Şimdi Ara

playstoredan oyun aldım yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bugün playstoredan mount and blade fire and sword oyununu 14.99 tl ye aldım(telefondan) ve download linki yok sadece aktivasyon kodu var yetkililere ulaşmaya çalışıyorum telefon açmıyorlar e-mail olarak gönderdim cevap gelmiyor ne yapabilirim yardım edermisiniz

NOT:taleworlds bölümü olmadığı için kod serisine yolladım

• Oyun steam destekli, playstoredan alışveriş yapmadığım için sistemini bilmiyorum. Ancak steam destekli olduğu için steame üye olup aktivasyonu ordan yapman gerekiyor gibi görünüyor. Steam üyeliği ücretsiz, indirip aktivasyonu yaptıktan sonra steam üzerinden download edebilirsin.

Aktivasyon için steamde şunları yapıcaksın, bilmiyor olabilirsin diye yazıyorum

Üstteki menulerden "Games" tıkla
    "Activate a Product on Steam"
    "Next"
    "I Agree"
    Sonra kodu yapıştırıp Next
  • o kodu steam e okutturup steamden çekecen oyunu öyle oynayacaksın

zaten gelen mailde nsaıl aktif edeceğin kısa olarak açıklanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 25 Mart 2012; 16:53:35 >
  • Steam hesabım var , "Activate a Product on Steam" i denedim ama olmadı.Daha önceden aldığım mw2 nin aktivasyon kodunu istiyor.Bugün yetkilileri aradım şikayetim dikkate alındı 24 saat içinde e-mail ile cevap vericeklermiş
  • Daha önce aktivasyon kodunu girmiştim ve sonra steamde fire and sworda bakarken resimlerin altında play butonunu gördüm ve indirdim.Yardımlarınız için teşekkürler.
  • beyler bende playstoreden aldım steam den indirdim kurdu fakat temp e kurdu bu. Normal oyunlar gibi program files da yok oyun. Bi yanlışlık mı var acaba ??
  • steam oyunları buraya kurar C:\Program Files\Steam\steamapps\common

eğer kendin seçtiysen farklı bir yere kurmuş olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.