Şimdi Ara

PNA/PND unlock etme hakkinda bilgisi olanlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PNA/PND unlock etme hakkinda bilgisi olan arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum lutfen yardim
    tesekkurler

• o iş bildiğim kadarı ile sizin veya bizim yapabileceğimiz bir durum değil.Box a bağlanarak yapıldığını biliyorum.Tabi eğer elinizde box varsa onu bilemem.Onunda unlock nasıl yapıldığını bilmiyorum ama Box sayesinde yükleme ve silme işlemlerinin yapıldığını biliyorum.ayrıca sd karta atılan bir takım dosyalarlada unlock yapılabiliyorsunuz.fakat bununle ilgili tam bir bilgim yok yani riskli bir durum cihazınız birdaha açılmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatdzgn -- 20 Şubat 2009; 18:29:07 >
  • cihaz markası modeli garantisi varmı yokmu belirtirsen arkadaşlar yardımcı olucaklardır zira her modelin unlock yöntemi farklıdır ayrıca tehlikelidir cihazı bidaha kullanamayablirsiniz.Ancak doğru şekilde yaparsanız istediğiniz programı kullanabilirsiniz:D
  • unlock olayını nette yapan arkadaşlar var eğer araştırırsanız cihazınıza uygun unlock nasıl yapılır öğrenebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatdzgn -- 28 Şubat 2009; 17:31:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.