Şimdi Ara

Plexy cam arayanlara(Resim eklendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
12.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kadıköy-pendik hattında minibüsümüz var sölemesi ayıp.nerden baksan 200-300 kere gectm ama görmedm orayı bende Asus Vento A9 kasa var.350 w psu.şimdi ben 2-3 fan alıp ve neonları takarsam yetmeyecek biliyorum napsam yeni kasa mı alsam yoksa güc kaynagı mı bulsam
  • Piayasada UV duyarlı akriliklerde var,kadıköyde bir arkadaşım plexi lazer kesme makinesi aldı ve kendi akrilik kasalarını üretiyorlar orada gördüm her kalınlıkta mevcut pembe,mavi ve yeşilini gördüm sadece.
  • yarın gidip kestiricem.+ neon da bulursam uygun fiyata kacırmicam
  • ankarada yokmu yav bu camlardan kestirebileceğim bir yer?
    birde bende asus ta9a1 var bir arkadaş da sormuş yan kapak tekrar nası montajlanıyor acaba?
  • birader.bugün gittim söyledgn tabelacıya.saat 15:05 de yapmaya baslamaya calıstılar ancak bi makinaları vardı ki calısmıyordu kesme makinası bekledk bekledk saat 15:30 olmustu.Daha kesme işlemi yeni başladı.Neyseki allaha sükür kesti kapagı.tam kapagın boyutlarına göre bi plexy bulduk direk yapıstırdk vs derken.28 ytl'm gitti.(35*45 ebatlarında) sonunda bende kasamı az da olsa modladım =)

• Ben Uv duyarlı plex i kullanmak istiyorum onlarda bulunur mu acep, yoksa kendim götürsem ayıp mı olur? bide sağlam yapıştırabiliyorlar dimi kasaya oynama felan yapmıyo yani ?
  • yaw şu plexycinin bursada olanından varmı :) ne güzel kesiyor yapıyor falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: reaper_tr

3 mm şeffaf pleksinin metrekare fiyatı yaklaşık 14 euro dur

NErde 14 Euro söylede bizde alalım
  • bide bu adam Kapagını neyle kestı merak ettım dogrusu
  • bende çok merak ettim...metrekaresi 14 avrodan bulursam en az 20 tabaka alırım...lütfen yalan dolan konuşmayalım...
  • 20 ytl he super yaaa burda vıdasına bıle para ısteyen vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: bmurat07

quote:

Orjinalden alıntı: reaper_tr

3 mm şeffaf pleksinin metrekare fiyatı yaklaşık 14 euro dur

NErde 14 Euro söylede bizde alalım

quote:

Orjinalden alıntı: ermanunal01

bende çok merak ettim...metrekaresi 14 avrodan bulursam en az 20 tabaka alırım...lütfen yalan dolan konuşmayalım...

HADİ REAPER_TR SÖYLEDE ŞU METRE KARESININ 14Avro oldugu Yerı GETIRTELIM COK MERAK EDIyoRUM
  • yalan felan yok arkadaslar plexinin metre karesi 14 euro bu reklamcılara tabelecilara geliş fiyatı ben aldım 200 x 135 = 2700 plexiyi 80 ytl ye 20 ytl de kargo tutdu 100 ytl ye mal ettimm isteyen arkadaslara da yollayabilirimm metre karesi 20 eurodan kargo bana ait değil isteyen irtibata geçebilir :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: boss85

Ben Uv duyarlı plex i kullanmak istiyorum onlarda bulunur mu acep, yoksa kendim götürsem ayıp mı olur? bide sağlam yapıştırabiliyorlar dimi kasaya oynama felan yapmıyo yani ?

yaptırdgım yer lanet olsun artk kapagı yakın kestıgınden mıdır neden bilmem ama,kapagı ne zaman acmaya kalksam silikonlar yırtılıyor.plexy'i cıkardıgım zaman kapak egri duruyo ve düzelmıyor kapak kesitiricek arkadaslar en az 8-9 cm pay bırakın. ben 5 cm bıraktırdım ve kapak yamuldu kasaya oturtmak için kan-ter içinde kalıyorum

• ben bu hafta içinde plexi taktırcam bu adama gitmeyi düşünyorum bir tanede 8 cm lik delik açıcam
    ne kadar tutar
  • yaw bende özendim bu mod olayına

bu sabah sizin yazdıklarınızı okudum
    söktüm 2 bilgisayarında yan kapaklarını ne kadar tutarsa tutsun dedim cıktım yola

38*41 10 ytl
    36*38 9 ytl verdim kestirdim 3m plex leri adam delik de açtı vida için

toplam 19 ytl şeffaf olan plexsiden aldım renk coktu
    vegatekno 'dan da daha önce 2 tane 30 *2 uv ışık almıştım ama bilgisayarımın ikiside dobrovski olunca hevesim kaçmıştı takmamıştım

şimdi fan delikleri açtırmaya gidiyom
    tam heveslendim
    roter makinası ile açaçaklar tanesi 4 ytl ye

yaw inanırmısınız 2 bilgisayarımda amd
    diyarbakırda amd işlemciyi siparişle getiriyorlar bulunmuyo kimse satmıyor
    çarşıya cıkarken işlemci bulamadım plexsiyi nereden bulaçam delik açtıracam fan için diyede laf etmiştim
    sizlerden daha ucuza getirecem gibi

şimdi kasa kapagının birini kesme işi ve fan delikleri açtırma işi kaldı
    hadi bakalım
    size akşam dönerim

• 20ytl he hemde hem kseıyor bıcıyor hem plexı takıyor hedme fan delıgı acıyor.helel olsun valla parasını son kurusuna kadar hakedeıyor.keske ankarada sole bırı olsa

30x30cm plecıye 20ytl ıstıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.