nasıl arkadaşlar bugün teknosada samsung 940bw ile yayana idi bence philips dah gösterişli ve güzel duruyordu monitör alacakların dikkatine
evet arkadaşlar inceleyen vede bilgisi olan varsa paylaşsın. samsung almayı düşünüyordum ama bunu görünce ikisi arasında kaldım. yorumları bekliyoruz
bende merak ettim şimdi tasarımı benimde hoşuma gitti bu modelli olan philips'in
bence philips hocam kesınlikle
bu modeldelin bazı özelliklerini eksik yazmışlar yada unutmuşlar görüş açısını göremedim! + + 5 ms oluşu... ama bilmiyorum hmmmmm... bu yüzdende 20.5 bw yi sevemedim
ama şuan samsungun 940 bw modeli 19 LCD sınıfında en iyisi >>> 4 ms çok başarılı...
her multimedya uygulamalarındada hakkını fazlasıyla veriyor ( oyun + flimlerde ) .. çünkü kendim kullandığım için biliyorum
teknosa da bende gördum benimde hoşuma gitti samsung 940bw arasında kararsız kaldım bende.
nette inceleme ve testlerini aradım ama herhangi bir inceleme yok şu an. sadece özelliklerini buldum.
Kullanan arkadaşlar varsa performansı hakında bilgi verirlerse sevinirim. Oyunlarda, filmlerde, nasıl bir performansı var almaya değermi?
Özellikleri ise şöyle 190cw7cs nin :
General
Display Type: Flat panel display / TFT active matrix Width: 43.9 cm Depth: 21.1 cm Height: 35.8 cm Weight: 5 kg Enclosure Colour: Silver Compatibility: PC
Display
Diagonal Size: 19" - widescreen Dot Pitch / Pixel Pitch: 0.285 mm Max Resolution: 1440 x 900 / 75 Hz Colour support: Up to 16.2 million colors Max Sync Rate (V x H): 75 Hz x 83 kHz Video Bandwidth: 140 MHz Response Time: 5 ms Controls / Adjustments: Brightness, contrast OSD Languages: English, German, French, Italian, Russian, Spanish Display Screen Coating: Anti-glare Interface: DVI, VGA (HD-15) Features: Sync on Green, sRGB colour management, Lead-free
Analogue video Signal: RGB Digital Video Standard: Digital Visual Interface (DVI)
Expansion / Connectivity Interfaces: * 1 x VGA - 15 pin HD D-Sub (HD-15) * 1 x DVI-D - 24 pin digital DVI
Miscellaneous
Cables Included: * 1 x VGA cable * 1 x power cable
MTBF: 50,000 hour(s) Features: Tilt adjustment Compliant Standards: Plug and Play, FCC Class B certified, CE, MPR II, CSA, TUV GS, DDC-2B, Energy 2000, EPA Energy Star, TCO '99, EMC, TUV Ergo Power Form Factor: Internal Voltage Required: AC 120/230 V ( 50/60 Hz ) Power Consumption Operational: 36 Watt Power Consumption Stand by / Sleep: 1 Watt Software / System Requirements Software Included: Drivers & Utilities OS Required: Microsoft Windows 98, Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows Millennium Edition, Microsoft Windows XP
Environmental Parameters
Min Operating Temperature: 0 °C Max Operating Temperature: 40 °C Humidity Range Operating: 20 - 80%
bilgisi olan yok heralde
TCO '99 sanki düşük gibi geldi.. TCO 06 iken çoğu şimdi..
bide siyah olsa alınabilir.. ben siyah yüzünden 205bw yi bulamazsam alamicam sanırım... 19" 940 bw alcam 205 bw nin siyahını bulamazsam
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
TCO '99 sanki düşük gibi geldi.. TCO 06 iken çoğu şimdi..
bide siyah olsa alınabilir.. ben siyah yüzünden 205bw yi bulamazsam alamicam sanırım... 19" 940 bw alcam 205 bw nin siyahını bulamazsam
940 bw almanı öneririm.. çünkü bunu kendi gözlerimle test ettiğim için biliyorum ...
oyunlarda flimlerde 940 bw 20.5 bw den daha hızlı geldi bana
+ şuan kendim 940 bw öneriyorum zaten 20.5 bw nin siyah olmaması ve panelin 6 ms oluşu beni kendisinden soğuttu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme