Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 POCO F3 Çok Temiz Uyguna Satılıktır Satın Al 25 Nisan 2024 11:49 1 1 POCO F3 Çok Temiz Uyguna Satılıktır merhaba arkadaşlar Optimum AVM'den xiaomi tr ben aldığım ve aldığım günden beri kılıf ve ekran koruyu koruyucu ile kullandığım sıfırdan farksız hiçbir sorun olmayan ve tüm aksesuarlarıyla sonradan aldığım yeni kılıfı orijinal şarj aleti içerisinden çıkan tüm belge ve dokümanları ile ürünüm artık ihtiyaç fazlası olduğu için satılıktır. tr rom kötü dendigi için ben eu rom yükledim ve tüm güncellemeleri ilk bu rom alıyordu telefon şu anda en güncel sürümdedir sorunsuz hatasız çalışmaktadır hiçbir zaman da tamir görmedi veya bir sebepten dolayı hata vermemiştir açıkçası çok temiz ve sağlam bir cihazdırSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 7500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] POCO F3 Çok Temiz Uyguna Satılıktır Alınık FC24 [SATILDI] HP Elitebook 850 i7-5600U 8GB RAM, 256 SSD Çok Temiz [SATILDI] Sıfırdan Farksız A51 6/128GB