Şimdi Ara

Playstationa heves ettim alıyımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı geceler.Yaklaşık 1 aydır PS almaya hevesim var lakin en son PS2 sahibiydim.Öğrenciyim durumum fazla iyi değil ama biraz aile yardımıyla alırım orası sorun değil.Asıl konum su alırsam sıkılırmıyım ?malum az bir para değil.

PS2'yi ergenlik çağında tabiri caizse deli gibi oynuyordum,4-5-6 saat oynadıgımı bilirim ama suan gerçekten kararsızım.Bu kararsızlıgın altında yatan sebeb ise geçen sene 1200 TL'ye bir heves ugruna Profosyenel Fotoğraf Makinası aldım 2 hafta kullandım 11 aydır duruyor rafta.Yine bu sorunu yasamak istemiyorum.1200 TL bildiğiniz çöp oldu.

diğer bir sorun ise;
    PS3'mü almalıyım PS4'Mü ?
    PS3'ü 3-4 kere cafelerde PES oynarayak deneme fırsatım oldu.Yani anlayacagınız PES den baska hiç bir oyunu oynamadım.350TL'ye 2.el alıp kendimi fazla maddi sıkıntıya sokmadan 1-2 sene PS3 ilemi takılsam yoksa 1200TL'ye direk PS4'mü alsam ? PS3'de online bedava ve oyun fiyatları 80-130 arası cogunlukla.PS4 te ise online ucretli+oyunlar 250 TL. Para dayanırmı buna acaba ?

son olarakta arkadaşlar kullanacagım Plazma küçük.HDMI girişli ama küçük bir ekran ne derece zevk verir ?

üşenmeyip bana yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fmci2014 -- 13 Haziran 2015; 0:38:00 >

• Ps 5 i bekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 alsan, aldığın fotoğraf makinesi gibi olacak. Emin olabilirsin. Ps3 aldım yakın zamanda. Dedim almam herhalde Ps4. Sonra baktım yeni oyunlar çıkmaz filan deniliyor, gittim bir de Ps4 aldım. Oyun alayım diyorum Ps4'e. Oyun yok! Yani yoktan kastım Exc. oyun yok. Alet kenarda yatıyor. Ara sıra açıyorum. Senin de durumun benzer olacaktır diye düşünüyorum. O sebeple illa alayım konsol diyorsan ps3 al. Ps4 için zaman daha erken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

Ps 5 i bekle

çok komiksin arkadasım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fmci2014

quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

Ps 5 i bekle

çok komiksin arkadasım

Yukardaki arkadaşı dinleme,pa3 bu saatten sonra alınmaz.ps 4 ün şu anki oyunları baya bol ( ex olarak da )

• Bir oyun fanatigi degilsen, örnek
    -call of duty
    -fifa
    -pes
    Gibi.
    devamli acmasin. Cikar bi uncharted onuda 1 hafta oynarsin. Sonra ps4 sana sen ps4e bakarsin.

Ama ben mesela ps4u sirf pes oyniyim diye aldim. Ve hergun oynuyorum en køtu 5 saat.

• PS3 de PES dışında oyun oynamadım demişsiniz bence PS3 alın zaten öyle aman aman grafik ya da yeni oyunlar diye heves eden biri değilsiniz anladığım kadarıyla. PS4'ün bir kaç oyun dışında ex. oyunları öyle konsol aldıracak durumda değil ama siz benim iyi bir bilgisayarımda yok multi-platform oyunları da oynarım derseniz size pahalıya gelir anladığım kadarıyla öyle rahat rahat alacak maddi gücünüz yok. Benim tavsiyem PS3 alın 2. el uygun fiyata bulursunuz zaten yanında bir kaç oyun ile satıyorlar ve oyunları da ucuzdur oldukça. PS3'ün bir sürü oyunu var ve oynamadan geçmeyin dediğim ex. oyunları yazmaya kalksam baya uzun bir liste olur. Benim tavsiyem de PS3 yönünde.

Bu arada söylemeden edemeyeceğim benim çevremde de profesyonel fotoğraf makinesine heves eden ve heves edip almış bir ton kişi var. Tahmin ediyorum ilk bir kendinizi aynada çektiniz fotoğraf makinesi tutarken daha sonra dağ, taş, bayır iki kedi resmi çektiniz ve köşeye koydunuz. Söylemeden edemedim çünkü bunun eğitimi var bir sürü şeyi var keşke alır almaz kendinizi geliştirmeye çalışsaydınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

PS3 de PES dışında oyun oynamadım demişsiniz bence PS3 alın zaten öyle aman aman grafik ya da yeni oyunlar diye heves eden biri değilsiniz anladığım kadarıyla. PS4'ün bir kaç oyun dışında ex. oyunları öyle konsol aldıracak durumda değil ama siz benim iyi bir bilgisayarımda yok multi-platform oyunları da oynarım derseniz size pahalıya gelir anladığım kadarıyla öyle rahat rahat alacak maddi gücünüz yok. Benim tavsiyem PS3 alın 2. el uygun fiyata bulursunuz zaten yanında bir kaç oyun ile satıyorlar ve oyunları da ucuzdur oldukça. PS3'ün bir sürü oyunu var ve oynamadan geçmeyin dediğim ex. oyunları yazmaya kalksam baya uzun bir liste olur. Benim tavsiyem de PS3 yönünde.

Bu arada söylemeden edemeyeceğim benim çevremde de profesyonel fotoğraf makinesine heves eden ve heves edip almış bir ton kişi var. Tahmin ediyorum ilk bir kendinizi aynada çektiniz fotoğraf makinesi tutarken daha sonra dağ, taş, bayır iki kedi resmi çektiniz ve köşeye koydunuz. Söylemeden edemedim çünkü bunun eğitimi var bir sürü şeyi var keşke alır almaz kendinizi geliştirmeye çalışsaydınız.

hocam teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.Aynada fotoğraf çekilme dısında hersey yazdıgınız şekilde ilerledi katılmadan edemicem keşke eğitimini alsaydım,bakıyorum kameranın içeriğine iso,auto gibi birsürü baslık var inanın hıc bırını bılmıyorum iso nedeseniz acıklamasını yapamam .aldıgım gunden beri otomatik ayarda takıldım fuzuli masraf işte.

buarada sormak istediğim birsey var.Ben oyunları kutulu alma taraftarıyım.Şimdi atıyorum x oyununu D&R'den aldım.CD'yi taktım oyuna bir güncelleme geldiği zaman nasıl alıcam ben onu malum dijital sekilde almıcam.birde PS3'de CD li oyunda kaldıgım yeri nasıl kaydedicem ? Yani CD'yi taktıgım zaman kaldıgım yerden devam etmek istiyorum

• Yazima başlamadan önce PS4'ü kötülemek gibi bir amacim yoktur.Bu benim görüşüm ve düşüncem.

PS4'ü ilk çıktığı gün aldım.
    O zamanlar dediğimde baya ucuz aldım.(1.400 TL'ye Almıştım).
    İyiki almışım falan.
    İlk 2 ay Killzone SF , Fifa 14 İle takılmıştım.Ve sonradan BF4 aldım.
    MULTİPLAYER oynamak için ise 1 Yıllık Plus aldım.(120 TL Bişeydi)
    Tabi şimdikine göre uygundu.
    Sonradan düşündüm PS4 ü ucuz aldım ama her yıl Plus almam gerek.Ve fiyatlar Turkiyede Pahali.
    Oyun oynamam için ise her ay da oyun almam gerek.
    Bir oyun mediamarkt de 200 TL den aşağı değil.Hadi spot aldım yine pahalı.(120-175 TL)
    150 TL aylik oyun desek.12 ay ile çarparsak 1.800 TL yapar.
    Bunun Plus üyelik masrafi da 175 TL desek.Oldu 1.975 TL.
    Konsol hariç masraf 1.975 TL yapiyor.

Ve PC ile Karşılaştirdim.1700 TL ye PC toplasan ve her ay 1 oyun alsan (oyun tanesini 80 TL desek)80 i 12 ay ile çarparsak 960 TL yapar.Neredeyse yari fiyatına.Valla kardeş bunlari göz önüne alarak al konsolu.Konsol işi para tuzağı.Ama eğlencesi bir hayli yüksek.Oyunlari 2. El alacaksan eğer daha uygun olur tabiki.
    Ama illaki Konsol alacaksan PS4 al derim

İyi Forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bagivup -- 13 Haziran 2015; 2:01:50 >

• Hocam sorularınızı doğru anladıysam CD'yi taktınız yeni güncelleme geldiyse PS3 internete bağlıysa indirir güncellemeyi sizi yönlendirerek. Oyunu kaydetme konusuna gelirsek tabi oyun içinde oyununa göre save vardır yada otomatik kendi kaydeder, sizi yönlendirir oyun zaten o şekilde bir daha CD taktığınız zaman kaldığınız yerden oynarsınız.

Bu arada sorularınızdan pek bu konulara hakim olmadığınızı anladım o yüzden bence kesin olarak PS3 alın hem bir sürü oyunu var dediğim gibi.
  • Bak kardesim simdi iyi oku yazdiklarimi senin analiz yapip dogru karar vermen lazim ben konsol oyuncusuyum ps1den 4 e kadar :) yerinde olsam kullanmadigim bir makineyi elimde tutmam satatim fotoraf makinasini.
    Ps4 alirim online parali evet fakat endonezya honkong psn 60-80 tl arasi olmasi lazim 1 yillik ayda 2-3 oyun veriyor iyi kotu ayrica internetin var ise kesinlimle ps4 al zaten hic bir oyunu oynamamissin mevcut kütüphane seni 1 yil idare eder ayrica internetin var ise eger ps4 de oyun oynamak bedava gbi bsy evet yanlis okumadin ben konsol ciktigindan beri disc olarak oyun almadim yaninda hediye edilen oyunu bile sattim ve suana kadar cikan butun oyunlari kendi tarzim dahilinde olan hepsini oynadim gt5 farcry 4 the order last of fifa pes drive club assasin vs bunlar aklima gelenler forimda konusu var eger arsiv yapma niyetin yok ise forumda psn kardeslik bölümünde oyunlar baya uygun far cry 25 fifa 25 30 gta 45 gbi sec pri olarak fiyatlar degisiyor ben suana kadar cikan butun oyunlari 5-10 gbi maliyetle oynadim bitirip sattim ayni fiyata alip sattiklarimda oldu ole yukaridaki arkasin yazdigi gbi yillik 2000 tl gbi bi maliyet yok en fazla yillik 300 gider buna eminim kararini verirsen yaz detaylari anlatiyim eger durumun yok ise ps3 al var ise ps4 ikisindede ayni maliyetlere oynucaksin buna emin ol ayrica ps3mu satmadan once kasilmalar fps dususleri vardi gecen yil gta da konsolda ufaktan kasiyor ne kadar zaman idare eder seni onuda dusun kolay gelsin :)

• Dostum kamerayı sat bence kullanmiyorsan

Konumuza dönelim
    ps3 ikinci el al ayni sekilde oyunlarida ikinci el kutulu al sıkıldığın zamanda satarsın ikinci el aldigin icin de pek zarar etmezsin 2 yıl oldu ama hala oturmadi yeni nesil
    Güncelleme olayi playstation seni her zaman yönlendiriyor evde internet varsa sıkıntı yok
    Kaydetmede her oyunda farklidir onda da oyun seni yönlendirir

• Arşiv yapmıyorsan ps4 alman laızm,gerek ikinci el oyunlar gerek kardeşlik olayı her türlü avantajlısın.en para card çıkartırsan her ay 50 tl ve üstüne 25 iade alırsın 3 aylık 44 tl verdiğin plus 22 tlye gelir bide daimi kardeşlik yaptıysan kardeşlikle payına 11 tl düşer buda yılda 44 tl yapar. spottan 170 tl ye aldığın yeni bi oyunu bitirip 120-140 tl arasına satabilirsin, misal biz 3 arkadaş sırayla oynayıp bitirip satıyoruz the order mesela n11den kuponla 140 tl gibi bi fiyata aldık bitirdik 120ye sattık aradaki 20 tlyi 3 e bölersen komik bi rakama oynamış olduk sana tavsiyem eğer yanına bi arkadaş varsa ps4 alman küçük ekran işinide takılma ben şu an 24 inch monitörde oynuyorum alışınca sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: kin_yas

Arşiv yapmıyorsan ps4 alman laızm,gerek ikinci el oyunlar gerek kardeşlik olayı her türlü avantajlısın.en para card çıkartırsan her ay 50 tl ve üstüne 25 iade alırsın 3 aylık 44 tl verdiğin plus 22 tlye gelir bide daimi kardeşlik yaptıysan kardeşlikle payına 11 tl düşer buda yılda 44 tl yapar. spottan 170 tl ye aldığın yeni bi oyunu bitirip 120-140 tl arasına satabilirsin, misal biz 3 arkadaş sırayla oynayıp bitirip satıyoruz the order mesela n11den kuponla 140 tl gibi bi fiyata aldık bitirdik 120ye sattık aradaki 20 tlyi 3 e bölersen komik bi rakama oynamış olduk sana tavsiyem eğer yanına bi arkadaş varsa ps4 alman küçük ekran işinide takılma ben şu an 24 inch monitörde oynuyorum alışınca sıkıntı yok

kalite dusuyomu hocam kucuk ekran olunca
  • Bu birazda bütçene bağlı.Şimdi 1700-1800 tl gibi bir bütçen varsa pc topla.Bazıları bütçen az ise PS4 alın diyor ama ben buna katılmıyorum.Spottan 2 tane oyun alsan 300 lira yapıyor.PC'de oyun fiyatları daha uygun ve korsan oynama şansın var.Ama ben kardeşlik yada 2. gibi imkanlardan yararlanırım diyorsan o ayrı.Ama oyunları spottan kutulu alacaksan bence PS4 alma.Hele yeni çıkan oyunları almanın imkanı yok.Küçük bir ilçede yada ilde yaşıyorsanda PS4 alma.Çünkü takas yapmazsın yada 2. el oyun alamazsın.Mesela ben Kastamonu'da yaşıyorum ne spotçu var nede 2. el oyun alan var.
  • senin yerinde olsam fotograf makinesini satar ps 4 alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

senin yerinde olsam fotograf makinesini satar ps 4 alırdım.

fotoğraf makinasının piyasası bitti artık.Gecen sene herkesde bi heves vardı şimdi yüzüne bakmıyor kimse inan bana suan 450-500'e anca gider.1200 TL'ye aldığım ürünüde 500 TL'ye satmak açıkcası mantıksız geliyor bana.
  • Yav sonsuza kadar ps4 icin erken diyerek mi gecireceksiniz? Şuan ps4 alan bi adam parasi varsa gider önce bi gta 5 alır nerden baksan 2 ay oynar,sonra infmaous second son alır ki oda 1 aya yakin idare eder. Zaten e3 geliyor o 1 aylar 2 aylar derken tekrar eylül ekim oyun aylarına gelicez,bu arada fifa ve ya pes alır her zaman oynar onu saymiyorum bile. Witcher 3 alır oynayabildigi kadar oynar 19 mayista aldım hala daha oyunun diğer mapine geçemedim oyna oyna hiç sıkmıyor. Call of duty advanced warcare hikayesi güzel mesela alırsın günde 2 saatten 4 5 günde bitirirsin. Ikinci el cok ucuza the order 1886 lar var onuda günde 2 saatten 3-4 günde bitirirsin zaten oyun bittikten sonra bıraktığı tat yetiyor. Hergün oyun oynayacak degilsinizdir heralde benim yeri geliyo 1 hafta boyunca ps açacak zamanim olmuyor,oyun oynamayi seven adam suan ps4 alsa mevcut oynanabilecek oyunları bitirene kadar seneye E3 zamanina geliriz be. Last of us falanda alabilir. Ayrıca oyunlar 250 tl değil az biraz takip ederek cok daha ucuza oyunlar alabilirsiniz.

• ben bi heves bu akşam beyaz renkli 2. el bi ps4 aldım.gelince bakıcam bende bu başlık gibi düşünüyordum... hayırlısı artık...
  • Sağlam pc im, xbox 360im ve ps4um var.. Günde 4.5 saat ps4 basindan kalkamiyorum.millet oyunlarin fiyatlarini iyi kasmış.mesela infam.kill zone.last of us v.s oyunlar gitti gidiyor.n11 gibi sitelerde 80.90 liraya kutulu satiliyor... Bu sitelerde ayni oyunu 200lirayada satan var kim kime giydirirse.. Ps now diye bulut sisyemi uygulamasi var içinde 300 adet oyun var.ps2.ps3 aşağı yukari mevcut üye oluyorsun 3 aylik 40 dolar gibi bisey.300 oyunu rahat rahat oynuyorsun... Ps plus muuanbetide online oynamiyor isen gerek duymuyorsun..ps3 devri bitti. Artik bulasma derim.. Resimde örneği ;)

Playstationa heves ettim alıyımı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenan.z -- 13 Haziran 2015; 21:59:56 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.