Şimdi Ara

playstationla ilgili her türlü soru ve problemizde buradayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazdıkların malesef yanlış dostum. Ps2 de çok rahat ve kolay bir şekilde divx izleyebilir mp3 dinleyebilirsin. Sms isimli küçük bir program var. Bir arkadaş başka bir topicte ayrıntılı anlatmıştı. Vaktinde ben de toplu olarak programların bulunduğu bir link vermiştim. Linki tekrar vereyim. Linkteki dosyayı çekip cdye yazdırın. Ps2 direk boot edecek. Açılışta gelen ekran dvd-memcard-usb bellek- hd içini görmeye ve dosya alışverişi yapmaya yarayan ulaunch programı. Hdloader ve sms de ayrıca seçince çalışıyor. İyi eğlenceler.

http://r a p i d s h a r e .com/files/13514247/ps2prg.rar

quote:

Orjinalden alıntı: gsmdoktor

quote:

Orjinalden alıntı: bhe

ps2 de dvix seyredilir mi

malesef izleyemezsin aslında program yükenerek olabiliyor ama uzun ve sıkıntılı bir iş kısacası izleyemiyosun hatta dvd yi bile izlemen chipine bağlı bazı chipler izin vermiyor

• Orjinalden alıntı: POFUDUK

Yazdıkların malesef yanlış dostum. Ps2 de çok rahat ve kolay bir şekilde divx izleyebilir mp3 dinleyebilirsin. Sms isimli küçük bir program var. Bir arkadaş başka bir topicte ayrıntılı anlatmıştı. Vaktinde ben de toplu olarak programların bulunduğu bir link vermiştim. Linki tekrar vereyim. Linkteki dosyayı çekip cdye yazdırın. Ps2 direk boot edecek. Açılışta gelen ekran dvd-memcard-usb bellek- hd içini görmeye ve dosya alışverişi yapmaya yarayan ulaunch programı. Hdloader ve sms de ayrıca seçince çalışıyor. İyi eğlenceler.

http://r a p i d s h a r e .com/files/13514247/ps2prg.rar

arkadaşım iyi okuyasaydın belli proglamlarla izleyebildiğini belirtmiştim zaten ama bu orjinalinde yok ve gerekte yok bu makine oyun makinesi dvd dvx mp3 hepsi lazerin ömründen yer ve bir lazer bir dvd player fiyatı nerdeyse

• doktor hani cevap
  • quote:

Orjinalden alıntı: best marksman

al sana soru

ps3 hakkında

internet ve stora girebiliyorsun fakat online oyun oynıyamıyorsun

oyuna onlıne baglandığında network disconect diyor

modem airties rt 205

nasıl cözülür bu problem

tüm update ler yapımıstır

modemi değiştirmeyi denedinmi airties modemler abidik gubidik problemler yaratıyor
  • doktor benim cevap nerde?
  • doktor modem değiştirmeyle çözüm olsa ama coğu insan airties kullanıyor
    ben airties aradım port numarası girmemiz gerekiyormuş port numarasını bilen varmı once doktor ve nasıl girilecek
  • Doktor benim ps2 (50004 model) kollardaki dual shock efekti devre dışı yaptırmayı düşünüyorum ne tavsiye ediyorsun ve muhtemel masrafı ne olur?
  • PS3 de online oyun oynamak için neler yapmak gerekiyor???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibolution

kardeş bi de sana sorayım: dün makinayı aldım ve 55 ekran normal tvye bağlayıp motorstorm oynadım. yalnız ben PS3 ü bağlamak için Samsung 226BW aldım. ama hesaba katmadığım bi olay oldu ve LCD monitöre bağladığımda sesi nasıl alacağımı düşünmedim. makinada optik ses çıkışından başka ses çıkışı yok. ve bende de Technics marka stereo anfi var ve PC'im dahil tüm sesleri bunun üzerinden alıyorum. sorum şudur: 226BW yi DVI dan bağladığımda sesi nasıl almam gerekecek, nasıl bi kabloya ihtiyacım var? yardım edersen sevinirim.

ps 3 için özel ses çıkışlı scart cablolar var onlardan alacaksın kusura bakma senin soruyu okumamışım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

Doktor benim ps2 (50004 model) kollardaki dual shock efekti devre dışı yaptırmayı düşünüyorum ne tavsiye ediyorsun ve muhtemel masrafı ne olur?

neden iptal etmek istiyorsun
  • jupiter sana

1.modbo yada myth chip varsa filim seyredemezsin oyun okuduğunda bu chiplerden biri varsa playstation 2 yazısının sağ alt köşesinde myth yada infinty yazar. onlarda film seyretmek nerdeyse imkansız.tek avantajı diğer chiplerde daha iyi dvd okur.film seyretmek istiyorsan m7 taktıracaksın lazer zayıflayınca oyun seçmeye başlar ama film 2 kere reset yaparsan seyredersin.

2.usb harddisci çalıştıramazsın hard disc istiyorsan combo aparatı takman lazım hardiscli makinalarda bazı oyunları yüklersin ama seyredemezsin onun için patch dosyası lazım boot.ini gibi oyun o zaman devreye girer boşver uğraşma yüklemeyen oyunları lazerle oyna gitsin
  • Ya Hocam benım bı sorum olucaktı ? belkı konuyla cokda ılgılı degıl ama?ayrı bır topık acmak ıstemedım kırlılık olmasın ben sıfır psp2 almak ıstıyorum.ıstanbul ıcınde kredı kartına taksıt yapan fıyatı makul bır yer bılıyormusun??yenı psp2 ıcınde neler vardır mesela hedıye oyunu varmı bunlar chıplımı oluyor?? ayrıca fıyatları nelerdır bı zahmet yardımcı olursan sevınırım.evde 2 notebook ve bır p4 pc var ama sımdı oyunların bazıları 2 cd bazıları 3 cd yok ınstall et yok crackle (pekde anlamam bu ıslerden) fılan derken ugrasılmıyo en ıyısı pspler ama 3 ler zannedersem pahalı su anda gerek yok ama psp2 olabılır fıyatları nedır?? nerede uygun bulunur?? sımdıden tesekkur ederım cevaplar ıcın saygılar

• Dostum yazdıklarını okumadım değil okudum. Bilmeden itham etme lütfen. Dikkat edersen arkadaş sadece film izlenebiliyor mu demiş. Lazer ömrünü falan sormamış.Sen ise program ile uzun ve zahmetli bir iş demiş izlenemiyor deyip kestirip atmışsın. Ben buna yanlış diyorum. Çok rahat ve kolay bir şekilde verdiğim linkteki program sayesinde divx izleyebilir mp3 dinleyebilirsin.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bhe

ps2 de dvix seyredilir mi

malesef izleyemezsin aslında program yükenerek olabiliyor ama uzun ve sıkıntılı bir iş kısacası izleyemiyosun hatta dvd yi bile izlemen chipine bağlı bazı chipler izin vermiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: POFUDUK

Dostum yazdıklarını okumadım değil okudum. Bilmeden itham etme lütfen. Dikkat edersen arkadaş sadece film izlenebiliyor mu demiş. Lazer ömrünü falan sormamış.Sen ise program ile uzun ve zahmetli bir iş demiş izlenemiyor deyip kestirip atmışsın. Ben buna yanlış diyorum. Çok rahat ve kolay bir şekilde verdiğim linkteki program sayesinde divx izleyebilir mp3 dinleyebilirsin.

Arkadasım Ben Her Zaman Konuya Bu İşlerin İçinde Oldugum İçin Bu Şekilde Yaklasıyorum Yani Amacım Benim Burada Kullanıcıyı Korumak Başka Birsey Degil Ben Zaten Hep İyi Niyetim,den dolayı bana gelen müşteriler mesela benim makinaya şu işlem yapılacak yaparmısın diye soruyor ben makinaya zarar verecek birseyse yapılacak işlem hayır yapamam diyorum eger müşteri çok ısrar ederse o zaman yapıyorum anladın bu konuya,da bu şekilde yaklastım o.k

• up
  • arkadaslar biri cevap versin bilgisayarim yok playstation3 var game trailers sayfasinda video seyredemiyorum girince adobe flasi player yükle bide real player cikmiyo bunlari nasil indiricem lütfen yardim
  • benimde bir sorum olcak benim makine ntsc-j nasıl dvd izleyebilirim....
  • Arkadaşım ben bügün yeni playsatition 2 slim kasa gümüş rengini aldım ama 2 problemim var.
    1-Odamdaki Vestel televizyonda siyah beyaz gösteriyor.
    2-Salondaki Samsung Plazmada renkli fakat görüntü çok titrek ve renkler çok soluk gözüküyor. Problem nedir? Naıl halledebilir? Şimdiden yardımın için teşekkür ederim...
  • ben de bir tane sorayım toptan bakarsınps2 ps1oyunlarını oynayamıyorum ne yapmam lazımteşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: musiclover

Arkadaşım ben bügün yeni playsatition 2 slim kasa gümüş rengini aldım ama 2 problemim var.
    1-Odamdaki Vestel televizyonda siyah beyaz gösteriyor.
    2-Salondaki Samsung Plazmada renkli fakat görüntü çok titrek ve renkler çok soluk gözüküyor. Problem nedir? Naıl halledebilir? Şimdiden yardımın için teşekkür ederim...

cihazın chip takılırken rgb bağlantısı atılmamış bu yüzden yapılıyor 10 dk lık işi var ama bilen birine yaptıran lazım chipini dışarıda taktırdıysan götür yapsınlar onların hatası
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.