Şimdi Ara

Pocket Pc - Yardım -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben ikinci el bir Hp iPaq rx 1950 Pocket PC satın aldım. Ancak pilini şarj etme amacı ile çıkardığım vakit, içindeki tüm bilgiler kayboluyor. Backup yapmama karşın bu sorunu halledebilmiş değilim. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ayrıca İngilizce olan Pocket PC'mi Türkçe'ye çevirmemin bir yolu var mıdır? Varsa öğrenebilir miyim?

Şimdiden herkese teşekkür ederim.

• eğer yanlış hatırlamıyorsam rx1950 wm5 kullanıyo bu yüzden dediğiniz gibi bilgileri sıfırlamaması lazım öyle bi sorun veriyosa zaten backup bi işe yaramaz backup cihazınızın yedeğini alır kurduğunuz zaman cıhaz backup aldıgınız vakıttekı halıne doner yanı o sorunu gıdermez türkçe içinde cihazınızın ismi ile dil paketi bulmalısınız aynı zamanda üzerindeki işletim sisteminin kodu ile yani wm3 ise sanmıyorum oyle oldugunu wm3 olan dil paketini wm5 ise wm5 uyumlu dil paketini indirip kurmalısınız bi ihtimal batarya gostergesının orada backup pılı gostergesı olması muhtemel var ıse onun yuzdesıne bakın normalde hep 100 de 100 olur belkı cıhazın backup pılıde bıtmıiş veya arızalı olabilir aklıma gelenler bunlar

pocketpc.gen.tr
  • teşekkür ederim...

sanırım backup pili bitmiş bu durumda ne yapmam gerekir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.