Şimdi Ara

PLAZMA&LCD (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: signore

quote:

Orjinalden alıntı: psp_hacker
    quote:

Orjinalden alıntı: syermen
    arkadaslar bir fırsat gecti elime.Sizlere danısmak istedim.
    Bir arkadasım bana Arcelik F766 LCD TV' sini cok uygun bir fiyata vermek istiyor.Tv 66 EKRAN , HDMİ YOK! AMA DVİ var ,1280*768 COZUNURLUK , 450 CD/M kare PARLAKLIK VE 500:1 KONTRAST ORANI MEVCUT.PC BAGLANTISI(VGA) İLE MONİTOR OLARAK KULLANABİLME OZELLİGİ var.S-VHS VE S-VİDEO cıkısları da aynı zamanda mevcut.Ne diyorsunuz arkadaslar?Xbox 360 icin isimi gorur mu?
    Acil olarak yardımcı olabilirseniz sevinirim.Cevap bekliyor arkadasım.

Bu özellikler düşük, piyasada 0'nı 1300-1400 YTL'ye bulabilirsin sanırım. 2. eli de 700 YTL civarı eder. Xbox360 için az çok işini görür.

quote:

200 ytl ye vermek istiyor ama isimi gorurse alacagım..sizin fikirleriniz neler?

Gece gece gözlerim mi bozuldu dedim kendi kendime

Şimdi 66 Ekran Lcd Tv, markası ne olursa olsun, DVI giriş, 1280x768 (tam da Xbox360 için uygun) için önce 700 YTL fiyat biçtiniz, sonra da sahibi 200 YTL'ye mi satmak istiyor ?

Biri bana yanlış okuduğumu söylesin veya mümkünse ürünün linkini versin !
    700 YTL bile sudan ucuz bir fiyat iken (sadece Xbox360 için bile alınır) o tv'nin 200 YTL'ye satılması için ya bozuk olması lazım, ya da doğum günü hediyesi olarak görülmesi lazım.

signore bu arçeliklerde bişeymi var ben de bugün 32" bi model gördüm sıfırı 2400ytl miş eleman 1300ytl ye satıyo

• :)
    Yakın bir arkadasım para falan da istemedi.Zorla kabul etti onu bile.Bende olsam evimde kullanmam zaten ;cocuk soylemisti bana.Tv yayınını sevmedim ben: digiturk ve kablolu tv yayınlarını(atv haric).Cogu kanalda ghost dediginiz bir kusuru mevcut.Cok cok az da olsa adamların arkasından golgeleri geliyor gibi oluyor.Ozellikle insanlar cok hızlı hareket ettiginde.
    Gereken ozellikleri kapsıyor gibi..xbox 360 icin uygun herhalde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syermen -- 13 Ekim 2006; 0:12:37 >
  • Dediğimiz gibi TV çok kaliteli değil, ama o fiyata hiç kaçırma hemen al... Beğenmesen bile 500 YTL'ye rahat satarsın o TV'yi.
  • quote:

Yakın bir arkadasım para falan da istemedi .Zorla kabul etti onu bile

Allah'ım ne insanlar var Bende böyle arkadaşlar istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.