Şimdi Ara

Poco F3 [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
27
Favori
69.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam bende alıcam kutudan hangi versiyonla çıktı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. Bende 1 adet Poco F3 8GB/256 GB Black versiyon var. 2 adet de kilif ve ekran koruyucu almistim yaninda. Jelatinli kutusunda hepsi. Turkiyeye gelirken yanimda getirip uygun fiyata elden cikartirim diyordum. 1 aya kadar duzelmezse isler (anladiniz siz!) artik kendim kullanirim. Ancak yine de isteyen veya talip olan varsa uygun fiyata verecegim, tipki daha onceki satislarimda yaptigim gibi :) bol sohbetler

• quote:

Orijinalden alıntı: punıısher

Hocam bende alıcam kutudan hangi versiyonla çıktı?

miui 11 ile çıktı kutudan. sonra hemen güncelleme istedi 12'ye güncelledi.

• onur801 O kullanıcısına yanıt

İnceleme videolarını izlediğim de miui 12.0.5 (sürümü tam hatırlayamadım)öncesi versiyon da pil performans kötüymüş. Bu versiyonla baya düzelmiş. Malesef bir yerden feragat etmek gerekiyor. Normalde kendi telefonumda bende çok kullanıyorum call recorder. Belki bir apk ya da güncelleme ile gelirse kullanırız artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punıısher -- 24 Haziran 2021; 13:14:33 >
  • Bir sorun daha var bilginiz olsun isterim. Seri bir şekilde yazarken tuşlara basmamazlık yapıyor telefon. Tepkimesi iyi değil yani. Ayarı varsa bilen varsa söyleyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur801

Bir sorun daha var bilginiz olsun isterim. Seri bir şekilde yazarken tuşlara basmamazlık yapıyor telefon. Tepkimesi iyi değil yani. Ayarı varsa bilen varsa söyleyebilir.

Eğer kalın bir ekran koruyucu cam varsa ondan yapabilir hocam.

Ayrıca bilgi amaçlı yazıyorum; şarjdayken telefona uygun olmayan farklı düşük kalite veya başka marka şarj cihazları kullanıldığında ekran dokunmatik sorunları yaratıyor.

• onur801 O kullanıcısına yanıt
    Bu telefonun değil google klavyenin sıkıntısı maalesef. Diğer telefonlarda kullanırken de aynıydı, halen daha düzelmemiş. Farklı klavye yükleyerek deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: punıısher

İnceleme videolarını izlediğim de miui 12.0.5 (sürümü tam hatırlayamadım)öncesi versiyon da pil performans kötüymüş. Bu versiyonla baya düzelmiş. Malesef bir yerden feragat etmek gerekiyor. Normalde kendi telefonumda bende çok kullanıyorum call recorder. Belki bir apk ya da güncelleme ile gelirse kullanırız artık.

En iyi çözüm,

Bootloader kilitini açtıktan sonra Endonezya romu kurup tekrar cihazı kilitlemek. Global cihazları bu şekilde yazılım atarsanız brick olmuyor. Herhangi bir durum olursa tekrar unlock yapıp Global rom kurabilirsiniz.Endonezya romu daha temiz,Mi Call & Sms uygulaması barındırıyor ve görüşme kaydı mevcut.

• T Square kullanıcısına yanıt
    Keşke en azından stock rom yüklerken samsunglarda ki gibi bootloaderla falan uğraşmadan direk atılabilseydi.

• karizma6080 kullanıcısına yanıt

Bl kilidine gerek kalmadan bazı modellerde resmi romlar arası değişim oluyor. Mesela Note 8 pro'da var. Endonezya'ya bl bilidi kapalı şekilde geçiliyor

• Kayrabey kullanıcısına yanıt
    Aynen araştıryorum bende yabancı forumlarda falan, olur diyen de var olmaz diyen de. Cihazı bir süre kullanayım sonra deneme yaparım muhtemelen.

• bende az önce verdim siparişi 6-128 gb

fiyatı 5.110 TL ye geldi 3 taksit

• Poco f3 de denemiş biri olarak aynı fiyatta, s20 Fe sd 865 li 6/128 GB versiyon da tercih edilebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrB77

Poco f3 de denemiş biri olarak aynı fiyatta, s20 Fe sd 865 li 6/128 GB versiyon da tercih edilebilir.

evet baktım ama 865 de cihaz ısınıyor mu acaba çok merak ediyorum kullanan varsa yorum gelse iyi olur yoksa da 2-3 ay daha bekleyip 1000tl daha verip sd888 s21fe bekleyeceğim

• crashris kullanıcısına yanıt
    Sd870 ile 865 hemen hemen aynı işlemci. Toplamda s20 fe daha iyi bir tercih olur bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DrB77 D kullanıcısına yanıt
    Beklemek zor ama aldın mı yeni cihaz alacaksın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • T Square kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Bi hal çaresine bakacağız artık. Ya telefonun beyaz 256gb versiyonu hiçbir yerde yok. Dün trendyl a geldi 1-2 saat sonra bitti stoklar yetişemedik. Sadece siyah/mavi versiyonlar var. Ne kadar zaman alır acaba beyaz 256 versiyonların gelmesi?

• punıısher kullanıcısına yanıt

Ben siyah aldım ancak beyaz da aklım kalmadı desen yalan olur. En şık duranı beyaz kesinlikle, ve satıcılara da en çok sorulan renkti. Hemen bitirmişler stoğu demek ki.

• Trendyoldaki fiyata bakar mısınız 9699₺ fiyat koymuş poco tr sayfası

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.