Şimdi Ara

Plaza Köleleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah verilen peynir zeytini öğlen verilen vejeteryan yada etli yemek seçeneklerini ve gün sonu binlen servis aracını büyük nimet olarak görüp videosunu çekip anlatan "okumuş" bir kadının videosu

Bu nasıl bir vizyonsuzluk ülkede ki hakkaten içim daralıyor , içinde spor salonu olan içinde PlayStation olan haftada 2 kez yerinde kesilen döner ile öğlen yemeği verilen vip minibüs ile personel taşıyan vs vs vs iş yerleri gördüm bir gün aklıma gelmedi videosunu çekemde anlatam bakın nasıl bir yerde çalışıyorum imrenin fakirler diye

Okumak yeterli değil genel kültür dünya görüşü vizyon çok önemli oda bu ülkede yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nie bukadar şaşırıyorsunuzki? Hayat böyle artık Sosyel medyada herkesin hayatı güzel herkes çok mutlu.Ben kötü hayatını atan görmedim şimdiye kadar.Takılmayın bunlara takipden çıkarın olsun bitsin.BlaclkMiror'un sosyal medya bölümü aklıma geldi orda negüzel anlatıyor herşeyi :))Seyretmenizi şiddetle tavsiye ederim Netflixde var.Bölümün ismini tam hatırlamıyorum ama Sosyal birşey hangi sezonda olduğunuda hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 5 Ocak 2025; 5:28:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.