PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6535. sayfa)
-
-
Sen de haklısın realiteden tamamen kopuk bir alanda olduğunu unutmamak gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
18 bin çalışanı olduğu söyleniyordu, kimsenin satın almamasının sebebi işten çıkartılacakların tazminat bedelleri...
-
-
Büyük ihtimal satış öncesi kar yükseltmek için tüm tuşlara basıyorlar hocam. Adamları Assassin's Creed oyununda çalıştırdılar, şimdi oyun çıktığında bonus almasınlar diyede şutluyorlar.
ABD ve Japonya'yı bilmiyorum ama Kanada'dan bildireyim: Xcloud'da Deathloop oynamaya çalıştım 1 sene kadar önce inanılmaz bir lag sorunu vardı. Geforce Now'la anlaşmışlar game pass'teki oyunları oradan stream edebilme şansı tanıdılar, onla Stalker 2'yi denedim aralıkta single player için gayet akıcı bir tecrübeydi. Evde külüstür bir gaming laptop var, game pass tarafından çok oynamak istediğim bir şey olursa orada oynarım diye bu alternatifi kenarda tutuyorum.
-
PS tarafında Helldivers'ın olmaması ilginç geldi bana.
-
Yakında Nintendo dışında exclusive yapan olmayacak.
Nintendo candir, canandir...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
El konsolu çıkaracaklar sanırım öyle olursa daha iyi olur Nintendo gibi dock olsun isteyen TV ye bağlasın oynasın
Amazon konsol çıkaracakmış, ona geçerler.
-
efsane olacak
x (formerly twitter)People Can Fly (@PCFPeopleCanFly) on Xhttps://x.com/pcfpeoplecanfly/status/1883909433945964980?s=46
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Kerrizz exc'i
PC'ye gelince "üçüncü parti lem"ler paragraf sıvazlamacalar başlamış bile.
ilk günden Ps5 pro enhanced olarak oynanır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X