Şimdi Ara

pocket pc and ceptelefonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben bir packet pc alacam ama telefon ozelliide olacak sizin tavsiyeleriniz nelerdir. sarz1 nasildir kullanislimidir bir tane buldum hp nin asag1daki linkte var beendiim ayn1 modeli amerikadan 600 milyona getirte biliyorum yanliz online t mobile yaziyor sim kilidini nasil kirabiliriz. yoksa bulasmayalim mi?
    pda li cep telefonlarinin artilari eksileri nelerdir.
    saygilarmla.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=491&productid=bd5778&catID=35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xserdarx -- 2 Temmuz 2005, 2:53:32 >

• ben imate öneririm. hp de iyi fakat teknik özellikler olarak imate ler biraz daha önde
  • peki t mobile sim lock nasil yapilir?
  • Motorola A925 ve Motorola A1010 a bak ondan sonra kararını ver... Bunlar PDA özelliği olan telefonlar, yani Telefon özelliği olan PDA ler değil..
  • motorola ın andığın modelleri symbian kullanıyor ve telefondan öteye geçemez
    6340 ipaq o fiyata getirte biliyorsan amerikadan 2 tane getirt ben simlock u kaldırırım
  • motorola mpx300 veya xda2 veya pda2k nasıldır? bilen veya kullanan var mı? p910i bana zor geldi pocket pc den sonra , şimdi ne alacağımı bilmiyorum

ayrıca blackberry çözüm mü acaba?
  • blackbery ucuz bir çözüm olarak üretilmiş bir makina eğer ofis programları kullanmayacaksan ayrıntılı işlemlerin yoksa zaten zahmete
  • sim64 plus karti ile sikintili olan bir mobil pc.
    ancak son epron guncellemesi ile bu derdinden kurtulmus olmali.
    bazi problemleri var. tavsiye etmiyorum almanizi. tipki amd ve ati de oldugu gibi..

biz de bos laf yok...

• valla i-mate pda özellikli telefonlar arasında en ön sıralarda. eğer illede telefon özelliği olsun diyorsan öyle al. yada benim gibi türkiyeden bluetooth özellikli bir telefon ve amerikadan dell axim x5 al 250 dolara (şu andaki fiyatları nedir bilmiyorum ama ben 250 dolara wifisi olmayan bluetooth lu modelini almıştım yaklaşık 7-8 ay önce) al. pda nın ağırlığından sıkılacaksın nasıl olsa. alakasız zamanlarda yanında taşımak zor gelecek. o zaman hafif telefonunla rahat rahat dolaşırsın :)
  • çok yaw ne ağır gelsin yarım kilo değil yaw alışır insan zamanla

ayrıca i mate en iyisi telefon ozellikli olanların
  • boyut bakımında sorun olabilir. bende alacaktım ama sonradan caydım çünkü sx1 bile bana büyük geliyo artıkk
    w800 çıksaa onu alsak..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.