ps5 pro alanları buraya rahatlıkla üye yapabilirsin |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6268. sayfa)
-
-
Ben yalnızca fps sanıyordum merakla beklememe rağmen üzmüştü biraz. Bunu senden yeni öğreniyorum valla çok güzel haber oldu. Skyrim gibi o zaman bu noktada.
-
Ya sen PC'ci görünümünde Xbox'cı değil miydin? Gerçi farkedilmemek için arada Xbox da gömmen lazım di mi ahahah -
Büyük oyunu görmüşsün, illüminati yeğenim. Yav şu konuda en az 3 defa sadece Xbox özelinde Xbox’a gömdüğümü ben net hatırlıyorum, 30 FPS Hellblade, 30 FPS Avowed, ve şimdi Stalker. Ama Xbox kullananlar diğer konsol kullanıcıları gibi her yazılana delirip, kudurup yazana saldırmadığı için dikkat çekmiyor asıl komik olay, 500p PS5 oyununu, 900p + halay festivalli ps5 pro oyununu savunan adamların çıkıp “xbox oyunu kötü çalışmış muahah” diye dalga geçmeye çalışması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 21 Kasım 2024; 21:13:43 > -
Abi o değilde.. Nerdeyse nesil bitecek.Önce Remastared -Remake yağdırdılar,sonra da sadece Remastared ve Remake 'lerin düzgün çalıştığı ara konsol yaptılar.Valla büyük iş..Bu nasıl nesildir arkadaş..Yahu bak Alan Wake 2, Cyberpunk gibi benchmark oyunlarda sıkıntı yaşansa tamam diyeceğim,bak hadi Silent Hill 2 'yi de katayım..Yahu Baldurs Gate 3 gibi mütevazi izometrik oyunlarda süründü bu konsollar ya ahahaha.Valla ben böyle rezillik görmedim.Bin yıllık konsolcuyum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 21 Kasım 2024; 21:56:41 > -
çöpstation nesli geriye çektiği için yapıcak bir şey yok maalesef
-
Caped birak bu isleri ac bir yayinda ayilip bayilmadan oyna izliyelim
-
Series s e laf etmeyip ps5 e nesli geri çekiyo demek te ne bileyim
-
açtım ama sen izlemeyeceksin :)
-
link at unuttum kanali
-
SKYRIM in ÇAKMASI VE KARISI -
-
An itibariyle kripto Xbox’çı oldun, geçmiş olsun
-
Biz onu çoktan olduk ya:) -
Dragon Age Veilguard 'ı birçok yerden eleştirebiliriz.Başta bir RPG'den ziyade Aksiyon oyunu olduğu için.Seriye çok bir bağlılığım yok bu benim için sorun değil o yüzden.Ha Mass Effect 'e böyle yaparlarsa kafa göz dalarım Bioware 'e o ayrı:)
Oyunu bir aksiyon oyunu olarak ele alırsam çok keyif aldığımı söylemeliyim özellikle combat kısmı bu keyfi hep diri tutuyor.
Şöyle de bi gameplay bırakayım
-
Mürit store'da Black Friday indirimleri başlamış baktıkça gülüyorum bir marka kullanıcılarıyla böyle dalga geçmemeli
-
quote:
Orijinalden alıntı: Max_KolesneAn itibariyle kripto Xbox’çı oldun, geçmiş olsun
Konunun başlarında ps fanları xbox fanlarını sevmiyor sanıyordum, adamlar komple ps dışı oyunculuğu sevmiyormuş.
Xbox,PC,nintendo,steam deck,rog ally,laptop,oculus,abaküs,hesap makinesi.. maviş konsol dışında ne varsa karşılar.
Tüm oyunlar ilk günden ve sadece kendi konsollarına çıkmalı gibi tuhaf düşünceleri var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 22 Kasım 2024; 10:11:24 > -
Gerçekten böyle bir durum var. Söyleyince bize "şucu", "bucu" diyorlar. Nintendo ve Pc oyuncusu olarak farklı beğendiğim, takip ettiğim ürünler var. Zaten böyle olunması gerekir. Birine bakıp diğer her şeyi görmezden gelmek değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 22 Kasım 2024; 9:43:39 > -
Bak Bu konuda Haklısın Zortbox olsun ÇöpStation Olsun PC oyunculuğunun Gerilemesini Sağlıyor Malesef ve Bu Tüm Oyun dünyasını Tetikliyor
Konsollarda Oyun Satamayınca PC tarafına Remake Remaster Adında Tekrar Sürüyorlar MAlumunuz Konsol Tarafı Eskisi Gibi Değil
PC oyuncuğu herzaman KAzanç diğer türlü konsolda bu oyunlar Retro arşivlerde kalıyor Onlarda Emulatörle Çözülüyor
Bir çok firma Konsollar Yüzünden KApanıyor PC tarafı Herzaman Kazanç Getiriyor
Yinede Sony'yi Tebrik Etmek Gerekir Hala Çabalıyorlar Xbox zaten Pcnin Kırıntılarıyla Yetiniyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X