Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6423. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: oguz707 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
128.509
Cevap
304
Favori
4.610.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 64216422642364246425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tabi tabi.Örneğin Indiana Jones 'ta 4k Very Ultra 'da 110 FPS takılırken bir üst seviyeye yani maksimuma çıkınca 3 fps'yi görüyorum VRAM kaynaklı:)O kadar da oluversin canım.Lükse bak:)

4K Very Ultra oynarken,Supreme oynayamıyorum diye uzemem kendimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 20 Aralık 2024; 16:16:4 >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Ben supreme de oynuyorum ama 1080p 😂😂

Texture Pool Size ve Rt ayarı ne? Ben her şey en yüksek + Full Rt 15.8 gb ile oynuyorum texture pool size Medium iken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 20 Aralık 2024; 16:27:44 >
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt
    Başkası için değişebilir ama benim için her zaman

Çözünürlük>FPS>Grafik Kalite Preset'leri

Yani 2K Maxed Out oynayacağıma 4K Medium oynarım.

Konsollarda da keşke böyle optimize edilse.Yani kapat kardeşim RT'miş, Saç-başmış..Doku kalitesi Medium yerine low ver, çözünürlüğü yüksek tut.Zira düşük çözünürlükle verdiğin Ultra dokuyu naapim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 20 Aralık 2024; 16:33:29 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Pathtracing kapalı.Diğer herşey Very Ultra ve 4K... Oyunun VRAM uyarısını dinleme pek.En fazla 2 saatte bir falan crash yersin

Pt kapalıysa tamam. Bir an açık sandım dedim o nasıl oluyor 12 gb ile :) Ben hiçbir zaman oyunun dediğini dinlemem zaten Afterburner devam :D

Bu arada 4K cidden farklı bir keyif. Ayrıca 4K'da Dlss Quality > Native 2K.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 20 Aralık 2024; 16:34:59 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    son paragraf imza kaşe mühür
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

insanlar cod için xbox a muhtaç değil demek ki.

• Persona_6 kullanıcısına yanıt

Don Mattrick şu ikisi kadar beceriksiz olamadı.

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • Dictattor kullanıcısına yanıt

Aynen adamı yediler , yerine konsolda özel ne varsa öldüren Phil’i getirdiler. Hataları olsada klasik konsol mantığının son temsilcilerindendi.

• Persona_6 kullanıcısına yanıt
    IP Xbox'a ait olduktan sonra konsolla sınırlı kalmasına gerek yok sadece tek oyundan kaldırdıkları para sony'nin 2 yılda kazandığına denk gelir muhtemelen.
  • O değil de xbox bu nesilde harbiden baya ezildi, baksanıza sadece amerika da 2024 yılında toplam satışlar 113 bin

Birde ps5'e bakın inanılmaz bir fark var

Xbox yeni konsol çıkarıcak mı bilinmez ama çıkaracaksa son konsolu olacaktır
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • Gameps505 kullanıcısına yanıt
    Japon pazarı hocam bu xboxun tek iyi olduğu yer abd zaten orada fena satmiyor
  • Gameps505 kullanıcısına yanıt

Gönlünden geçeni yazmışsın ama Japonya verileri bu.Zaten bir nesilde en fazla 1 milyon satıyorlar orada.

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Evet hocam japon pazarıymış o kısmı kaçırmışım

Ama xboxın da hakkını yemeyelim en güçlü 3.parti stüdyolarından birisi oldu
  • wither kullanıcısına yanıt
    Evet hocam sonradan fark ettim de satışlar konusunda dünya genelinde durum gene ortada
  • Konsolcular PATH görünce, şu an Abd de yaşanan abdlilerin anlam veremediği ufo/drone karışımı bir olay yaşıyorlar. HAHAHAHHA. Acayip benziyor bu durum:) PATH NE OLA Kİ. Baby Rt veren cihazları Path görse ne olacak kim bilir:)
  • Hortlak Fuat kullanıcısına yanıt
    Cücük RT.Yav koymasınlar zaten RT felan ya.. Konsolların bu nesil yapabileceği bişey değil o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 20 Aralık 2024; 18:25:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gameps505

Evet hocam sonradan fark ettim de satışlar konusunda dünya genelinde durum gene ortada

Oyunlar Pc'ye ilk günden çıktığı sürece satış karşılaştırmaları anlamsız.Bir ton Pc sahibi Xbox almaya gerek duymadı bu nesil.Xbox sahipleri Pc'ye geçti.Sadece Forza Horizon 5 bile Xbox'a özel olsaydı artı 5 milyon konsol sattırırdı.Adamlar her eve girme derdinde.Xbox artık öncelik sıralarında gerilere düştü.

Ortada konsol yarışı kalmadı.

Konudaki Ps fanlarının bir kısmı bile Ps exc leri 1 sene sonra Pc'ye geliyor diye Pc tarafına geçti.Ayrıcalık olmazsa konsol sıradanlaşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 20 Aralık 2024; 18:35:45 >
  • 
Sayfa: önceki 64216422642364246425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.