Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6620. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
131 Misafir (33 Mobil) - 98 Masaüstü33 Mobil
5 sn
133.113
Cevap
310
Favori
4.773.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
57. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 66186619662066216622
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilemedin ben.. Üzmeyin Sony'mi..Gidin yatın! [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brnbry kullanıcısına yanıt
    Ha bu da var...Panik buttonu:)

Nintendo Sw 150 milyon yapınca Sony'den gelen açıklama:

" Ps2 175 milyon sattı "

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7ender kullanıcısına yanıt
    Kendi konsollarının firmaları kendi eventlerinde duyurdu az evvel. Ona ağlasınlar önce 😃 Admin yok mu desinler onlara da.

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Şu an başlığa yazamayan arkadaşlar geri dönünce yandınız valla 😃

Switch'ime bak be. Piyasadaki en dandik akıllı telefon kadar olamayan donanım gücü ile yok ediyor hepsini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 13 Şubat 2025; 2:28:32 >
  • Sunumdan önce uykulu gibiydim, uykum açıldı bea. Ahtapot dışında aklımda kalan 1 tane bile bir şey yok. (Days Gone Remasterererered hariç tabii)

• Baba biz ne izledik 50 dakika biri bana anlatsın yav. Ciddi ciddi adamlar geldi pikselleri sayılacak oyunları sundu koca sunumda. Gösterdikleri üçüncü partilerin çoğu leş, birinci parti desek housemarquere’in oyununun teaserı dışında o da yok. Ulan madem elinde oyun yok ne demeye sunum yapıyorsun… rezalet yahu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    30 bine pro alıp siz de tüm oyunları en iyi şekilde oynuyor olsanız (Nvidia iptal o sırada), bu hain kumlası görünce siz de sinirlenirsiniz hocam…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kataaay kullanıcısına yanıt
    Bende Pro var hocam daha ucuza geldi hatta 😁 Maalesef bazı arkadaşlar gibi kaptıramadım kendimi, ben de isterdim sürekli övebilmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 13 Şubat 2025; 2:33:44 >
  • 7ender kullanıcısına yanıt

10 yıldır kaliteli oyun bekleyip, 3 saatlik oyun demosu ve 10 saatlik FPS Indiana gördük. Hep -ecek -acak.

• TechVET kullanıcısına yanıt
    Hocam, araç çok farklı. Sonuçta bu bir eğlence ürünü. Dediğiniz gibi, konsol fiyatında anlaşırsak bu sefer store’larının cılkı çıktı resmen. Cidden artık keyfim kaçıyor. Almaya giriyorum oyunu; karşı iki markette çok rahat yüzde 20-30 daha ucuz oluyor. O yüzden hiçbir taraftan fiyat/performans olmuyor. Mesela cihaz fiyatı yüksek olsa, oyundan yırtsa tamam ama o da en pahalısı.

Mesela sunumu heyecanla izledim. Sürekli "GoW remastered/remake geliyor" dediler diye adamlar Days Gone Remastered verdiler. Şaka gibi. Bu sene Yotei hariç benim beklediğim oyun yok. E 3. partide de nere uygunsa oraya giderim açıkçası. Türkçe çıkan oyunlar hariç PS’de oyun almamaya karar verdim. En azından Türkçe çıkan oyunlara desteğimiz olsun.

Nintendo sunumu vardı geçtiğimiz aylarda. Adamlar yeni nesile geçerken eski nesile bile ne oyunlar duyurdu! Gerçekten alkışlamak gerekiyor bu firmayı. Belki herkese hitap etmiyor ama kendi kitlesini deli gibi mutlu ediyor adamlar.

Onca oyuna remasted yapıyorlar yani bir kere ne bileyim killzone serisi infamous resistance şunları paket yapsaniza remake bile gerek yok hafif cilala sat cidden çok tuhaf gitmeye başladılar mesela bugün olan sunuma ne gerek vardı anlamak güç.

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

130 liraya mercimek çorbası içtim geçen gün. Eğlence, ihtiyaç, araç vs.. artık her şeyin cılkı çıkmış vaziyette. Ben fiyat/performans kısmı için konuşuyorum. Türkiye'de hiçbir şeyi normal şekilde baz alamayız artık. Ülkenin içine ettiler. Bunu tartışmanın anlamsızlığını söylüyorum. Kalan paragraflara katılıyorum.

Sizin yine iyiymiş ben geçen 200 falan verdim herhalde tavuğa 10 dakika baktım sonunda fişe böyle

Valla ben ne kadar karşı olsamda nesil sonunda kırık bir switch aldım Türkçe yama basar oynarim listeden oyunları sıraladım 200 tane oyun buldum üç senede anca biter o zaman switch 2 alırız bir tane ps5 bir tane orta seviye kasa beni götürür uzunca herkes önlemini almalı dediğiniz gibi bitmiş durumda ülke ne yazık ki.

• mavikıs M kullanıcısına yanıt

O da olur. 24.5K'ya XSX + 1TB NVME 4000 diyelim. 28.5K yapar. Bunun yerine, 31K'ya en azından ithalatçı garantili PS5 Pro alırım. Hesap yapıyorlar ya güzel güzel o harika!!! matematikleriyle, alsınlar hesap işte.

• 
Sayfa: önceki 66186619662066216622
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.