Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6707. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: winterice , winterice , Hortlak Fuat , Bonobo643 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
134.187
Cevap
315
Favori
4.818.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
25. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 67056706670767086709
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

eskileri remake yapmadan getirirse satacak diyorsun, doğru mu anladım? Eğer öyle düşünüyorsanız fanboyluk sizde tavan yapmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt

Yalnız şöyle bir durum var Bungie'nin yaptığı oyunların sonuncusu Halo Reach, sonradan gelen oyunları 343 yaptı ve bunların özellikle single player kısımları gerçekten çok kötü. 4-5 ve Infinite eski Halo'ların yanından bile geçemiyor ve Bungie artık MS çatısı altında değil, Sony'nin stüdyosu.

• Josef Fares Gta 6 bu sene çıkmazsa (bence çıkmayacak) Split Fiction'ın Goty ödüllerini alabileceğine inandığını söylemiş. Kendine epey güveniyor ki bence haklı da. 90+ metacritic skoru bekliyorum. Her platformda kusursuza yakın çalışacak bir oyun olacağını düşünüyorum. Pro Enhanced olarak da gelecekmiş.

• JePinkman kullanıcısına yanıt

Reisin tüm oyunlarını çok severek oynadım, split fiction'ı da sabırsızlıkla bekliyorum  

• Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt

Eski oyunların yeni nesle gelmesiyle alakalı en ufak bir kelimem yok! Onu nereden çıkarttığınızı merak ediyorum! Halo serisi iyi bir oyun ve son oyunla beraber gelecekte gelecek oyunların Ps tarafına gelmesinden bahsediyorum ben. Kim ne yapsın 2004 te çıkmış Halo'yu. Sizce mantıklı mı gelmesi?

• SolidRock kullanıcısına yanıt

Tabi ki Bungie'den sonra senaryo olarak kötü bir Halo serisi yapıldı. Ama son çıkan Halo'nun multi kısmı keyifliydi. (Senaryo yine tırttı tabi). 80 milyon satmış bir konsola gelmesi demek hem Ps tarafındaki FPS kıtlığına hem de Microsoft'a yarar.

MS'a yarayacağı kesin, bu arada ben zaten online olarak kalitesine bir şey demedim. Ancak oyunu oynayanların büyük kısmı konsollarda, Steam'de fazla oynayan bir kitle kalmadı. Bungie'de her ne kadar Destiny dışında bir işi olmasa da, Ps tarafında kötü günler geçiriyor, umutlar Marathon'da ve söylentiler pek olumlu değil.

• brnbry kullanıcısına yanıt

EA Play'e Düşünce oynarız artık :)

Zor.. oyun buram buram woke kokuyor. Gerçi astrobot çöpünün goty aldığı kepaze şovda her oyun goty alabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    2004’de çıkan Halo’nun çoğu ps 1. parti oyunundan daha fazla anlık oyuncusu vardır emin ol

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sanmam Kingdom Come 2 var daha Mafia çıkacak. It takes Two oyunsuzluktan kazandı diye gaza gelmesin.

• ultralisan kullanıcısına yanıt

2021 en zayıf yıllardan biriydi bence de ama yine de şu oyunlara karşı aldı hocam  

-Ratchet&Clank Rift Apart

-Deathloop

-Resident Evil Village

-Psychonauts 2

-Metroid Dread

It Takes Two çok iyi bir oyundu bana göre yıldan bağımsız. O sene Metroid Dread, Re Village da vardı. Bunlar da güçlü oyunlardı. KCD2 Rpg'yi alır. Bence Split Fiction müthiş olacak.

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Woke bir şey göremedim. Kendi kızlarının ismi ile iki karakter yapmış adam. Karakterler kadın olunca woke olmuyor bir ürün  

Zor diyorsun ama ss alanlar olmasın dikkat et  

Astro'ya gelince bence oldukça keyifli oyun ama bence Metaphor almalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 3 Mart 2025; 12:5:48 >
  • Hocam bu oyunların hiç biri, bir elden ring değil, rdr2 değil, gow değil, bg3 değil, yada işte bir zelda değil iyi bir mario değil last of us değil, bunların hiç birine denk gelmediği için ödülü aldı.

oyun elbette iyiydi ama bence normal bir yılda, yılın ödülünü alacak kapasite yok.

@JePinkman görelim hocam, bakalım nolacak geçen sene çıksa iyi bir şekilde şansı olurdu bu sene için bence yok gibi bir şey.

Daha yılın başındayız ama onu zorlayacak olan oyun KCD2 değil bence. Yarın yorumları geliyor bu arada görelim.

Bölüm sonu canavarı Nintendo var daha sessiz sedasız bekliyor 2 Nisan'ı  

Yeni bir Mario gösterirlerse 2025'te tarumar eder ortalığı.

Daha Doom Dark Ages falan gelecek.

(GTA VI'nın 2026 yılında çıkacağını varsayarak konuşuyorum)

Yok ben alır demiyorum zaten ama bunu engelleyecek olanın KCD2 olacağını düşünmüyorum onu söyledim. Nintendo Switch 2'yi çıkardığı sene canavar gibi oyunlarla gelecektir. Super Mario Odyssey gibi çok iyi bir oyunun tek şanssızlığı Breath Of The Wild'a denk gelmesiydi. Nintendo kendi kendini yendi o sene   Odyssey mesela Astro Bot'tan daha iyi bir oyun ama Astro 2017'ye kıyasla daha zayıf bir yılda çıktığı için şanslıydı. Metroid de gelecek onu da unutmayalım. Geçen seneden daha güçlü bir sene olacağı bariz. Bu sene Nintendo şov olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 3 Mart 2025; 12:16:55 >
    PS Switch 2 alan bu sene her oyunu oynayabilecek muhtemelen xbox yardırır switch içinde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 67056706670767086709
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.