Şimdi Ara

Pleksiden anliyan varmi acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb . Ebru ile ugrasiyorum ve esarp ve fular yapmak icin buyuk bir Ebru teknesi yani 1e1 yaklasik on cm derinliginde bir tepsi yapmak istiyorum .bir marketten parca halinde alicam yapistiricisida varmis fakat kendim kesebilirmiyim ve cok onemlisi yaptiktan sonra icine koyucagim suyu sizdirirmi acaba tskler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir35 -- 1 Ekim 2012; 0:44:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar, sorunuz için çözümler üretebilirim.lakin yapabilirmisiniz bilemiyorum.
    sizin için 2 türlü çözüm var. bükerek yapabilirsiniz.bükeceğiniz yerleri rezistanlı ısıtıcılar ile tek seferde ısıtırsınız ve bükersiniz (ki bence en mantıklı olanı bu yöntem) diğer iki kanata göre kestiğiniz parçaları yapıştırırsınız..2. yöntem 4 kanatıda yapıştırırsınız (ısıtamazsanız mecburen böyle yapacaksınız)..yapıştırmaya gelince klorform+tiner karıştırınız göz damlaları gibi bir şişeye boşaltınız yapıştıracağınız yüzeye uygulayınız..o kadar hızlı ve keskin eritecek ki anında % 100 yapıştıracaktır....

1.Not. anlamadığınız yer varsa sayfanızda paylaşın
    2.not. bana da pm atın sayfanızda bilgilerimizi paylaşalım.pm den olunca ihtiyaç duyabilecek diğer arkadaşlar göremez.saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.