Şimdi Ara

PlayStation5 Pro [2 yıl garantili]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 PlayStation5 Pro [2 yıl garantili]
    Yunanistan plaisio Mağaza 2 yıl garantili faturasına teslim ediyorum. Sorun halinde ben devamlı mağazaya gidiyorum, iletişim halindeyim.
    Foruma özel 35 bin fiyat.
    Elden teslim ediyorum PlayStation5 Pro [2 yıl garantili]
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 35000 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• Yunanistan'da vergi iadesi % kaç hocam? Bir ihtimal oraya ziyarete gidebilirim de.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @humble mumble 11.11 tarihinden sonra Vergi iadeleri Planet isimli aracı bir firma ile anlaşıldıktan sonra %24 den %16 ya düştü. Hesaplama şu şekilde olmalı 800 Euro / 1.16 = 689,6551 Euro Düz hesap 690 Euro . 800 - 690 Euro = 110 Euro iade olarak hesaplayın lütfen. Cihaz bize bu günün kuru ile 25.532 TL'ye gelmiş olur . Bir Yeşil Pasaport sahibi olarak Kasım ayında Ankara'dan İstanbula aracımla geçeceğim ben de oradan gidebilirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy34 -- 12 Kasım 2024; 21:15:7 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.