Şimdi Ara

Poco F3 [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
27
Favori
69.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen 12.5 ile pil olayı çözüldü , yeşil ekran ise ancak çok karanlık ortamlarda nadiren görülebilen bir durum diye biliyorum ben , cihazla aramdaki tek sorun proximity sensor problemi olarak görülüyor şu anda. Onun içinde çalışma başlattılar.

• radko kullanıcısına yanıt

Arkadaşın dediği gibi yeşil ekran sorunu dediği aşırı karanlık ortamda ve ekran parlaklığı en altlarda olunca zar zor görülen birşey çoğu kişi farketmiyor bile. Şarja gelince 865 kullanan s20 fe den daha iyi süreler veriyor. 120 hz ve güçlü bir işlemciye rağmen 6.5- 7 saat ekran süresi alıyorum ben ve günlük 3 saat civarı pes oynadığım halde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karizma6080 kullanıcısına yanıt

Proximity sensor sorunu çok rahatsız ediyor mu şu anda sizi ?

• kuntyz kullanıcısına yanıt

Ben hiç yaşamadım hocam o sorunu artık şansıma mı bilmiyorum. Ancak ben google arama değil true phone kullanıyorum belkide o yüzdendir.

• Bugünkü ekran sürem. Halen %45 şarjım var ve ekran sürekli 120 hz de. Sanırım 60 hz de 9-10 saatleri görürüm ama 120 hz kullanması bi başka.
    Poco F3 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizma6080 -- 6 Temmuz 2021; 19:24:12 >

Şu an ki telefonumda aldığım ekran süresi bu şekilde. 7-8 saat ekran süresi çok iyi. Oyun vs oynamıyorum zaten 9 saati bile görebilir

Poco F3 [ANA KONU]

• punıısher kullanıcısına yanıt

İşin aslı alırken en korktugum yanı şarjı idi, birde ben m51 gibi 7000 mah pilden geçtim.

Birde karanlık mod kullanmıyorum, kullansam biraz daha artabilir süre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizma6080 -- 6 Temmuz 2021; 20:17:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karizma6080

Ben hiç yaşamadım hocam o sorunu artık şansıma mı bilmiyorum. Ancak ben google arama değil true phone kullanıyorum belkide o yüzdendir.

Bizde de yok bu tarz bir sorun.

• İlkerA. İ kullanıcısına yanıt

İnşallah hiç sorun olmaz gülerek kullanırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: karizma6080

True phone satın aldınmı?aldınsa kaç paralıgı aldın.

• Yok satın almadım ücretsiz sürüm kullanıyorum.

• Biraz önce bende 256 Gb / 8 gb ram modelini sipariş verdim. Akılda kalan soruları buradan paylaşırım arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: punıısher

Biraz önce bende 256 Gb / 8 gb ram modelini sipariş verdim. Akılda kalan soruları buradan paylaşırım arkadaşlar

Hayırlı olsun , izlenimleri bekliyoruz , özellikle pil ve proximity sensor :)

• Teşekkür ederim Poco F3 [ANA KONU]  Bende en çok şu pil olayını düşünüyorum bakalım nasıl olcak.

Telefonun kutusunda çıkan şarjı bittikten sonra belli bir saat şarjda tutmak gerekir mi yoksa bu muhabbet eskide mi kaldı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punıısher -- 7 Temmuz 2021; 21:4:26 >
  • punıısher kullanıcısına yanıt

Onlar eskide kaldı artık öyle şeylere gerek yok. Ancak şarj %20 nin altında çok kullanmamakta fayda var pil ömrü açısından.

Eyvallah hocam

• https://www.youtube.com/watch?v=A6FOgJPRsOA&feature=youtu.be

Poco F3 ile X3 Pro batarya testi

• Herkese merhaba, telefonu dün alarak aranıza katıldım. Öncelikle telefonu aldıktan sonra ayarları epey bir değiştirdiğimi söylemem gerekiyor. Ekran renginden tutun da uygulama ayarlarına kadar pek çok değişiklik yaptım telefonda.

Telefon gerçekten çok seri çalışıyor, sadece Pokemon Go oynayan biri olarak hızı beni oyun ve uygulamalarda tatmin etti.

Ekranı beklediğim gibi değildi açıkçası, özellikle gerçek beyaz rengine ulaşabilmek için renk ayarları ile epey uğraşmam gerekti. Şunu da belirtmek isterim; yaptığım ayarların ardından telefondan video izlerken görüntü bir hayli kaliteliydi.

Telefonun bataryası karanlık modda aydınlık moda göre çok daha iyi gidiyor. Karanlık modda tüm gün boyunca videodan tutun da oyun oynamaya kadar tüm ağır işleri yapmış olmama karşılık 6 saat gibi bir ekran süresi aldım. Benim için bu süre açıkçası yeterli. 30 dakikada yüzde 70 şarj olması sebebiyle 6 saatlik süreyi pek sorun etmedim.

Ses kalitesini beğendim, dolby atmos ve ekolayzır ayarları ile gayet yüksek ve güzel bir ses alabiliyorum.

Telefonun en çok konuşulan yeşil renk sorununu burada yazmasa fark etmezdim, merakımdan hususi bütün şartları gerçekleştirerek görebildim rengi.

Telefonun konuşma yaparkenki sensor sorunu ise yatarken konuştuğumda ortaya çıktı, bu hususu ise ekranı kilitleyip konuşarak çözdüm.

Telefonun yazılımını pek beğendiğimi söyleyemem, MIUI pek kullanıcı dostu gelmedi bana açıkçası. Kaldırılabilir olsa dahi neredeyse her yere reklam koyulması ve fabrika sürümünde bloatware diye tabir edilebilecek oyunlar olması pek hoşuma gitmedi.

Telefonun kamerası için; eski bir Nokia 8 kullanıcısı olarak temiz ama yetersiz diyebilirim. Ben sorunun büyük kısmının yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Video kalitesi olarak telefon hiç de fena bir görüntü sunmazken fotoğrafta bu kaliteyi bence yakalayamıyor. Özellikle ayrıntıları algılamada yetersiz olduğunu düşünüyorum. Yavaş çekimde akşam gerçekten çok karanlık bir çekim yapmışken, gün ışığındaki performansını ise yeterli buldum. 3 mikrofon sayesinde olsa gerek ses kayıt kalitesi bu fiyatta bir telefon için iyi.

Wifi modeminin çekim gücü eski telefonumdan daha iyi olduğu için beğendim ancak pek de karşılaştırma yapamıyorum.

NFC var, yok konuşmaları gördüğüm için yazmak isterim ki telefonda NFC özelliği mevcut.

Telefon gerçekten ince ve zarif. Boyu uzun olmasına karşın elde şık duruyor. Benim de tercih etme sebeplerimden biri buydu zaten.

Burada konuşulmayan ve fark ettiğim birkaç yazılımsal bug var (kendi kendine 120 hz'den 60 hz'ye geçmesi gibi) ancak bunlar beni o kadar da rahatsız etmedi güncellemeler ile çözülebilir diye düşünüyorum.

Sonuç olarak benim gözümde bu telefon fiyatına göre 9/10 ve genel olarak 7.5/10. İki buçuk puanı yazılımdan ve kameradan kırdım.

Telefonu kullandıkça yeni bir husus fark edersem yine yazarım.

• kkrryy K kullanıcısına yanıt
    Bi kaç çektiğiniz fotoğrafları paylaşır mısınız ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 12.5.2 güncellemesi geldi açıklamada pek bir değişiklik yok ama yükleyelim bakalım.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.