Şimdi Ara

Plesk Panel Log dosyalarının kontrolü hakkında sorun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşler,Plesk 8.1.0 panel kullanıyorum ancak statistics dosyaları içersinde bulunan log dosyaları günden güne şişmeye başladı,ben log dosyalarının tutulmasına mb sınırı koymak veya hiç bir şekilde log dosyaları kayıt edilmesin istiyorum.

Ancak Plesk panelden log dosyaları ile ilgili işlem yapmak istediğimde''yetkimin olamadığı''na dair uyarı yazısı çıkıyor.

-Log dosyaları ile ilgili ü ayar değişikliklerini plesk panel üzerinden nasıl yapabilirim?

-Sistemin log dosyaları tutmasını nasıl engellerim,çünkü gün geçtikçe web alanım azalıyor bu yüzden?

Yardımcı olursanız çok ama çok teşekkür edeceğim...

• anladığıma göre bu yetki size verilmemiştir. Böyle bir durumda hosting firmanla irtibat kurman gerekir. en mantıklısı bu olur bence. Ya size yetki versinler yada bunu iptal ettirin olsun bitsin. Zaten Plesk panelde yönetim iletişim bölümü var oradan da bu konuyu iletebilirsiniz.
  • İlginiz ,için teşekkürler,Hosting hizmeti aldığım firmaya öncelikle mail attım ancak''durumu inceleyceğiz''gibi garip bir cevap geldi,tabi hal edilemedi sorun daha sonra durumu firma teknik yetkilisine telefonla bildirdim ''yetkinizi bilgisayara işledik'' dediler,ancak Log manager'a girmeye çalışdığımda yine yetkiniz yok diyor,tekrardan hosting firmasına telefon ettim,''ilgili arkadaş şu an müsait değil mail atın ''dediler bende tekrardana mail attım,gelen cevap''bir hata olmuş olabilir ilgileneceğiz'' ve şu an hala log manager giriş yetkim yok,ayarları yapamıyorum log file ler le alakalı ama hosting firması 6 nisana kadar olan logları silmiş,ancak web kulllanım alanı hala aynı,

Ya arkadaşlar hosting firması için bbu kadar zor mu bu sorunu haletmek???aslında sorun bile değil bana yetkimi verin diyorum?ama hala çözüm yok:(

Not:Az önce kendileri ile tekrar görüştüm log ayarlarını yaptklarını son üc günün log kayıtlarının kayıt edileceğini daha sonra ise otomatikman silineceğini söylediler.
    Şu an sadece 6 nisan'ın log bilgileri var,ancak silinmiş olmasına rağmen kullanılan web alanım eskisi gibi gözüküyor sanırım Rpaorlara hemen geçmiyor son durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkart99 -- 6 Nisan 2007; 15:43:02 >

• kardeş 3 günlük dedilerse büyük ihtimalle 3 günlüktür. ama belliki anlattıklarına göre adamların server larında problem var demektir buda. büyük ihtimalle ayarlarlar. sorun olacağını zannetmem ama sorun devam ederse PM at sana bir kaç taktik vereyim
  • Çok Teşşekürler Kemal:)....bakalım yaptılar herhalde...:)..iiiki varsınız ama akıl danışıyoruz sizlere:)Çok teşekkürler tekrardan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.