Şimdi Ara

Pokémon Anime Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim pokémon serisini tamam izlediğim söylenemez bazı yerlerde sıkılıp ilerletiyodum. Bazı yerleride unutmuşum.

1.)Bulbasaur neden Ash in yanından ayrılmıştı ?

2.)Tododile evrimlesmiyordu dimi ?

3.)Ash in her ligde bütün starter leri olmuştu ama Hoenn liginde niye olmadı ? Olduda benmi kaçırdım acaba ?

4.)15. sezon Türkçe Dublaj/Altyazı bulamadım bulan varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 55voldemort55

Arkadaşlar benim pokémon serisini tamam izlediğim söylenemez bazı yerlerde sıkılıp ilerletiyodum. Bazı yerleride unutmuşum.

1.)Bulbasaur neden Ash in yanından ayrılmıştı ?

2.)Tododile evrimlesmiyordu dimi ?

3.)Ash in her ligde bütün starter leri olmuştu ama Hoenn liginde niye olmadı ? Olduda benmi kaçırdım acaba ?

4.)15. sezon Türkçe Dublaj/Altyazı bulamadım bulan varmı ?

Bildigim kadariyla

Spoiler icerir bu arada
    1.bulba oak'in labinda arada. Oradaki pokemonlar arada gorunuyor hatta cyndaquil arada gorunup evrimlesti bile
    2.hayir. ash henüz su starter pokemonu evrimlestiremedi. Kac seridir bekliyoruz bu seri yaparlar diye. Bakalim bu seri ins. Okur
    3. Ilk 2 seri tum starterlari aldi 3.seri treecko sadece 4.seri piplup haric hepsi 5 te de hepsi
    Son sorunu bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darui -- 24 Aralık 2013; 2:13:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1)Bulbasaur, Oak'ın laboratuvarında Su ve Çimen türü Pokémonları sürekli birbirine girdiği için elçi görevi görmek için oraya gitti, oradaki düzeni koruyor hala.
    2)Totodile evrimleşmiyor.
    3)1 ve 2'de tüm starterlara sahip oldu, 3'te Torchic'i May'e, Mudkip'i Brock'a, Treecko'yu Ash'e verdiler. 4'te de tüm starterlara sahip olmayacak. 5'te hepsini alıp 6'da da Hoeenvari bir şekilde starterlar üç ana kahramana bölüştürülecek.
    4)9. sezondan beri altyazısız İngilizce dublaj olarak izledim. Ararsan bulursun diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus II

1)Bulbasaur, Oak'ın laboratuvarında Su ve Çimen türü Pokémonları sürekli birbirine girdiği için elçi görevi görmek için oraya gitti, oradaki düzeni koruyor hala.
    2)Totodile evrimleşmiyor.
    3)1 ve 2'de tüm starterlara sahip oldu, 3'te Torchic'i May'e, Mudkip'i Brock'a, Treecko'yu Ash'e verdiler. 4'te de tüm starterlara sahip olmayacak. 5'te hepsini alıp 6'da da Hoeenvari bir şekilde starterlar üç ana kahramana bölüştürülecek.
    4)9. sezondan beri altyazısız İngilizce dublaj olarak izledim. Ararsan bulursun diye düşünüyorum.

İng Dublaj izleyemem ya :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anime coin
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.