Şimdi Ara

Poco X3 Pro [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: JSBach Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.083
Cevap
80
Favori
316.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yeni güncellemeyi hala yapmadım, manuel olarak duruyor, şarj süresi kısalmaları ve güncellemeyin uyarıları üzerine.

şuan durum nedir?

Düzelme var mı?

güncelleme için bir düzeltme oldu mu?

teşekkürler

• BILGILI B kullanıcısına yanıt

Dostum 12.0 da kalmanı öneririm, Dün güncellemeyi yaptım ve 7.30 saat olan ekran süresi 5 saate düştü ve herhangi bir düzelme olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prime video kullanan var mı? Görüntüyü SD gösteriyor telefonumda yüksek ihtimal. En iyi görüntüyü ayarlarda 0,45 GB olarak gösteriyor ve görüntü kalitesi çok kötü. Aynı durumu yaşayan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byilmaz58

Prime video kullanan var mı? Görüntüyü SD gösteriyor telefonumda yüksek ihtimal. En iyi görüntüyü ayarlarda 0,45 GB olarak gösteriyor ve görüntü kalitesi çok kötü. Aynı durumu yaşayan var mı?

Sd harici izleyebilen varmıki Poco X3 Pro [ANA KONU] 

• Vay anasını. Ne saçma bir durum yahu

• BILGILI B kullanıcısına yanıt
    Yapma tavsiye edilmiyor hocam

• Bildirim ile ilgili sorunum var.

1-Yukarıya gelen bildirimi görüyorum sonra okumak sağa sola itiyorum. Bir zaman sonra tekrar yeni gelmiş gibi gözüküyor

2-Kilit ekranında bildirim geliyor. Nereden geldiği yazıyor ama içeriği yazmıyor. Güzel , ancak sağa sola atamıyorum orada takılı kalıyor.

Kafayı yiyeceğim.

• Poyrito P kullanıcısına yanıt
    Birincisi için görselde görünen 1 dakika olarak yazan kısmı değiştirirseniz hallolacaktır.Poco X3 Pro [ANA KONU]
    İkinci için fikrim yok açıkçası kilit ekranı bildirimleri kısmına gelip içeriği gizleyip gizlemeyebilirsiniz ancak bildirimi silememekle ilgili bir sorun yaşamadım. Poco X3 Pro [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byilmaz58 -- 9 Temmuz 2021; 13:11:1 >

• byilmaz58 kullanıcısına yanıt

Hocam ilk resmi 1 dakika yaptım.

İkinci resimde görüldüğü üzere sizin ayarlarınız Bildirim ve İçeriği göster yönünde. Bu şekilde sağa sola attığımız zaman bildirim kaybolmakta.

Ama diyelim ki biz bildirim ve içeriği kapatmak istersek kilit ekranından bildirim geldiği zaman sağa sola atamıyoruz. takılı kalıyor. Eğer merak ederseniz siz de deneyiniz lütfen :)

• Poyrito P kullanıcısına yanıt
    İlk resimdeki gibi bir dakika yaparsanız bildirimi kaydırdıktan sonra geri gelir. Gizleme olarak yaparsanız komple gider. Ancak ikincisi için bende böyle bir durum söz konusu değil çözümü var mıdır bilmiyorum. O konuda yardım edemeyeceğim maalesef.

• Selam arkadaslar,samsungtan x3pro ya gecen var mi? A52 ve bunun arasinda kaldim ama arayuz,reklam cikmasi sagdan soldan vs sikinti yasar miyim?

• Günaydın, Android Auto çalıştırabilen oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: byilmaz58

Prime video kullanan var mı? Görüntüyü SD gösteriyor telefonumda yüksek ihtimal. En iyi görüntüyü ayarlarda 0,45 GB olarak gösteriyor ve görüntü kalitesi çok kötü. Aynı durumu yaşayan var mı?

hocam

cihazım dün geldi amazon prime ı kurdum jack ryan da 4K UHD HDR yazıyor.

oynatırken nereden kontrol ediliyor göremedim. varsa söylerseniz bakayım

netflixte en üst paket üyeliğim olmasına ragmen HDr 4k desteklemiyor. Full HD alabilirsin diyor.

• bha41 kullanıcısına yanıt
    Ben j7 prime kullanıyordum iyki geçmişim diyorum ben memnunum yani

• Mi9T kullanıyorum hafıza yetmiyor artık ( 64Gb)
    Oyun hiç oynamam, gazete ve mail okurum genelde. Çoğunlukla Fotoğraf ve Video çeker , Müzik dinlerim..
    X3 Pro işlemcisi iyi, X3 Nfc kamera ve kasa kalitesi güzel.
    Değer mi? Pro almaya.

• Bence değer çünkü işlemci herşeyi onunla yapıyorsun ben 2 aydır kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut sami gözcü

Bence değer çünkü işlemci herşeyi onunla yapıyorsun ben 2 aydır kullanıyorum

Kafamı bulandıran yorumlar

1-Nfc ile ilgili Daha iyi bir ses kalitesi, Kasa titrememesinin olmaması, %10-15 gibi daha iyi pil ömrü, daha iyi kamera deneyimi yazmışlar Yurt dışı forumlarında.

2-Pro ile ilgili, Daha iyi işlemci, Ana kamera gece çekimi kalitesi

Tabi performans gerektiren olayım olsa, Nfc hiç düşünmeyeceğim .

• NFC tam bilmiyorum ama kasa titremesi oluyor da çok ta tın diyor insan şahsen takıntılı insan değilim yani
    Gece çekimi harika evt cidden .d

• Ben sürekli kullanıyorum. Aracıma BT ile bağlanıp Telefon, Google Maps ve Spotify kullanıyorum. Güncellemeler sonrası bazen sapıtıyor ama çalıştığı sürece çok kullanışlı. Mesela son zamanlarda "Spotify şu an çalışmıyor" hatası alıyorum ama onu da önce spotify açarak hallediyorum.

• josh-r J kullanıcısına yanıt
    Netflix'te sorun yok zaten. Amazon'da ayarlara gelip akış kalitesine bakarsanız anlayabilirsiniz. En yüksek veri için 0,45 GB yazıyor. Oldukça düşük bir değer HD veya UHD için.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.