Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6722. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: criminal73 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 49 Misafir (25 Mobil) - 24 Masaüstü26 Mobil
5 sn
134.449
Cevap
316
Favori
4.832.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
177 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 67196720672167226723
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Puhahahaha [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 5 Mart 2025; 20:24:39 >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • https://x.com/tourenscom/status/1897339217258401950?s=46&t=Vgbyo9j2j7eaCF9CGF5FiA

İki benim için çok iyi deneyimdi. Üstüne bir o kadar iyi deneyimle tamamlanmasını tercih ederim. Bence devam için hiç acele etmesinler. Kayda değer olmadıkça gelmesin de. Ama bir üçlemeye erişsin isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: Outlaw-E

Sözünü tutup kendini 1 ay banladığın farklı bir evrende.

• jymz___ kullanıcısına yanıt

Bu adamlar zaten Last of Us 3 geliştiriliyor dememiş miydi , ben mi yanlış hatırlıyorum.Bu haber doğruysa part 3'ün gelip gelmeyeceği bile belli değil.

- Başka siteler de paylaşmış , gerçekten böyle bir açıklama yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 5 Mart 2025; 20:50:28 >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Dlss 4, MFG, hatta Path'den feragat etmeye değer mi hiç emin olamadım, eksik kalıyorsun gibi hissettiriyor AMD her anlamda. Ki DF'nin FSR4 videolarında bir iki yıla yine yetersiz kalacaklar gibi görünüyor karşı tarafa göre. Gelecek oyunlardan bazılarında bu nesil daha görmediğimiz teknolojik gap bekleniyor marka tercihini doğru yapmak önemli oldu iyice.

• quote:

Orijinalden alıntı: Persona_6

Benim için banlayıp banlamamanın hiçbir önemi yok.

Önemi olsa xbox cı biri yazsın banlayacağım dediğinde hemen banla yazar geçerdim. İlgilenmiyorum ama net haksızsın. Xbox metası 80 - opencritic metası 80 üstü. 2 ye 1 kaybettin adama.

Veshasıl xbox metası ile pc metası alıp ortalama çıkarsan yine kaybettin.

Çok güzel orta açınca bir gol atayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 5 Mart 2025; 20:57:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dictattor

Dlss 4, MFG, hatta Path'den feragat etmeye değer mi hiç emin olamadım, eksik kalıyorsun gibi hissettiriyor AMD her anlamda. Ki DF'nin FSR4 videolarında bir iki yıla yine yetersiz kalacaklar gibi görünüyor karşı tarafa göre. Gelecek oyunlardan bazılarında bu nesil daha görmediğimiz teknolojik gap bekleniyor marka tercihini doğru yapmak önemli oldu iyice.
    Nvidia ara nesilde yapacakları yüzünden güvenemiyorum. 20-24 GB 5080 Super yüksek ihtimal gelecek ve 5080 i öldürecekler.

Kazara 5070 Ti a benzer bir tarife uygulayıp bu kartıda öldürüp elimizde patlatabilirler. Ara nesil gelmeyecek olduğunu bilsem farklı bir senaryo olurdu bugün kendi adıma.

9070 XT, fsr 4.0, Uygun fiyatı ama nistepen geri kalan teknolojisi ile de kendince mantıklı.

Kafalar karışık, bakınıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Outlaw-E

Benim için banlayıp banlamamanın hiçbir önemi yok.

Önemi olsa xbox cı biri yazsın banlayacağım dediğinde hemen banla yazar geçerdim. İlgilenmiyorum ama net haksızsın. Xbox metası 80 - opencritic metası 80 üstü. 2 ye 1 kaybettin adama.

Veshasıl xbox metası ile pc metası alıp ortalama çıkarsan yine kaybettin.

Çok güzel orta açınca bir gol atayım dedim
    Valla hiç kaybetmedim, 15 tane xbox markalı medya kuruluşunun şişirmesiyle 80 almış orda, pc tarafında yok onlar. Ben nokta atışı bildim kabak gibi 78 . Opencritic diye ağzımdan bişey çıkmadı. Neyse önemi yoksa uzatmanın anlamı yok, pc ciler istedi diye kendimi banlamıyacam.

• Ps5 pro enhanced Gears of War geliyor 😂💙

• Persona_6 kullanıcısına yanıt
    78 bile fazla olmuş ona, hiç PS5'e getirmesinler. Bu kadar kötü karakter, npc, diyalog yazılmış RPG görülmedi SF'dan beri. 2000'lerden kalma animasyonlar vs. müthiş. Dragon Age'in halini gördükten sonra bazı yerler beğenip övdü, beğenen yok onun dışında. OW2'de aynı kalitesiz servis hizmeti oyunu olursa işi zor Obsidian'ın.

• Yarın 19:00'da Split Fiction'a kavuşuyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dictattor

78 bile fazla olmuş ona, hiç PS5'e getirmesinler. Bu kadar kötü karakter, npc, diyalog yazılmış RPG görülmedi SF'dan beri. 2000'lerden kalma animasyonlar vs. müthiş. Dragon Age'in halini gördükten sonra bazı yerler beğenip övdü, beğenen yok onun dışında. OW2'de aynı kalitesiz servis hizmeti oyunu olursa işi zor Obsidian'ın.
    Belliydi böyle olacağı ilk oynanışı görünce anlamıştım patlayacağını. Gamepass im olmasına rağmen indirmedim bile, gerçi KCD 2 gibi bir başyapıt varken bu oynanmaz, 60.saatime girdim, Ac Shadows a kadar bitirmem lazım.

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Ps’te ilginç şekilde satış yok daha. Gerçi xbox’tan aldım ön yükleme de yaptım ama niye ps’te satış olmadığını merak ettim

• jymz___ kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum. Pre order yokmuş o tarafta. Haliyle pre load da. 79 gb'mış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 5 Mart 2025; 21:44:23 >
  • Dictattor kullanıcısına yanıt

Ama Zelda 30 FPS [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Arkadaslar first bersherk khazan oyununu alacak var mı? Playsationdan hint psnde 1500 lu civarda alici varsa dusunebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasanz0642 -- 5 Mart 2025; 22:33:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Persona_6 kullanıcısına yanıt

Gears da forza gibi ps Store arayüzde gözüktüğü anda James reisin urgana bakan resminden bir daha istiyoruz. Xbox fan club ın ruh halini en güzel bu resim özetliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 67196720672167226723
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.