kadıköy-pendik hattında minibüsümüz var sölemesi ayıp.nerden baksan 200-300 kere gectm ama görmedm orayı bende Asus Vento A9 kasa var.350 w psu.şimdi ben 2-3 fan alıp ve neonları takarsam yetmeyecek biliyorum napsam yeni kasa mı alsam yoksa güc kaynagı mı bulsam
Piayasada UV duyarlı akriliklerde var,kadıköyde bir arkadaşım plexi lazer kesme makinesi aldı ve kendi akrilik kasalarını üretiyorlar orada gördüm her kalınlıkta mevcut pembe,mavi ve yeşilini gördüm sadece.
yarın gidip kestiricem.+ neon da bulursam uygun fiyata kacırmicam
ankarada yokmu yav bu camlardan kestirebileceğim bir yer? birde bende asus ta9a1 var bir arkadaş da sormuş yan kapak tekrar nası montajlanıyor acaba?
birader.bugün gittim söyledgn tabelacıya.saat 15:05 de yapmaya baslamaya calıstılar ancak bi makinaları vardı ki calısmıyordu kesme makinası bekledk bekledk saat 15:30 olmustu.Daha kesme işlemi yeni başladı.Neyseki allaha sükür kesti kapagı.tam kapagın boyutlarına göre bi plexy bulduk direk yapıstırdk vs derken.28 ytl'm gitti.(35*45 ebatlarında) sonunda bende kasamı az da olsa modladım =)
Ben Uv duyarlı plex i kullanmak istiyorum onlarda bulunur mu acep, yoksa kendim götürsem ayıp mı olur? bide sağlam yapıştırabiliyorlar dimi kasaya oynama felan yapmıyo yani ?
yaw şu plexycinin bursada olanından varmı :) ne güzel kesiyor yapıyor falan
quote:
Orjinalden alıntı: reaper_tr
3 mm şeffaf pleksinin metrekare fiyatı yaklaşık 14 euro dur
NErde 14 Euro söylede bizde alalım
bide bu adam Kapagını neyle kestı merak ettım dogrusu
bende çok merak ettim...metrekaresi 14 avrodan bulursam en az 20 tabaka alırım...lütfen yalan dolan konuşmayalım...
20 ytl he super yaaa burda vıdasına bıle para ısteyen vardı
quote:
Orjinalden alıntı: bmurat07
quote:
Orjinalden alıntı: reaper_tr
3 mm şeffaf pleksinin metrekare fiyatı yaklaşık 14 euro dur
NErde 14 Euro söylede bizde alalım
quote:
Orjinalden alıntı: ermanunal01
bende çok merak ettim...metrekaresi 14 avrodan bulursam en az 20 tabaka alırım...lütfen yalan dolan konuşmayalım...
HADİ REAPER_TR SÖYLEDE ŞU METRE KARESININ 14Avro oldugu Yerı GETIRTELIM COK MERAK EDIyoRUM
yalan felan yok arkadaslar plexinin metre karesi 14 euro bu reklamcılara tabelecilara geliş fiyatı ben aldım 200 x 135 = 2700 plexiyi 80 ytl ye 20 ytl de kargo tutdu 100 ytl ye mal ettimm isteyen arkadaslara da yollayabilirimm metre karesi 20 eurodan kargo bana ait değil isteyen irtibata geçebilir :)
Ben Uv duyarlı plex i kullanmak istiyorum onlarda bulunur mu acep, yoksa kendim götürsem ayıp mı olur? bide sağlam yapıştırabiliyorlar dimi kasaya oynama felan yapmıyo yani ?
yaptırdgım yer lanet olsun artk kapagı yakın kestıgınden mıdır neden bilmem ama,kapagı ne zaman acmaya kalksam silikonlar yırtılıyor.plexy'i cıkardıgım zaman kapak egri duruyo ve düzelmıyor kapak kesitiricek arkadaslar en az 8-9 cm pay bırakın. ben 5 cm bıraktırdım ve kapak yamuldu kasaya oturtmak için kan-ter içinde kalıyorum
ben bu hafta içinde plexi taktırcam bu adama gitmeyi düşünyorum bir tanede 8 cm lik delik açıcam ne kadar tutar
yaw bende özendim bu mod olayına
bu sabah sizin yazdıklarınızı okudum söktüm 2 bilgisayarında yan kapaklarını ne kadar tutarsa tutsun dedim cıktım yola
38*41 10 ytl 36*38 9 ytl verdim kestirdim 3m plex leri adam delik de açtı vida için
toplam 19 ytl şeffaf olan plexsiden aldım renk coktu vegatekno 'dan da daha önce 2 tane 30 *2 uv ışık almıştım ama bilgisayarımın ikiside dobrovski olunca hevesim kaçmıştı takmamıştım
şimdi fan delikleri açtırmaya gidiyom tam heveslendim roter makinası ile açaçaklar tanesi 4 ytl ye
yaw inanırmısınız 2 bilgisayarımda amd diyarbakırda amd işlemciyi siparişle getiriyorlar bulunmuyo kimse satmıyor çarşıya cıkarken işlemci bulamadım plexsiyi nereden bulaçam delik açtıracam fan için diyede laf etmiştim sizlerden daha ucuza getirecem gibi
şimdi kasa kapagının birini kesme işi ve fan delikleri açtırma işi kaldı hadi bakalım size akşam dönerim
20ytl he hemde hem kseıyor bıcıyor hem plexı takıyor hedme fan delıgı acıyor.helel olsun valla parasını son kurusuna kadar hakedeıyor.keske ankarada sole bırı olsa