Şimdi Ara

Playstation4 Yeni model(CUH-1200) Duyuruldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: leventlert

quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Fiyatta değişiklik olmamış fakat %8 daha az güç tüketimi iyi bir gelişme.

Dostum fiyati en az 1700 olur

Fiyatta değişiklik yok

Ozaman suanki alanlarin sucu ne 2 gun once alan arkadasim vardi simdi zarar mi edicekler? Yazillar olsun sony herseyin para olmus hemen 3 4 temmuxa kadar satmak lazim cihazi birdahada adam akilli hareket edince aliriz anca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı fiyatında değişiklik yok fakat 1tb versiyonu geldiğinde değişiklik olur.

Sony nin politikası böyle ilk çıkan konsoldan sonra slim ya da daha az enerji tüketen versiyonları hep çıkar. Bilindik birşey ama bilmeyen için kötü tabi. Satman için çok büyük bir sebep yok onunda daha gelişmişi bir sene sonra çıkar keyfine bak. Satma zarar edersin. Ps3 ilk çıktığında fat kasa vardı millet daha pahalıya aldı. Slim ve super slim sonra çıktı. Sistem bu maalesef

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

quote:

quote:

Fiyatta değişiklik olmamış fakat %8 daha az güç tüketimi iyi bir gelişme.

Dostum fiyati en az 1700 olur

Fiyatta değişiklik yok

Ozaman suanki alanlarin sucu ne 2 gun once alan arkadasim vardi simdi zarar mi edicekler? Yazillar olsun sony herseyin para olmus hemen 3 4 temmuxa kadar satmak lazim cihazi birdahada adam akilli hareket edince aliriz anca

Bu kadar isyan edecek değişiklikler yok yeni modelde (1 tb olandan bahsetmiyorum.) Teknoloji sürekli değişiyor bunu almayayım yenisi çıkar diye diye cihaz alamazsın. Teknolojiyi bir yerden yakalamak lazım. Ayrıca tüm firmalar sattığı ürünlerde model değişikliklerini saklı tutar. Duyurulmadan pat diye çıkarmadıklarına göre...

• quote:

Sony nin politikası böyle ilk çıkan konsoldan sonra slim ya da daha az enerji tüketen versiyonları hep çıkar. Bilindik birşey ama bilmeyen için kötü tabi. Satman için çok büyük bir sebep yok onunda daha gelişmişi bir sene sonra çıkar keyfine bak. Satma zarar edersin. Ps3 ilk çıktığında fat kasa vardı millet daha pahalıya aldı. Slim ve super slim sonra çıktı. Sistem bu maalesef

Satip notebolk alicakdim dostum agustos sonu onun yerine aimdi saticam zarar etmedem garantiden cihaz 0 geldi deisimle

Cihaz sıfırsa zarar etmeden sat o zaman.

• cuh 1100 modeli türkiuyede satılıyormu , daha öncede ufak revizyona girmiş. Cuh 1100 modeli varmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel kaninin aksine parlak kismin kaldirilmasini hic sevmedim tamamen maliyet odakli bir karar bence konsolun karizmasiydi o kisim.Birde madem revizyona gidildi bari 1 tane daha usb girisi ekleselerdi yazik olmus.

Ama bu revizyon önemsiz AMD 16nm uretim surecine gecince asil revizyon o zaman gelecek buyuk ihtimal PS4 Slim ile.

• Umarım oyun kolundada değişiklik yapmışlardır , eski kolun pili çabuk tükeniyordu. 8 saat filan dayanıyordu.

• Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde amd 16 nm üretime başlayacak. Büyük ihtimalle 2016 oyun fuarında yeni ince konsol satışa sunulur. Fiyatta 299 dolar olur diye düşünüyorum.

• Umarım fazla fark olmaz. Bu modeli almak lazım.
  • Hemen her modelin her serisini takip ederim ama ''Yenilik'' dediği buysa , kalsın elimdeki cihazım.
  • 1TB'lık modeli ayrıca duyurulmuş, kutudan anladığım kadarıyla şuanki mevcut modelle gelecek:

@PlayStationTR: PlayStation 4, "Player Ultimate Edition 1TB" geliyor! Detaylar çok yakında!http://t.co/RntKCiPSOk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcoyundelisi

Umarım oyun kolundada değişiklik yapmışlardır , eski kolun pili çabuk tükeniyordu. 8 saat filan dayanıyordu.

Deismez

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Genel kaninin aksine parlak kismin kaldirilmasini hic sevmedim tamamen maliyet odakli bir karar bence konsolun karizmasiydi o kisim.Birde madem revizyona gidildi bari 1 tane daha usb girisi ekleselerdi yazik olmus.

Ama bu revizyon önemsiz AMD 16nm uretim surecine gecince asil revizyon o zaman gelecek buyuk ihtimal PS4 Slim ile.

Samsung'un Note 4 telefonlar için çıkardığı bir kılıf var. Onların yüzeyi gibi olabilirmiş aslında. :) Baklava dilimi şeklinde küçük kabartmalar var üzerinde, aldığı ışığa göre parlak veya mat görünebiliyor.

Playstation4 Yeni model(CUH-1200) Duyuruldu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.