Bildirim
Playstore
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
satın aldıktan sonra istediğin kadar aynı makinaya indirebilirsin. bide inmesi senin net hızına bağlı. bende 20 mbps var. dün 8.9 gb+ 13 gb (2 oyun) indirdim. saat 17:00 gibi başladım. gece 05:00 da bitti ikiside.
bide not düşeyim. playstationdaki play store değil. psn store. playstore ttnet te var :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger_snake -- 31 Aralık 2013; 18:38:23 > -
Selam akşam oyun oynamadığınız saatlerde download açın, cihazı kapata gelerek kapatmayı deneyin. Download var, işlem bittiğinde kapansın mı diye işaretleyin ama cihazı kapatmayın, fişini çekmeyin. O sabaha kadar indirir, indirme tamamlanıncada cihazı kendisi kapatır. Ben öyle indiriyordum gece ben uyurken iniyordu sabah oyun hazır. Böylece beklememiş olursunuz. -
PSN store du dimi :) tamam arkadaşlar çok teşekkür ederim gece indirip sabah oynamak çok mantıklı geldi ;)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X