Şimdi Ara

PoE İtem Yardımı ve Guild Topluluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar;

Uzunca bir süredir PoE oynayan biri olarak oldukça zengin bir hal almış durumdayım (mjöller kaomlar shavslar etc)
    Peki bu entryyi neden giriyorum? Derdim hava atmak değil tabikide Türk oyuncuları arıyorum. Bu kadar zamanda ancak 2-3 tane oyundan hakikaten benim kadar bir çok şeyi bilen anlayan Türk oyuncu bulabildim, biri zaten dolandırıcılıktan ban yedi

Neyse demem o ki, yeni oyunculara low level item sup yapıyorum ve adam gibi bir Türk Guildi arıyorum şöyle endgame map yapan stashi olan falan. Kendime ait yeni oyuncuların sorularını elimden geldiğince hızlı cevapladığım bir facebook sayfam var (https://www.facebook.com/pages/Path-of-Exile-TR/292177430956075) bana buradan yada oyun içinde ''jideament'' ismi ile ulaşabilirsiniz. Dediğim gibi derdim yeni Türk ve oyunu iyi bilen oyuncularla tanışıp zevkli party map oyunları oynamak. Feedbackleri dört gözle bekliyorum.

Herkese iyi günler.
     PoE İtem Yardımı ve Guild Topluluğu

• Forumun bu kesimi biraz cansız. Hatta son etnry tarihlerine bakarsanız da anlarsınız zaten. Guild olarak biz isterseniz varız;http://forum.donanimhaber.com/m_82778865/tm.htm
  • ben bir ara başlamıştım sonra bıraktım (iş e başlamıştım) şimdi tekrar oyunu yükledim akşamları oyuna giriyorum karakterimin adı EfromB

Oyun bilgim kıt(hatta yokta denile bilir) ama Diablo 2 ve 3 ve bir sürü MMORPG tecrübem var İngilizceyi anlaya biliyor ama yazamıyorum en büyük sıkıntım o ://

karşılaşırsak item falan istemem ( zevki olmaz oyunun) sadece ne tür kıyafetler e önem vermem gerektiği ve cavurlardan :) item alıp satarken yardımcı olun yeter( bende şans yoktur nadir item düşer genelde itemleri hep alırım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aratorn -- 9 Kasım 2014; 18:31:35 >
  • Aksam 8 den sonra oyundayim pm at seni guilde alalim

nick Leaderredflag

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIendlessII

Aksam 8 den sonra oyundayim pm at seni guilde alalim

nick Leaderredflag

oyuna pvp patch gelince 1-2 ay ara vermiştim şimdi geri dönücem tekrardan yavaş yavaş eğer ben unutursam siz ekleyin Acn: Jideament
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.