Şimdi Ara

PLM WEB CAM DRİVER - YARDIM -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR "PLM SOFT309S-H" WEB CAMERAM VAR VE SÜRÜCÜSÜNÜ BULAMADIM BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIM LÜTFEN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeli efe -- 6 Aralık 2006; 20:26:23 >

• Böyle bir web cam sadece bende mi var acep ?
  • kardeş bu konuda bilgisi olan yok yada senin cam çok kötü kullanan yok !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funkyskyy -- 13 Aralık 2006; 0:31:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Funkyskyy

kardeş bu konuda bilgisi olna yok vallaa yada senin cam çok kötü kullanan yok !!! :d

yardımsever kişiliğin için sana teşekkür ediyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vvv_com

quote:

kardeş bu konuda bilgisi olna yok vallaa yada senin cam çok kötü kullanan yok !!! :d

yardımsever kişiliğin için sana teşekkür ediyoruz.

yardım etmedim yoo !! ama yardım etmek isterdim kardeşş konu açılalı 5 gün olmuşş yardım eden hala yokk
  • quote:

kardeş bu konuda bilgisi olan yok yada senin cam çok kötü kullanan yok !!!

Haklısın kötü olabilir.Ben böyle fasa fiso şeylere para vermem.Beleş gelmişti.Olsada olur olmasada.Bi kaç güne kadar bi başkası gelir zaten.

KİM SİLİYOSA SİLSİN ARKADAŞ BU KONUYU.BENİM AĞZIM BOZULMADAN
  • evt konuyu gören bişey yazmıyor zaten kendi kendine çöp olur bu konu :D sende ii cam all kardeşş =)
  • quote:

evt konuyu gören bişey yazmıyor zaten kendi kendine çöp olur bu konu :D sende ii cam all kardeşş =)

Sen ne kadar yapışkan çıktın birader ya millet nasıl cam alacağını sana mı soracak sen niye her salataya maydanoz oluyon ki ?

Bi tarafların kaşınmadıysa bi daha bu konuya messaj yazma

• şansına yerli malıymış..www.plmbilgisayar.com. Herhalde linkteki model. Öyleyse telefonla destek alabilirsin..
    http://www.plmbilgisayar.com/product/index.asp?git=urundetay&uid=420
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutlu42

şansına yerli malıymış..www.plmbilgisayar.com. Herhalde linkteki model. Öyleyse telefonla destek alabilirsin..
    http://www.plmbilgisayar.com/product/index.asp?git=urundetay&uid=420

Saol kardeş yardım kelimesini doğru anladığın için.Anlayışı kıt olan arkadaşlara duyurulur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.