Şimdi Ara

Pleksi Htpc Kasa Tasarımım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

uzun zamandır aklımda htpc kasa alsam mı yapsam mı sorusu var. Şuan salonumda CM cosmos 1000 kasa bulunuyor hayliyle küçültsem fena olmaz :)
    İnternette gezinirken ahşaptan küp kasa tasarımına rastladım. Buradan ulaşabilirsiniz. Bence harika bir kasa yapmış. Bende bundan esinlenerek sketchupta kendime göre kasa tasarladım.
    Amfibi ( Mustafa Abi ) ile irtibata geçtim, yerinde kesim yapabilirmiyim yoksa hazır parçalarımı alsam evde birleştirsem diye kendisi sağolsun bu konuda yardımcı olabileceğini, kesin ölçülerin gerekli olduğunu belirtti.kesine yakın bir şekilde tasarladım. Sizinde fikirlerinize ihtiyacım var. Gözden kaçırdığım veya eksiltme/ilave edilecek bir şey var mı diye? Yada yapılabilir bir kasa tasarımı olmuş mu?
    birde bu kasayı ahşaptan yapmak sıkıntı çıkarır mı?

Yani kısacası ilk kasa deneyimim olacak ve her türlü yardımlarınıza acığım.

Hayırlı Cumalar..

Pleksi Htpc Kasa Tasarımım Pleksi Htpc Kasa Tasarımım Pleksi Htpc Kasa Tasarımım Pleksi Htpc Kasa Tasarımım Pleksi Htpc Kasa Tasarımım Pleksi Htpc Kasa Tasarımım Pleksi Htpc Kasa Tasarımım Pleksi Htpc Kasa Tasarımım Pleksi Htpc Kasa Tasarımım Pleksi Htpc Kasa Tasarımım Pleksi Htpc Kasa Tasarımım Pleksi Htpc Kasa Tasarımım Pleksi Htpc Kasa Tasarımım Pleksi Htpc Kasa Tasarımım Pleksi Htpc Kasa Tasarımım Pleksi Htpc Kasa Tasarımım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanylmzz -- 27 Mart 2015; 13:08:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.