Şimdi Ara

Poco F3 tanıtıldı: 120 Hz AMOLED ekran, Snapdragon 870 işlemci ve 48 MP kamera (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
3.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Plastik kasaya amoled ekran koymaları fazla sakat. Yedek parçadan kazanalım demişler

• bakmayın dh de boklayanlara. 299 euroları olsa ilk alacakları cihaz bu olur. dünyadaki bi çok insanın olacağı gibi... gene çokça satacak başarılı bir cihaz yapmış poco.

• nsar N kullanıcısına yanıt
    Merak etme üstadım. Haberim var. Siyaha beyaz demiyorum. Umarım oradaki ücretlerden de sizin haberiniz vardır. Kendi mesajınızda verdiğiniz ana fikre çıkıyor sonuç :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muratozgulz kullanıcısına yanıt
    Samsung diyorki 300 tl daha ver su geçirmez olsun 😅

• Yahu arkadaş, bu adamlar da İLLAHİ bir şeyi eksik koyuyor. Bunda da kablosuz şarj yok, ne işe yarayacak o zaman bu telefon? Fiyatına göre her şey güzel fakat kablosuz şarj yok yahu. Olmalıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: th9

ee alım gücümüz var sanki

Adamın dediği doğru, olay birim fiyat değil. Olay alım gücü ile alakalı. İki tarafın anlatmak istediği aynı şey ama arkadaşın kullandığı terim doğru.

• Fiyat performans rekoru kırmış resmen... iphone 12 pro max'tan daha gelişmiş özelliklere sahip telefonu 299 dolara satıyorlar

• ismi dışında süper telefon.

• POCO F2 Pro kullanıyorum 1 yıldır. Memnunum. Lakin arayüz b.k gibi haberiniz olsun. MIUI 12 tam bir çöp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Ryzen -- 23 Mart 2021; 12:40:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V4LKyR

Yahu arkadaş, bu adamlar da İLLAHİ bir şeyi eksik koyuyor. Bunda da kablosuz şarj yok, ne işe yarayacak o zaman bu telefon? Fiyatına göre her şey güzel fakat kablosuz şarj yok yahu. Olmalıydı.

HDMI MLG OTG gibi özellikler yok Poco F2 Pro'da. Muhtemelen bunda da yoktur.

• Shadow Ryzen kullanıcısına yanıt

OTG'yi kernelden açarım... HDMI, MLG hiç kullanmadığım özellikler fakat eğer donanımsal olarak destekliyorsa, onu da kernelden açarım. :)

Fakat kablosuz şarj donanımsal bir eksiklik... :(

• 2 sene önce çıkan K20'deki kamera lensini kullanmasa güzel telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V4LKyR

OTG'yi kernelden açarım... HDMI, MLG hiç kullanmadığım özellikler fakat eğer donanımsal olarak destekliyorsa, onu da kernelden açarım. :)

Fakat kablosuz şarj donanımsal bir eksiklik... :(

Donanımsal desteklemiyor USB C versiyonu eski.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBB76B0A9

Elalemin 399 birim vereceği telefona 8000 birim para verip mutlu olanları görmek 😂

He valla işin tuhafi adam bu ozeliklikli telefon almiyor 899dolar verip iphone 12 falan verip aliyor

• crashserkan kullanıcısına yanıt
    O kadar çok yazım hatası var ki; anlamadım mesajınızı 😃

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBB76B0A9

O kadar çok yazım hatası var ki; anlamadım mesajınızı 😃

Elin amerikalisini kast ediyorum hocam

• crashserkan kullanıcısına yanıt
    Ne yapsın alım gücü var, seçenek çok. 300$ onun için büyük para. Yerel bakma olaya üstad :)

• poco f3 8GB ram versiyonu nezaman türkiyeye gelicek

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.