Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6641. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir - 13 Masaüstü
5 sn
133.115
Cevap
310
Favori
4.774.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 66396640664166426643
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PS5 pirom ile hep dalga geçiyonuz.İyi çalışan oyunları saymıyonuz.Fortnite'ım mesala Snapdragon tokatlıyor.Wukong'um frame gen+PSSR mucizesi ile ıkınarak 40 FPS.Bunları hiç söylemiyosunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 16 Şubat 2025; 23:59:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt

PS5 PRO ANA KONU (OLED TV'si olmayan giremez)

gizli whatsapp grubunda sayıyoruz hocam

• brnbry kullanıcısına yanıt
    Ekrandan fırlayacak gibi hocem [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 17 Şubat 2025; 0:56:26 >
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Bi de bu çağda WP grubu ne ya ..Bi de premium olacaklar.Hepimiz Telegram'dayız:))

• https://www.neogaf.com/threads/xbox-sales-hit-rock-bottom-after-historic-2024-decline.1680872/

Xbox satis olarak tarihindeki en kotu yillardan birini gecirmis 2024'de. Zaten Avrupa'da pazarlama faaliyetlerini tamamen sonlandirmislardi soylenene gore Amerika'da da yavas yavas bitiriyorlarmis. Tatil donemlerinde cihazlar indirime girmedi, stok biten yerlerde stoklar yenilenmiyor. Ben son bir cihaz daha cikarirlar diyordum ama emin degilim. Series X gercekten Xbox markasinin son konsolu olabilir.

Piyasa kaldi Sony'ye. PS6 rahat 1000 dolar. Uzeri de olasi.

• https://www.neogaf.com/threads/xbox-will-show-the-playstation-logo-in-their-showcases-from-now-on-says-phil-spencer.1680879/

Bir diger haber de PS5 logosu artik Xbox Showcase'lerinde gorulecekmis. Mantikli karar. Xbox studyolarinin AAA oyunlarinin PS5 satislarina ihtiyaci var. Son donemde arka arkaya guzel oyunlar basiyorlar. Win-win durum.

• brnbry kullanıcısına yanıt
    Bu tv meselesi bence az sıkıntı. İnsanlar çok yanlış yönlendiriliyor. Zaten malum donanım adına sıfır bilgi içeriyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jymz___ J kullanıcısına yanıt

TCL 55C755 MiniLed Aldım Geçtim Üstad Olede Yakın kalite sayılacak Oled kadar handikapı olmayan Bir Teknolojisi var Bu MiniLedlerin

Oled Bir Yerde Hala Güncellenirken MiniLEd de MicroLede Evriliyor PS6'la Birlikte Native 8k Tvleri Konuşacamız Dönemler Gelecek :)

• [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • MrChame kullanıcısına yanıt
    Yani tv değiştirince 4k 120 fps alınabileceği, eğer tv değiştirmezsem acaba pro’nun gizli özelliklerinden mahrum kalır mıyım fikirleri ortada dolaşıyor. Bütçesi olanlar için ne ala ama bütçesi olmayanlar için jenerasyon geçişi bu yatırımlar gereksiz. Tv’ler de port girişler hz ve parlıklar her yıl değişiyor. Her mikro yeniliğe yetişmek nafile,

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de şu açıdan bakıyorum oled fiyatları bile bana göre yüklü miktarlar, velev ki bunun üstü bir teknoloji çıktı onu alabilir miyim bilmiyorum. Early adaptorlar her zaten herzaman tester'ı oluyor bu işlerin.

Proya daha geçiş yapmadım Ps5 yanında 4k pc master var :) Native 4k deneyim güzel oluyor

Tvnin ÖZellikleri Bayağı cezbetmişti beni ozaman 29500 gibi bir fiyat vardı +10 eklenmiş fiyata

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 17 Şubat 2025; 10:57:35 >

PC kullananların şu an PS5 Pro almasına gerek yok. Ben PC'yi bıraktığım için Pro'yu day one aldım; fakat PC olsa GTA 6'ya kadar beklerdim.

Yötei ve DS2 için Pro'ya gerek yok. Sony oyunları PS5'te de güzel oynanır.

(Zaten o iki oyun pek tarzım değil; ama konuyu karıştırmayayım[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok mu ya secret showcase haberi mavişlerim umutlansın

Pro başlığında gördük 5 ile Pro arasında büyük bir fark olduğunu, o 40 fps verirken Pro ile 120 alındığını inatla savunuyordu arkadaş. Oynadığı oyun ayar kısmında 40 fps diye belirtmiş, fps kilitli yani ama inatla Tv 120 hz gösterdiği için 120 olduğunu iddia ediyor. Teknik olarak oyunun kodunda fps kilitli olduğu için böyle bir şey mümkün değil dedik ama muhtemelen ikna olmadı yine de. Tv'nin gösterdiği yenileme hızı = fps sanıyor her şekilde. O tv'nin çalıştığı yenileme hızını gösteriyor. Bloodborne açsan onda da 120 yazar. 120 fps veriyor herhalde arkadaşa sorsak. İçinde ne var sanıyorlar bu konsolların bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 17 Şubat 2025; 11:16:34 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Bana da geçen yıl,sen 4070 ile sürülürken biz GTA6'yı 4K 60 oynayacağız PS5'te dendi.Base PS5 bu arada yanlış olmasın:)
    Çünkü oyunlar konsollarda daha optimize ve Rockstar optimizasyon dehası imiş...

• JePinkman kullanıcısına yanıt

O Bahsettiğin Ben Değilim Üstad Daha 5 Proya Geçmedik Fakat Ps5 Fat KAsada ratchet and clank ile 120fps olarak çıkabiliyordu tabi birkaç oyun var 120fps olarak çalışan tabi bunu native 4k mı yapıyor pssr olmadığından kendince upsacele'mi yapmaya çalışıyor yada tam 4k değilde çözünürlük kısarakmı bunu yapıyor bilemiyorum tabiki

Pcde Bile full donanım 9900x işlemci 7900GRE ekran kartına bile native 4k 80fps falan çıkıyor Çoğu Yüksek oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 17 Şubat 2025; 11:29:12 >

Görücem ben o işlemci ile stutter ve dropları DF videosunda anlatırken [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Sen demedim ki hocam zaten.

• 
Sayfa: önceki 66396640664166426643
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.