Şimdi Ara

pocket PC TV mms: (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
37.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya arkadaslar bizede ogret diyorsunuzda bu link almak basitmi okadar
    ayip etmisiniz valla cok zahmetli is kusura bakmayin ogretmeyim yorulursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xakah74 -- 27 Ekim 2006; 0:59:49 >
  • tammaam mancukya sen kızma sen ugrasma bizler yapaliim diee sormustuk hazir bi yol dokuman varmi diyeee
  • Merhaba arakadas lar forumda
    bu aşağıdakileri yukelyince kanallar gosterir denilmişti ama bazı kanalları gostermiyordu.

TCPMP v0.72RC1 t full puginsleri kurulu olmali
    Pocket TV Enterprise Edition
    Macromedia Flash Player 6 for Pocket PC 2003
    PvPlayer
    pocket player 2.8
    RealOnePlayerPPC11PR

ilave olarak bu codec leride yukleyince düzeldi

codec_xvid_ppc
    coremp4_ppc
  • samsaros o codec'leri upload edebilir misin? Ya da varsa linkini verebilir misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: samsaros

Merhaba arakadas lar forumda
    bu aşağıdakileri yukelyince kanallar gosterir denilmişti ama bazı kanalları gostermiyordu.

TCPMP v0.72RC1 t full puginsleri kurulu olmali
    Pocket TV Enterprise Edition
    Macromedia Flash Player 6 for Pocket PC 2003
    PvPlayer
    pocket player 2.8
    RealOnePlayerPPC11PR

ilave olarak bu codec leride yukleyince düzeldi

codec_xvid_ppc
    coremp4_ppc

Iyide bunlar codec deilki movie player codec ler TCPMP nin icidekiler ac3 verbisql vs vs.. yani sadece Macromedia Flash Player 6 for Pocket PC 2003 TCPMP v0.72RC1 t full puginsleri Media Player bunlar kurulu olsa yeter. denedim yetiyoda
  • dedigim programlar media playerlardir ama her media player kurulurken 1 kac tane codecs icinde mevcuttur arkadasin dedigi 2 codecs isteyenler icin adresihttp://160505.by.ru/Holmik/
    link yakalamak isteyen arkadaslar ise wmpro ile link yakalayabilir tabi ilac bulabilirlerse cunku kurar kurmaz program kendini kapatiyor ve gecersiz serial diyor artik
    link yakalamak icin
    wmpro yada ona benziyen bir program
    sonra herhangi bir tv programi yada canlitv tarzinda herhangi bir siteye girin oda olur
    wmpro yada benzeri tarzi programi calistirin tv izleme programi yada siteden girdiyseniz istediginiz kanala tiklayin acildiginda wmproda gercek linki gorursunuz bu aralar zamanim olmadi oyuzden yeni linkler veremedim kusura bakmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xakah74 -- 30 Ekim 2006; 14:21:40 >
  • Ya bu linkleri pocket streamer proya nasıl kaydedebiliriz? Yani her seferinde yazmadan sık kullanılanlar olarak?..
  • frt editor bul ben yaziveriyim kac kez sordum sitede programlama bolumu varken biriside cikipda sunla yapilir demedi favorisde kopyala yapistir yok zor oluyor eklemek o yuzdende
  • frt editor nedir?..
  • frt uzantili bir dosya var programin icinde o dosyayi acabilipde degisebilsek super bir tv radyo programi olucak yani frt uzantisi degismeye yarayan bir program demisdim sadece
  • rtsp:// ile başlayan adresleri nasıl izleyebiliriz?

Real One player ile denedik ama olmadı. Protrokol hatası veriyor.
  • rtsp ile olanlari mms diye degistir windows media okuyor zaten arkadas real kurulu olsun ama genede mms yaparsan calisiyor
  • eyvallah
    çok teşekkürler
  • mancukya paylaşımın icin teşekkürler
  • linkleri veren kişilere çok teşekkür ederek başlıyorum verdiğiniz linkleri
    media player play list olarak kaydettim ve sizlerle paylaşıyorum
    yalnız dikkat edin içinde 3 adet te winamp list var onlarıda winampla açarsınız heralde
    hepsini media playere atıp istediğinizi izleyebilirsiniz hadi kolay gele..............

buradan indirin
  • dostum bu link hatalı dosya yok diyo yeni bir link atsana

quote:

Orjinalden alıntı: mancukya

arkadaslar sizler icinhttp://****.de/files/33546537/eBook_Software_PocketStreamer_Professional_Edition.rar
    icinde verdigim linkler var favoris bolumunde bu kanallara tek tiklama ile acabilirsiniz umarim calisir denedim makinede oldu bu sekilde devami gelicek
  • tv izleme ilgili bilgileri hiç denemedim ama çok güzel bir paylaşım olmuş. mancukya arkadaşa çok teşekkürler. umarım denemek için birgün vaktim olur. tekrardan teşekkürler mancukya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.