Şimdi Ara

Playstation - Xbox Cafe Hala açılır mı ( Part 2 ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

Merhaba Arkadaşlar Şimdi ilk konunun üzerine gelen yorumlara istisnaden cafe'nin açılış işlemlerini başlatıcaz artık yavaş yavaş.

Şimdi DH olarak Sizden Minik bir beklentim var Malzeme konusunda bana yardımcı olmanız yani özellikle cafeye giden arkadaşlar, böylece beraberce cafeye renk ve fikir katabiliriz,

Öncelikle t.v konusunda 3D-Dual play kullanıcağımız için aklımda 3 model var

LG 42LM615S
    42LA620S
    42LM6
    20S

Bu modeller arasında en uygun fiyatı 615S için aldık tabiki aralarında fiyat farkı var ama sizce bu fiyat farkına rağmen almaya değer mi ? yani bunlardan 5 adet alıcaz Playstation 4'lere 3D-Dual play özellikli t.v Geri kalan makinalara Lcd t.v şeklinde alım yapıcaz,

Koltuk konusunda ben araştırdım ama inanın hiç doğru düzgün fikir gelmedi aklıma şuan ihtiyacım olan koltuk fikirleri acaba bana koltuk konusunda fikirlerini sunabilicek var mı ? yani sizin gittiğiniz cafelerde '' Vay be ne güzel koltuk rahat '' diyebildiğiniz koltuklar varmıydı ?

DUVAR KAĞIDI konusundada sizce

Playstation - Xbox Cafe Hala açılır mı ( Part 2 )

Playstation - Xbox Cafe Hala açılır mı ( Part 2 )

Böyle bir şey nasıl olur ? yine spotlarla ışıklandırma yapıcam

http://www.ikea.com.tr/urundetay/09860967/poang_sallanan_koltuk.aspx
    Şu tarz koltuklardan alın tabii ikeadan değil 5 koltuğa 1000 lira veremiyeceksiniz
    Armut koltukta alınılabilinir. Rahattır. Önede küçük ay koymak için bir şey koyun derim.Küçük kare pofuduk olarabilir.

• Hayırlı olsun hocam.Tavsiyem xbox alın move ile birlikte.Move oyunları alın bence acayip tutar.Bizim milletimize daha değişik güzel gelir.Ayrıca her masaya poster ve loş ışık takın.Başarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiden kolay gelsin hocam size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

Henüz değil ps4'ü bekliyoruz.

birde hala uygun fiyata iskanlı dükkan bulamadık bulduklarım biraz küçük düşündüklerimi yapamıyorum

bende halkalıda oturuyorum atakentte...
    ps3 cafe devralmayı düşünüyorum. bağcılarda .aldığım cefeye 1 ay sonra 2 ps4 koyup yola devam ediceğim..
  • Ne yaptın bilmiyorum ama bende bikaç fikir veriyim.

Bana kalırsa tekli koltuk koyma. O iki kişilik rahat kanepelerden al. Ben daha rahat ediyorum onlarla ve daha samimi bi ortam oluyor. Armuttan uzak dur çok küfür eden gördüm

Ve okula filan yakın bir yerse kesinlikle ucuza tost hamburger çikolata büskivi vs sat. Kendimden biliyorum bizim gittiğimiz yerde adam bekar işi tost ekmeğine salam sucuk koyup 4 liraya satıyodu. 2 lira karı olsa bile öğrencilere yetiştiremiyodu ordan baya kazanıyodu. Ucuz ve bol malzeme olmasa bu kadar satamazdı sürümden götürüyodu işi.

Tv hakkında ne yazdın pek bakmadım ama led alma bence daha ucuza çok daha kaliteli plazmalar alabilirsin veya aynı fiyata daha büyük ekran. Kendimden örnek veriyim zamanında 2 bin liraya 55 inch plazma almıştım o fiyata 42 inch led bulunmuyodu ve tepkime süresi vs çok daha iyiydi ledlere göre oyun performansı çok daha iyi.

Müşteriyi çeken en önemli şey tvnin boyutudur bana göre. Daha öyle 3d tv projeksiyon koyupta tutturana rastlamadım gereksiz gibi.

Ha bide bi tane 55 inchten büyük tv olsun bi köşede. Bunun fiyatıda haliyle fazla olsun 4 5 kişi gelenlerin ilk tercihi bu olur. Biz az kavga etmedik bunun için

Ama ne yazarsak yazalım lokasyondan önemli bişey yok tabi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.