Şimdi Ara

Playstore

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , Playstore dan bir oyun satın alsam aşşağı yukarı 10-13 GB arasında oyunlar , ne kadar sürede DL edebilirim ? Birde oyun silindi diyelim tekrardan DL edebiliyormuyum ? Teşekkürler.

• satın aldıktan sonra istediğin kadar aynı makinaya indirebilirsin. bide inmesi senin net hızına bağlı. bende 20 mbps var. dün 8.9 gb+ 13 gb (2 oyun) indirdim. saat 17:00 gibi başladım. gece 05:00 da bitti ikiside.
    bide not düşeyim. playstationdaki play store değil. psn store. playstore ttnet te var :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger_snake -- 31 Aralık 2013; 18:38:23 >
  • Selam akşam oyun oynamadığınız saatlerde download açın, cihazı kapata gelerek kapatmayı deneyin. Download var, işlem bittiğinde kapansın mı diye işaretleyin ama cihazı kapatmayın, fişini çekmeyin. O sabaha kadar indirir, indirme tamamlanıncada cihazı kendisi kapatır. Ben öyle indiriyordum gece ben uyurken iniyordu sabah oyun hazır. Böylece beklememiş olursunuz.
  • PSN store du dimi :) tamam arkadaşlar çok teşekkür ederim gece indirip sabah oynamak çok mantıklı geldi ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.