Şimdi Ara

★[PLAYSTATION-XBOX] SİBER SAVAŞ KUZEY KORE-ÇİN VS ABD]★ (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.989
Cevap
29
Favori
58.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vita'dan sorunsuz giriliyor mtu ayarı yapmadan ancak ps4 hala giremiyor bende. PS4 üzerinden ayar yapmadan girebilen var mı şuan?
  • Duzelmedi mi hala? Bf4'e girdim ama tek ben varim, kimse girmiyor oyuna.
  • Bf4 aldığım günden beri giremiyordum 1 hafta önce aldığım oyuna şu an girebildim. Smile adsl kullanıyorum mtu ayarlarını yapmasam bir kaç hafta daha giremezdim sanırım.
  • bişey sorucam mtu değiştirmesinide yaptık, şuan psn tr'de alışveriş yapsak kredi kartından bir sıkıntı olurmu merak ediyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

Vita'dan sorunsuz giriliyor mtu ayarı yapmadan ancak ps4 hala giremiyor bende. PS4 üzerinden ayar yapmadan girebilen var mı şuan?

Ayar yapmadan girenler var evet. Ben giremiyorum ama mtu ayarı yapmadan.
  • MTU yüzünden hız testinde type2 çok geç geliyor FIFA 15 de online oyunda çok absurtlukler oluyor eskisi gibi ne zaman girilicek psn ye bilen varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felamurr

bişey sorucam mtu değiştirmesinide yaptık, şuan psn tr'de alışveriş yapsak kredi kartından bir sıkıntı olurmu merak ediyorum?

Alışveriş esnasında problem yaşamadan alışveriş tamamlanırsa sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuzbuyukturk

MTU yüzünden hız testinde type2 çok geç geliyor FIFA 15 de online oyunda çok absurtlukler oluyor eskisi gibi ne zaman girilicek psn ye bilen varmı?

Sony bir açıklama yapmadı bu konu ile ilgili hala daha maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Uydunet kullandığım için hiç bir sorun yaşamadan PSN' e girdim ve şuan oyun oynuyorum. TTnet kullanan bir arkadaşım beni aradı, ne yaptıysa PSN'e girememiş, MTU diye bir şey var onu 1473 yap dene dedim. Hemen denedi, çat diye girdi. Demek ki TTnet'in hiç bir şeyi dünya standartlarında değil. MTU'nun her zaman 1473 de durması gerekiyor.

İyide indirme hızında yavaşlama oluyormuş ayrıca başka sorunlarada yol açarmı? kaş yapayım derken göz çıkarmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richie Rich

quote:

bişey sorucam mtu değiştirmesinide yaptık, şuan psn tr'de alışveriş yapsak kredi kartından bir sıkıntı olurmu merak ediyorum?

şunuda sormak istiyorum, şuan alışveriş yapmak doğru olurmu beklemek iyimi bu durumda?
  • quote:

quote:

quote:

şunuda sormak istiyorum, şuan alışveriş yapmak doğru olurmu beklemek iyimi bu durumda?

Store'a sorunsuz giriyorsanız alışveriş yapın hocam sunucular falan hacklenmedi sadece ddos Saldırısı yapılmış 2011 de yaşanan olay olmadı yani.

• quote:

Gönderildi

linki yollayabilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

quote:

Gönderildi

linki yollayabilirmisin

• Psn store dan alışveriş yapamıyorum alan var mı?

• Hediye yok mu Sony'den?

• Konu ile ilgili yazımı okuyun derim;http://cansinaktas.net/siber-savas/

• vecengiz V kullanıcısına yanıt
    Afis mafis cok yanlis geldin sen

• Herkese iyi aksamlar,psn de mtu değiştirerek Bağlantı sağladım FİFA 15 ut girdiğimde ise tam bi şok,120.000 coin ve bi okadarlıkta İtalya ligi kadrom tamamen yok,1200 coin ve 2 tane oyuncu kalmış,FİFA 15 çıktığından beri oynuyordum emeklerim gitmişmi oldu,ne yapacagımıda bilmiyorum,nereye yazmam gerekiyor,tekrar baştan başlamak lig 3 çıkmak kadro yapmak vs..zulüm geliyor,yol gösterirseniz çok mutlu olurum,ps4 ü bile satmayı düşünüyorum,pcden devam ederim oyunlara,zaten çok fazla zamanım olmuyor,tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Hacı belki dedim ihtiyacı olan vardır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

quote:

Gönderildi

linki yollayabilirmisin

teşekkür ettim
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.