Şimdi Ara

Pobelter vs Bjergsen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stream izlerken karşı karşıya geldiklerini görüyorum. Bazen Pobelter bazen Bjergsen üstün geliyo.

Sizce kim daha iyi merak ediyorum.

benim listem eğer NA LCS te derecelendirme yapıcaksam>

1.XiaoWeiXiao derim ama yakın 3 oyuncu var birbirine.
    2.Bjergsen-Pobelter
    3.Shiphtur, Voyboy, Hai var bilmiyorum kim daha iyi, bunlar da yakınlar birbirlerine bence.

• Na da diğer sunucularda ki gibi kaliteli mid bolluğu maalesef yok .Mesela bu yıl Alex Na ya adım atsa büyük ihtimalle kavurup atardı na'yı ama maalesef anlaşamadı . Benim gözümde pobelter bjerg kadar iyidir , hele ki fizz oynuyorsa tadından yenmez . Zaten saysan 3 adam sayarsın

shiphtur , bjerg , pobelter . Xiao'yu da yaptığı o inanılmaz farm için yazabilirsin , gerçekten farm konusunda na da kimse eline su dökemedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 29 Ekim 2014; 1:19:39 >
  • Üsttekine katılıyorum pobelter daha iyi bence hatta . hainin de bunlarla kıyaslanmaması gerektiğini düşünüyorum şuanki haliyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

Üsttekine katılıyorum pobelter daha iyi bence hatta . hainin de bunlarla kıyaslanmaması gerektiğini düşünüyorum şuanki haliyle
    Pobelter bencede çok iyi ama bjergsenin LCS te daha iyi performans gösterdiğini düşünüyorum gerçi takımda çok etkiliyor zor soru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Peony

Pobelter bencede çok iyi ama bjergsenin LCS te daha iyi performans gösterdiğini düşünüyorum gerçi takımda çok etkiliyor zor soru

Alıntıları Göster
    midde tartışılır ama pobelter her lande cidden iyi oynuor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalSalute

midde tartışılır ama pobelter her lande cidden iyi oynuor

Alıntıları Göster
    shiptur bjerg pobelter bence bu 3ü en iyilerinden çekiği izlemedim bişey diyemicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

shiptur bjerg pobelter bence bu 3ü en iyilerinden çekiği izlemedim bişey diyemicem

Alıntıları Göster
    Pobelter geçen sene okulu bitirdi ve bunun superweeke yansımasını gördük bence iyi bir oyuncu hangisinin iyi olduğunuysa bu sene görürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

Alıntıları Göster
    * Pobelter NA serverında 1,3 ve 5. sıradaki hesapların sahibi. Bireysel oyun anlamında Sanırım Pobelter Bjergsenden atbaşı da olsa önde.

* NA de kaliteli mid bol yok diyen arkadaşa katılmıyorum zira Avrupa'da xPeke'yi bir kenara koyarsanız Avrupa'da NA LCS seviyesinde bir mid laner bulamazsınız. Evet Froggen bile o seviye de değil bence.

* Hatta konuyla alakası olmasa da burada xPeke'nin hakkını da teslim etmek lazım zira ne kadar erkan elenseler de dünya şampiyonasında Bjergsen'de dahil olmak üzere uzak doğu takımlarının midlanerlarıyla kafa kafaya oyun oynayabilen tek midlanerdı.

* Hai ise tamamen farklı bir konumda C9 takımının shot caller yani oyun içinde kararları veren oyuncusu ve gayette başarılı. Ama oyun içi bireysel yetenekleri Bjergsen ve Pobelter'den biraz geride kanımca.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şifalı Bitki

* Pobelter NA serverında 1,3 ve 5. sıradaki hesapların sahibi. Bireysel oyun anlamında Sanırım Pobelter Bjergsenden atbaşı da olsa önde.

* NA de kaliteli mid bol yok diyen arkadaşa katılmıyorum zira Avrupa'da xPeke'yi bir kenara koyarsanız Avrupa'da NA LCS seviyesinde bir mid laner bulamazsınız. Evet Froggen bile o seviye de değil bence.

* Hatta konuyla alakası olmasa da burada xPeke'nin hakkını da teslim etmek lazım zira ne kadar erkan elenseler de dünya şampiyonasında Bjergsen'de dahil olmak üzere uzak doğu takımlarının midlanerlarıyla kafa kafaya oyun oynayabilen tek midlanerdı.

* Hai ise tamamen farklı bir konumda C9 takımının shot caller yani oyun içinde kararları veren oyuncusu ve gayette başarılı. Ama oyun içi bireysel yetenekleri Bjergsen ve Pobelter'den biraz geride kanımca.

Alliance'in birinci olmasında en fazla pay sahibi olan adama NA seviyesinde değil demek

• quote:

Orijinalden alıntı: listen

quote:

Orijinalden alıntı: Şifalı Bitki

Alliance'in birinci olmasında en fazla pay sahibi olan adama NA seviyesinde değil demek

• hai feederı ne övülmüş be :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRIDGIT MENDLER -- 29 Ekim 2014; 9:41:03 >
  • Froggen o seviyede değil demek oldu o zaman biz kalkalım. Klasik fnc c9 fanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Froggen o seviyede değil demek oldu o zaman biz kalkalım. Klasik fnc c9 fanı.
    Na midlanerları bile bjergsen geldikten sonra performans artışı gösterdiler,yani rekabet bile avrupadan geldi...bu durumda Froggen gibi bir efsaneye edilecek laflar değil bunlar ki Eu'da hala birçok iyi midlaner var.Na'in çok üstünde mid laner olarak Eu
  • Olum ne vurmuşsunuz Froggen'a. Hayal dunyasında yasamayın.
  • OXİ ABI ALIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riven v30

OXİ ABI ALIR
    Saf yetenek olarak Pobelter>Bjergsen ama performans açısından Bjergsen çok öndeydi geçen sene.
  • Pobelter tokatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Pobelter tokatlar
    Incarnati0n var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Incarnati0n var.

Onu dışında tutuyorum olayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrznBot

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Incarnati0n var.

Onu dışında tutuyorum olayın

Alıntıları Göster
    Bjergsen 1-2 tane şampiyon hariç hiç iyi bir oyuncu değil.Zaten ne zaman görsem mid oynuyor bu eleman ve saçma işler yapıyor.Reginald daha iyiydi bundan en azından komik adamdı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.