|
Poco F3 tanıtıldı: 120 Hz AMOLED ekran, Snapdragon 870 işlemci ve 48 MP kamera (2. sayfa)
-
-
bakmayın dh de boklayanlara. 299 euroları olsa ilk alacakları cihaz bu olur. dünyadaki bi çok insanın olacağı gibi... gene çokça satacak başarılı bir cihaz yapmış poco.
-
Merak etme üstadım. Haberim var. Siyaha beyaz demiyorum. Umarım oradaki ücretlerden de sizin haberiniz vardır. Kendi mesajınızda verdiğiniz ana fikre çıkıyor sonuç :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung diyorki 300 tl daha ver su geçirmez olsun 😅
Yahu arkadaş, bu adamlar da İLLAHİ bir şeyi eksik koyuyor. Bunda da kablosuz şarj yok, ne işe yarayacak o zaman bu telefon? Fiyatına göre her şey güzel fakat kablosuz şarj yok yahu. Olmalıydı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: th9
ee alım gücümüz var sankiAdamın dediği doğru, olay birim fiyat değil. Olay alım gücü ile alakalı. İki tarafın anlatmak istediği aynı şey ama arkadaşın kullandığı terim doğru.
-
Fiyat performans rekoru kırmış resmen... iphone 12 pro max'tan daha gelişmiş özelliklere sahip telefonu 299 dolara satıyorlar
-
ismi dışında süper telefon.
-
POCO F2 Pro kullanıyorum 1 yıldır. Memnunum. Lakin arayüz b.k gibi haberiniz olsun. MIUI 12 tam bir çöp.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Ryzen -- 23 Mart 2021; 12:40:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: V4LKyR
Yahu arkadaş, bu adamlar da İLLAHİ bir şeyi eksik koyuyor. Bunda da kablosuz şarj yok, ne işe yarayacak o zaman bu telefon? Fiyatına göre her şey güzel fakat kablosuz şarj yok yahu. Olmalıydı.HDMI MLG OTG gibi özellikler yok Poco F2 Pro'da. Muhtemelen bunda da yoktur.
-
OTG'yi kernelden açarım... HDMI, MLG hiç kullanmadığım özellikler fakat eğer donanımsal olarak destekliyorsa, onu da kernelden açarım. :)
Fakat kablosuz şarj donanımsal bir eksiklik... :(
-
2 sene önce çıkan K20'deki kamera lensini kullanmasa güzel telefon.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: V4LKyROTG'yi kernelden açarım... HDMI, MLG hiç kullanmadığım özellikler fakat eğer donanımsal olarak destekliyorsa, onu da kernelden açarım. :)
Fakat kablosuz şarj donanımsal bir eksiklik... :(
Donanımsal desteklemiyor USB C versiyonu eski.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DBB76B0A9
Elalemin 399 birim vereceği telefona 8000 birim para verip mutlu olanları görmek 😂He valla işin tuhafi adam bu ozeliklikli telefon almiyor 899dolar verip iphone 12 falan verip aliyor
O kadar çok yazım hatası var ki; anlamadım mesajınızı 😃
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DBB76B0A9
O kadar çok yazım hatası var ki; anlamadım mesajınızı 😃Elin amerikalisini kast ediyorum hocam
Ne yapsın alım gücü var, seçenek çok. 300$ onun için büyük para. Yerel bakma olaya üstad :)
poco f3 8GB ram versiyonu nezaman türkiyeye gelicek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X