkiye'den Mustafa Yiğit vr ps4 pro da ps4 den çok farklı olacak diyor izleyin daha bir çok şey anlatıyor

• 4 proyu övecek tabi yapması gereken o
  • volkie kullanıcısına yanıt
    Herşeyi geçtim ben gözümün dibinde ışık bombardımanı istemiyorum, kör olmak gibi niyetim yok. VR tadımlık teknoloji

• İlk sayfa güncellenmiştir

Diğer VR cihazları ile karşılaştırması:

Playstation VR | ANA KONU
  • Fiyatı çok yüksek eğer düşerse düşünülebilir.
  • Arkadaşlar amazon.frden siparişi geçtim ama kartımdan şuanda 3 .18 TL çekilmiş acaba diğer kısmı ürün kargoya verilincemi çekilecek teslim tarihi 22 Ekim diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lugano1907 -- 17 Ekim 2016; 16:08:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lugano1907

Arkadaşlar amazon.frden siparişi geçtim ama kartımdan şuanda 3 .18 TL çekilmiş acaba diğer kısmı ürün kargoya verilincemi çekilecek teslim tarihi 22 Ekim diyor

Kargo yapılırken çekip kargoya veriyorlar. Hayırlı olsun hızlı kargoyumu seçtiniz
  • Tsk ederim kardeşim evet bugün aldım ve vaktim teslim tarihi 19 Ekim 22 Ekim yazıyor bence beklediğimden bile çok hızlı gelicek insallah

• lugano1907 L kullanıcısına yanıt
    2-3 güne elinde olur. Bende bugün yarın vereceğim siparişi
  • Eyvallah kardeşim toplam 1644 filan geliyor

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.