Bildirim
Pocophone F1 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) 2550 TL (Yeniden satışa açıldı) (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mavi renkte beyaz siyahta siyah kılıf çıkıyor olması lazım. kılıfsız olması beni kıllandırır. fabrika çıkış içeriğinde var diye biliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: erwinsmith06
Hocam seffaf kılıf siyah mi? Ben de n11 den aldim daha kargoya verilmedi. 64 gb olani aldim guya kilif cikmio dediler mishop satıcısı -
İmei konusunda duyumu uz varmi?quote:
Orijinalden alıntı: nightsniffer
Max ederi 2300 TL. Olması gereken fiyat 2100 TL. Almayın arkadaşlar. IMEI atılmaya bir başlansın hele 1600-1700'e falan bile bulunur bu telefon. 270 USD'ye satılıyor Çin'de yani tam 1420 TL gibi bir şey. 3500'den satışa sundukları günü hatırlıyorum da, sinirleniyorum...
İlerde atılır mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kırmızısı 2598 TL hepsiburada da -
Hocam kesin atılacaktır. Belki yarın belki yarından da yakın :)
Seffaf Siyah Hocam. Kilif var cikiyor
Hocam kesin derken nereden biliyorsunuz bu konuda biraz bilgisizim de ileride kesin atılacaksa ona göre telefon alacağım.
Bugüne kadar Android tarafında IMEI atılamayan cihaz olmadı benim bildiğim. -
siparisimi iptal etmeyi dusunuyorum. Almak isteyip alamayan varsa 128-6gb siyah renk xiaomi garantili cihazi gelince elden verebilirim. teslim yeri ankaradir. fiyat 2650. iptal isleminde kredi kartina yansimasi (para iadesi) uzun zaman almasindan dolayi bu islemi yapiyorum.
firmalar git gide güvenlik altında telefona müdahaleyi engelliyor, huawei bootloaderı kilitledi ve açtırmıyor sanırmı, oppo da aynı şekilde. xiaomi nin 845 leri de dokunulmaz durumda.quote:
Orijinalden alıntı: nightsniffer
Bugüne kadar Android tarafında IMEI atılamayan cihaz olmadı benim bildiğim. -
Samsung da Galaxy S serisinde yıllardır(Galiba S2'den beri) çok sıkı bu konuda ama 6-7 ay sonra box ile IMEI atıyorlar bütün cihazlara hocam. Ben %100 atılacağına inanıyorum. -
Hocam benim anlamadığım şey, Oneplus 6T’ye IMEI yazıyorlar, Xiaomi’nin SD845’lilerine IMEI yazamıyorlar. Uğraşmıyorlar da... Demek ki, ortada yazılımsal bir engel var hala.quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
firmalar git gide güvenlik altında telefona müdahaleyi engelliyor, huawei bootloaderı kilitledi ve açtırmıyor sanırmı, oppo da aynı şekilde. xiaomi nin 845 leri de dokunulmaz durumda.
Alıntıları Göster
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
eli kulağındadır merak etmeyin. 2019u görmez -
katılıyorum size kesinlikle, özellikle qualcomm firmasının işlemcilerine box'sız root'suz bi şekilde yazılımla imei atıyorlar yıllardır ve sd845'li cihazlar piyasada bu kadar çok iken yakındır haberlerin çıkması. -
Sar değeri çok yüksek bence
Sar değeri cihazin sınırın altinda gunde saatlerce telefonda konusmuyorsaniz da bir sey olmaz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
trendyol dan aldıgım Pocophone F1 64 GB telefona mesaj geldi imei kayıtlı degildir diye. sorgulattım iki tane imei var biri bulunamadı diyor digeri kayıtlı degil diyor. Bu durumda ne yapacagım. İade mi etmeliyim telefonu ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X