Bildirim
Plexi resim çizme (yenilendi)21/02/2008
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güzel olmuş arkadaşım eline sağlık kar kış insana bişeyler yaptırıyo demekki -
güzel bir çalışma olmuş gerçekten tebrikler -
arkadaşım ellerine sağlık süper olmuş
bendede ufak plexy var onu işleyecem ama neyle yapıcam bilemiyorum -
nasıl yaptıgını ayrıntı anlatabılırmısın -
quote:
Orjinalden alıntı: by kero
bendede ufak plexy var onu işleyecem ama neyle yapıcam bilemiyorum
çok saolun arkadaşlar sende yapmak istiyorsan benim gibi bozuk cd righterı sök motorunu 12 voltla çalışıyo uç kısmınıda biraz penseyle ez çizsin dönerken böle yapabilirsin ben aslında kapaktaki büyük plexiye çizmek istiyodum ama onun için dremel set gerekli hem daha profesyonel our hemde zorlanmassın .
edit : imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeNoM -- 17 Şubat 2008; 22:03:12 > -
quote:
Orjinalden alıntı: uvcoder
nasıl yaptıgını ayrıntı anlatabılırmısın
aslında yapabiliceğimi pek sanmıyodum o yüzeden yaparken resimlerini çekmedim hiç ama dediğim gibi bozuk cdrihgter motorunu söktüm ucunu biraz eğeyle ve penseyle kırçıllaştırdım işlemek istediğim resmide kağada çizdim ilk önce onu yapıştırdım plexinin üstüne işledim motorla çidim daha doğrusu iş bittikten sonrada plexiye yukarıdan 3 tane diklemesine delik deldim ve led yerleştirdim deliklere bu kadar. -
çok güze olmuş ama
bence plexi yi kapaktan çıkar 180 derece döndür öyle tak(tabii vidalar simetrikse)
sol alt köşede daha güzel olur -
quote:
Orjinalden alıntı: WeNoM
quote:
çok saolun arkadaşlar sende yapmak istiyorsan benim gibi bozuk cd righterı sök motorunu 12 voltla çalışıyo uç kısmınıda biraz penseyle ez çizsin dönerken böle yapabilirsin ben aslında kapaktaki büyük plexiye çizmek istiyodum ama onun için dremel set gerekli hem daha profesyonel our hemde zorlanmassın .
bende öyle bir motor yok ama başka sıradan motorlarda işimi görür sanırım
denicem ucunada keskin biş uydurursam süper olur gerçekten
hazır yarın okulda yok bu fikri verdiğin için ayrıca saol
-
quote:
Orjinalden alıntı: webaslan
çok güze olmuş ama
bence plexi yi kapaktan çıkar 180 derece döndür öyle tak(tabii vidalar simetrikse)
sol alt köşede daha güzel olur
o parça kapağın üzerindeki plexi değil arkadaşım ayrı bi parça vardı elimde duruyodu öle denemek için üzerine çizdim bi dahaki ay dremel seti alıyorum kapaktaki plexiyi ozaman çizicem -
güzel çalışma dostumm bende deniyecem -
ben de zannettim ki .....anlamışınn sen onu -
zamanında bende yapmıştım
http://forum.donanimhaber.com/m_17913667/mpage_1/key_glowpad//tm.htm#18087397 -
quote:
Orjinalden alıntı: guneysınır
zamanında bende yapmıştım
http://forum.donanimhaber.com/m_17913667/mpage_1/key_glowpad//tm.htm#18087397
eline sağlık seninkide güzel olmuş . -
çizdiğin şeyin pentagram (satanizm'in simgesi) olduğunu biliyorsun dimi arkadasım ? -
Sen yeterki böyle şeyleri yap ben sana dremel setimi ödünç veririm eline sağlık bazı arkadaşlar baksın da mod nasıl oluyor mod demek ne demek öğrensinler derim. Bozuk CD den motoru çıkar ona aparat yap ve gravür cihazı olarak kullan modlamak tam olarak budur.
Tebirkler kardeşim.
quote:
quote:
-
quote:
pcTurk
çizdiğin şeyin pentagram (satanizm'in simgesi) olduğunu biliyorsun dimi arkadasım ?
neyin simgesi olduğu çokta umrumda değil yani bu bi yılanda olabilirdi köpekte internette arama yaptım konuyla ilgili bu resim çıktı karşıma bende çizdim 26 yaşındayım 5 aylık çocuğum var elhamdülillah müslümanım cuma namzlarını kaçırmam kedide yemem 3/5 kıytırık adamın bu benim simgem olsun dediği işaretlere inanmam ayrıntılarda boğulmayın.
quote:
Orjinalden alıntı: Agent_WD40
Sen yeterki böyle şeyleri yap ben sana dremel setimi ödünç veririm eline sağlık bazı arkadaşlar baksın da mod nasıl oluyor mod demek ne demek öğrensinler derim. Bozuk CD den motoru çıkar ona aparat yap ve gravür cihazı olarak kullan modlamak tam olarak budur.
Tebirkler kardeşim.
quote:
quote:
çok saol arkadaşım dremel seti alıyorum elim resim çizmeye yatkındır yardımcı olabileceğim bişey olursa çekinmeden söleyin lütfen.
-
çok başarılı bi çalışma olmuş gerçekten bence dier plexiede uygula bunu.. harika görunum yaratırsın biraz daha zor olcak ama... -
quote:
Orjinalden alıntı: rommel34
çok başarılı bi çalışma olmuş gerçekten bence dier plexiede uygula bunu.. harika görunum yaratırsın biraz daha zor olcak ama...
çok saol bence büyük plexide çok daha kolay olur plexi küçüldüğü zaman çalışma çok zor oluyor daha ince işçilik gerektiriyo. -
eline sağlık kardeşim harika olmuş çekemeyenler çamur atar :)
hazıra konmamak lazım tebrikler kardeşim.
satanizme cevabın harikaydı :))))
Benzer içerikler
- ses geçirmeyen duvar kağıdı kullananlar
- laptop soğutucu öneri
- overclock nasıl yapılır
- undervolt nedir
- termal macun önerisi
- sıvı metal macun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X