< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
POCO X5 5G - X5 PRO 5G ANA KONU (6. sayfa)
-
-
Kablosuz değilde kablolu şarj özelliği var.. 5v 1 amper gücünde kablolu şarj etme özelliği var.
Bu sayede bir kaç kez şarjı bitik kablosuz kulaklığımı şarj etmişliğim vardır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 28 Kasım 2024; 21:50:33 > -
Son 1-2 güncellemeden sonra ortaya çıkan bir Bug var telefonda, aslında hata bile değil ama yine de yazayım..
Telefonda bazen ses açma kısma tuşuna bastığımda sanki ben sessize almışım da sessiz modunu kapatmışım gibi ekranın üstünde Sessiz mod kapandı gibisinden uyarı veriyor ama öyle bir durum yok. Telefon baya çalışıyor aramalar bildirimler v.s.v.s'de geliyor ama öyle kendi kendine takılıyor.. Bu çok nadiren oluyor nedense, sessiz modda unutma meselesi de olamaz çünkü hiç bir zaman sessiz mod'a da almıyorum.. Enteresan..
Onun dışında neredeyse 2 sene olacak çok memnunum telefondan, almadan önce bu kadar iyi idare edeceğini düşünmemiştim ama 2 senedir gerçekten ses kalitesinden akıcılığına kadar çok iyi bir kullanım sundu bana.. Bunda tabii ki tee ne zaman önce telefondaki salak saçma gereksiz uygulamaların kökünü kazımanın da aşırı faydası oldu..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X