Merhaba PointBlank ve Clasf Of Clans Hesabımı satmak istiyorum ihtiyaçtan ve sıkılmamdan dolayı satıyorum her iki hesapta özenle kullanılmış ve hile vb programlar kullanılmamış ver hiç ban yememiştir.PointBlank hesabım yarbay 1.kademe dir xp %50 dedir ve full hediye doludur 117.000 puan vardır kd 63 hs 48 dir Clash of clans hesabım 54 leveldir ejder açıkdır Hesapları ayrı ayrı satmıyorum e postaları aynı olduğu için alıcıları dolandırmak veya zor durumda bırakmak istemem ve yakışmaz da zaten öyle biri değilim onun için ayrı satıyor musun diye sormayın hesapların msn şifreleri her şeyi mevcuttur tamamen güvenli bir şekilde alıcıya teslim edilecektir karakterlere ait fotoğrafları aşağıda atacağım satın almak isteyenler için ödemeleri zirat bankası veya paypal dan kabul ediyorum almak isteyenler kesinlikle bana ulaşsın şimdiden sahibine hayırlı olsun.
Fiyat=125 tl dir Bana ulasşmak isteyen=https://www.facebook.com/ali.kartal.9275439 burdan ulaşsınlar fake facemdir kesin alıcılara tel nomu verirm whatsapptan fln konuşuruz hesab numaramı ordan veririm.
PointBlank Karakterimin Fotoğrafları
Clash Of Clans Fotoğrafları
Umarım satabilirsin hocam.
Bundan yaklaşık 1.5 sene önce korgeneral olan karakteri 400 liraya satmıştım. Artık piyasası yok o oyunun. Şimdi 150-200 liraya general hesap veriyorlar.