Şimdi Ara

PleksiGLass mod : BİTTİ // Sırada : Sleeve ve Uv Led : Buda bitti ..18.08.2011 GünceL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O PSU gideceeeeeeeeeeeeeeek! Fan milletine fazla yüz vermicen zaten vericen arada bir aşırı voltajı bak bi daha sesini çıkartabiliyor mu
  • Üstad ekran kartını kardeşime verdim 1 tanesini yeterli şuan bana bu sistemo yüzden psu gitmez :D:D ancak anlamadım yeni anakartta ram win 7 puanlamada 5.9 alıyor eskiden 7.5 alıyordu
  • bi arkadaş saolsun overclok için bios bulmuş foxcon vermiş onada ondan aldım biosu uptade ettim 4.4 de çalıştırdım 7 dk prime test ettim mavi ekran verdi :D Coli n Quiet diye birşey var oda çok güzel pc yükdeyken max hızı veriyor boşda 800 mhz 1.0 voltajda çalışıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtr57

Üstad ekran kartını kardeşime verdim 1 tanesini yeterli şuan bana bu sistemo yüzden psu gitmez :D:D ancak anlamadım yeni anakartta ram win 7 puanlamada 5.9 alıyor eskiden 7.5 alıyordu

güncellemedendir o zaman la azalıyo onu hic kafaya takmıyacaksın milet gidip o degerlere bakıp pc alıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

quote:

Orijinalden alıntı: mhmtr57

Üstad ekran kartını kardeşime verdim 1 tanesini yeterli şuan bana bu sistemo yüzden psu gitmez :D:D ancak anlamadım yeni anakartta ram win 7 puanlamada 5.9 alıyor eskiden 7.5 alıyordu

güncellemedendir o zaman la azalıyo onu hic kafaya takmıyacaksın milet gidip o degerlere bakıp pc alıyo

eyw usta :D sıcaklıkda arttı ama işlemci boşta 29 35 deyken şimdi 35 45 arası sıcaklar arttı diye heralde :D

• ondan da bisi olmaz laptop ta bile 90 derece sıcaklıga kadar sorun yokken kasada hic bir sey olmaz allahtan benim laptopta ısınma sorunu yok
  • Devam

PleksiGLass mod : BİTTİ // Sırada : Sleeve ve Uv Led : Buda bitti  ..18.08.2011 GünceL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5mhmtr7 -- 11 Ağustos 2011; 0:31:58 >
  • Buda benim dark falcon

Hdd için bir önerim olabilir sana.Hdd yi kızağı ile birlikte tersten takabilirsin.Bu şekilde hdd nin kapağa bakan kısmındaki kablolarıda arkaya atmış olursun.Şekil 1-a daki gibi

PleksiGLass mod : BİTTİ // Sırada : Sleeve ve Uv Led : Buda bitti  ..18.08.2011 GünceL

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan08

Buda benim dark falcon

Hdd için bir önerim olabilir sana.Hdd yi kızağı ile birlikte tersten takabilirsin.Bu şekilde hdd nin kapağa bakan kısmındaki kablolarıda arkaya atmış olursun.Şekil 1-a daki gibi

Dediğini yaptım hocam ama sert çektiğinde çıkıyor hdd ama sorun olmaz diye düşünüyorum resim koyarım akşam gerçekten iyi oldu :)

• En baştaki hali

2.Aşama

dediğini yaptım arkaya gitti o kablolar da maşallah ne kablo alıyormuş arkasıda gerçekten verdiğim parayı hakediyor bu kasa

Şuan tek eksiğim yan kapağı ful pleksi yapıcam aslında ya kapağım iyiydi ama kargoda sağolsunlar çatlatmışlar ona göre bi pleksi kesiceğime ful yan pleksi yapmayı düşünüyorum içteki fanlarıda uv herhangi bir renge boyarım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5mhmtr7 -- 10 Ağustos 2011; 21:24:19 >

•  PleksiGLass mod : BİTTİ // Sırada : Sleeve ve Uv Led : Buda bitti  ..18.08.2011 GünceL

Bu arada kuzey köprüsü soğutucusu vardı eski kasada bulduğum standart olduğu için anakartıma uydu sıcaklıkta 15 derece düştü görsellik de bence daha güzel oldu herneyse Pleksiye başlayalım ..

İşlerin yoğunluğundan baya doluydum 2 gün izinim var ve pleksimde geldi başlıyım dedim çat pat bişiyler yapıcaz artık .

Pleksim

Hemen kolları sıvadık başlıyalım dedik mekan olarak tavan arası mecburen evde yapıpta ortalığı kirletirsem anladın sen onu :)

Dekupaj felan ucuz yollu bulmadığım için 1 kullanıma almak istemedim demir testeresi ile hallolur diye düşümdüm tavan arasındaki demir testeresi ömrünün sonuna gelmiş ti bunun üzerine nalbur yolunu tuttum gitmişken pleksiyi yapıştırıcağım çift taraflı bant ince zımpara plastik kelepçe aldım .

Kesmeye başladık zorlatmıyor şuanlık hadi bakalım

Büktük müktük bişiler yaptık umutlar tükenme noktasında

eğe düzlüyormu diye bi kontrol ettim idare eder

sonra pleksiyi kesmeye başladım kalıba uygun hala getirmek için

pleksiyi iyi kesti ama demir testere si :D

Şuan için son durum bu yarın devam edicem kapağın yanları düzlenicek pleksinin işi bitti zaten sonra çift taraflı bant ile yapıştırıcam kapağa zımpara vurulup eskiden aldığım bir sprey siyah boya vardı yeniden siyaha boyanıcak yorumlarınızı beklyorum üstadlar ..

Not: Kargoda Orjinal pleksi çatladığı ve kötü bir görüntü oluşturduğu için yan kapağı pleksi yapmaya karar verdim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5mhmtr7 -- 10 Ağustos 2011; 23:40:39 >

• bugün saat 2 de başladım ve 5 de bitirdim 3 saat uğras sonu son durum budur yarın son bir kaç ince işlemden sonra montajını yapıcam nasipse hadi selametle yapım aşamasını eklerim sonra gerçekten güzel oldu pLeksinin üstünde koruma var çizik gözükebilir cam gibidir normalde :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5mhmtr7 -- 12 Ağustos 2011; 0:44:02 >

• el emeği işte
  • kapagı kestikden sonra düzlemek için epey bi efor sarfetmişsiniz galiba ama güzel olmuş tebrikler
  • eyw ustadlar saolun evet biraz yordu acikcssi :)
  • Güzel birşey çıkacak gibi takipteyim elinize sağlık
  • Son hali karşınızda üstadlar sabrın sonu selamet güzel oldu bence:D sırada kabloya uv slevee ve kasa içine uv ne on almaya geldi :)

Pleksinin montajlanmış son hali kasaya montaj edilicek

• ön kapaga calısma düsünmüyormusun hazır bu bitmisken bu kısın cok güzel olmus birde bunu yaparsan tadından yenmezhttp://forum.donanimhaber.com/m_24664160/tm.htm
    bunu forumda cok az kisi biliyor ama güzel calısmadır
  • pleksiye yazıyımı diyorsun orda hakan kardeş bu arada bir yamukluk görürseniz bana söylerseniz çok sevinirim .

Şuan kabloların görünen kısımlarına uvv sleeve çekicem uv led neon alıcam başka tavsiyesi olan varsa belirtirse sevinirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5mhmtr7 -- 13 Ağustos 2011; 3:11:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

Güzel birşey çıkacak gibi takipteyim elinize sağlık

eyw hocam yeni gördüm k bakma arada kaynamış :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.