Şimdi Ara

Pocophone F2 Pro 6GB/128 vs 8GB/256GB

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler, bu iki varyasyon arasinda kaldim. 6GB'da LPDDR4X kullanilirken, 8GB olanda LPDDR5 kullanilmaktaymis. Sizce arada performans olarak buyuk bir fark olur mu? Ucret olarak arada 100$lik bir fark var ancak deger mi bir turlu karar veremedim.

• Htc mi kaldı kardeş,adamlar piyasan yok oldu gitti.Yokolup gitmiş bir markanın modelini şimdiki tepe model android cihazlarla kıyaslıyorsan asıl sen bu işten anlamıyorsundur.Önce htc 10'un donanımına bir bak.Depolama birimi olarak emmc5.1 kullanıyor cihaz,ufs 2.0'dan bile daha kötü bir depolama birimi bu ki poco'da ufs 3.0 var artı olarak htc10'un kullandığı bellek tibi ddr4 şimdiki tepe modeller ddr4x ve 5'e geçti frekans hızları çok daha yüksek.En basitinden benim kullanmış olduğum cihazda 4gb ram'a sahip 1 seneyi geçikte kullanıyorum bu dediğin olaylara ben niye rastlamadım o zaman?İphone önermişsinde iphone'nin fiytaları belli o fiyat'a alabileceğin en iyi iphone,iphone se.Poco f2 pro mu alırsın iphone se mi?Kafanıza göre element uyduruyonuz.
  • Androidde ram 20 de olsa sonuç degismiyor

Htc 10u ilk aldigimda ayni anda 3 4 agir oyunu ramde tutuyordu simdi gündelik uygulamalari tutamiyor

İnkar eden varsa bu isten anlamiyordur kusura bakmasin ram meraklisiysan kesin iphone al
  • htc 10 un çıktığı yıl belli işlemcisi belli kapasitesi belli.

şimdiki androidlerde böyle bir sorun yok. 6 ram seni uuzn süre götürür. hafıza yönünden sıkıntı olmayacaksa 6 ile 8 arasında günlük kullanımda fark yaşamazsın.
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Htc mi kaldı kardeş,adamlar piyasan yok oldu gitti.Yokolup gitmiş bir markanın modelini şimdiki tepe model android cihazlarla kıyaslıyorsan asıl sen bu işten anlamıyorsundur.Önce htc 10'un donanımına bir bak.Depolama birimi olarak emmc5.1 kullanıyor cihaz,ufs 2.0'dan bile daha kötü bir depolama birimi bu ki poco'da ufs 3.0 var artı olarak htc10'un kullandığı bellek tibi ddr4 şimdiki tepe modeller ddr4x ve 5'e geçti frekans hızları çok daha yüksek.En basitinden benim kullanmış olduğum cihazda 4gb ram'a sahip 1 seneyi geçikte kullanıyorum bu dediğin olaylara ben niye rastlamadım o zaman?İphone önermişsinde iphone'nin fiytaları belli o fiyat'a alabileceğin en iyi iphone,iphone se.Poco f2 pro mu alırsın iphone se mi?Kafanıza göre element uyduruyonuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ Ten

Htc mi kaldı kardeş,adamlar piyasan yok oldu gitti.Yokolup gitmiş bir markanın modelini şimdiki tepe model android cihazlarla kıyaslıyorsan asıl sen bu işten anlamıyorsundur.Önce htc 10'un donanımına bir bak.Depolama birimi olarak emmc5.1 kullanıyor cihaz,ufs 2.0'dan bile daha kötü bir depolama birimi bu ki poco'da ufs 3.0 var artı olarak htc10'un kullandığı bellek tibi ddr4 şimdiki tepe modeller ddr4x ve 5'e geçti frekans hızları çok daha yüksek.En basitinden benim kullanmış olduğum cihazda 4gb ram'a sahip 1 seneyi geçikte kullanıyorum bu dediğin olaylara ben niye rastlamadım o zaman?İphone önermişsinde iphone'nin fiytaları belli o fiyat'a alabileceğin en iyi iphone,iphone se.Poco f2 pro mu alırsın iphone se mi?Kafanıza göre element uyduruyonuz.
    İlk cumleden blok sacmaliga alerjim var

Cin mali zayominin osurugunu koklamaya dawamkeee dewamke

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.