Şimdi Ara

Plexi istanbulda nerede bulabilirimn????(ACİL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
10.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Perşembe pazarında bulabilirsin,Şişhaneden karaköye giderken.
  • quote:

Orjinalden alıntı: orcnd

Taksimde rastgele gördüğüm bir yerde 1 m2 lik 2 mm kalınlığında bir parçaya 24$+KDV istediler.

Kardeş onlar remen kanırtacak adam arıyolarmış .. Abarmış da abarmışlar.. çokçok daha ucuza bulabilirsin. Ayrıca 2mm kalınlık pek önerilmiyor sanırım
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcnd -- 29 Nisan 2008; 12:59:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: drizzt

quote:

Orjinalden alıntı: orcnd

Taksimde rastgele gördüğüm bir yerde 1 m2 lik 2 mm kalınlığında bir parçaya 24$+KDV istediler.

Kardeş onlar remen kanırtacak adam arıyolarmış .. Abarmış da abarmışlar.. çokçok daha ucuza bulabilirsin. Ayrıca 2mm kalınlık pek önerilmiyor sanırım

Kaç MM kalınlık idealdir?
  • Kabinet dusakabin show dus magazalarını gez kardes plexı ıcın....
  • karaköyde hırdavatöılar çarşısında var ben aldım 45*45 8tl
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kaan_G

bakırköy bahçelievlerde satan yer bilen var mı arkadaşlar?!

bakırköyde incirli metronun az daha aşağısında çağçağ reklam var orada çağrı var bunlar plexici
  • perşembe pazarının karşısında hırdavatçılar çarşısı var onun kapısına gelince maruf plexiyi sor camiinin araka tarafında hemen.
  • kardeş 3 mm plexi manisada reklamcıya sordumda bana 20 ytl dedi siz burda 8ytl 7 ytl den bahsediyorsunuz ? üzüldüm istanbuldan burraya kargo kaça patlar :D
  • ınan burda alır yollatman sana daha ucuza gelır..
  • tt armor+ kasamın yanindaki o koca gereksiz fanı çıkardım ama şimdi çirkin gürünüyo plexi lazım antalyadayım kargoyla alabilrim satan biri var mI?
  • arkadaslar anadolu yakasinda satan yok mu ya ?
  • Arkadaşlar ankarada oturuyorum. Acaba istanbulda plexi satan bir yerin telefon numarası vs. verebilme şansınız var mıdır? Yada nasıl sipariş verebilirim?
  • http://finezza.com.tr/default.asp plexi satışları eğer sitede resim yüklenmesse lütfen 0531 255 97 39 lütfen arayın çok uygun fiyatlarda plexi satışımız mevcuttur!
  • @ers_zytn
    Plexi hazırlayıp kargo ile gönderebilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cakal53

Saolun arkadaşlar ama karaköyden 40x40 3mm aldım 5 ytl verdim

denizli kazıkmış 30x30 a 10 tl kıyıldım demin 3mm
  • ya bende tahtadan(hazır IKEA) pc kasası yapıyorum htpc tarzı acaba plexi nerden bulunur
  • Arkadaslar fiyatlar hakkında tam bi bilgim yok ama uygun gibi görünüyor

ve en güzeli kargo imkanının olması

http://www.malzemem.com/kategori/pleksiglas.aspx
  • ya o site hepsiburada çakması gibi gözüküyo ama belli olmaz benim 25cm yükseklik 35cm en lazım
  • İstanbulda oturanlar için yer. karaköyde hırdavatçılar sitesinde 3 tane yer var . biri sadece plexi keser satar, diğeri istenen ölçüde keser ve işler satar 3. sü ise sadece caka satar büyük satıcı pozlarında. birde bu çarşının yan sokağında satanlar var, hatta kaldırım üzerinde bile çalışanlar var. ama M2 180 lira olan bir plexiye 350 lira istemekten sıkılmazlar bilesin. fiyat hakında bilgi dersen yakın zamana kadar M2 si : 3mm 30 tl- 4 mm 40 tl -5mm 50 tl-şeklinde gidiyordu ama şu ara malzeme yok ve fiyatlar tırmandı bilgine.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.