Allah razı olsun hocam. gittim bimden mikrofiber bez aldım tv ye hohlama yöntemiyle uyguladım. ekran ilk günkü gibi oldu. dünkü izlerden eser kalmadı. şu an ekranda en ufak bir iz yok. içim rahat etti teşekkürler.
ben vazgeçtim uğraşmaktan, bozmuşuz bir kere ne yapsak olmuyor gündüz izlerken felaket, insan film izlemekten soğuyor, ancak dynamic denilen gerçekdışı parlak mod biraz faydalı oluyor
gece ise hiç belli olmuyor, böyle idare edeceğiz artık...
Benzer problemi bugün yaşadım ve bu konuya denk geldim. Mönitörde silme izleri farkettim kurtulmak için nemli bezle sildim ama kuruyunca daha beter oldu. Farklı bezlerde silmeyi denedim her defasında kuruduktan sonra daha fazla iz kaldı sonunda monitörün tamamını kapladı izler kafayı yiyecektim. Sonunda bir atlet alıp ılık suyla ıslatıp başta sona tekrar sildim yine atletin kuru kısmıyla üstünden hafifçe geçtim ve kuruyunca izler gitmişti. Son çare olarak arkadaşlara bunu denemelerini tavsiye edebilirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme