Şimdi Ara

Pokémon Crater Nostalji Konusu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
9.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölüm ölmüş.Adminler neden hâlâ bölümü silmedi anlayamadım.Gerçi çekilişler falan var,yeni oyun bulundu galiba ama 5 para etmez anlaşılan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

Bölüm ölmüş.Adminler neden hâlâ bölümü silmedi anlayamadım.Gerçi çekilişler falan var,yeni oyun bulundu galiba ama 5 para etmez anlaşılan.

Ooo kimleri görüyorum Sen pokemon bölümüne gelirmiydin Yiğitcan Gel Pokemon Deluge oynayalım

• quote:

Bölüm ölmüş.Adminler neden hâlâ bölümü silmedi anlayamadım.Gerçi çekilişler falan var,yeni oyun bulundu galiba ama 5 para etmez anlaşılan.

Yanlış anlama ama bu bölümün kaldırılmasını öngörüyorsan niye giriyosun ? İstemiyorsan girme.Biz bu forumu ölü de olsa seviyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_ProféssionaL

quote:

Yanlış anlama ama bu bölümün kaldırılmasını öngörüyorsan niye giriyosun ? İstemiyorsan girme.Biz bu forumu ölü de olsa seviyoruz.

Kimler kalmış diye girdim.Bölümün kaldırılmasını elbette ki istemiyorum,sadece bölüm ölü olduğu için adminler silmemiş ona şaşırdım.Bu arada niye yanlış anlayayım canım?

quote:

Orjinalden alıntı: ChaKaL_

quote:

Ooo kimleri görüyorum Sen pokemon bölümüne gelirmiydin Yiğitcan Gel Pokemon Deluge oynayalım

Hoşbulduk,Deluge hesabı açtım zaten kendime hemen Torchic'i aldım birkaç dakika sonra 100 level olur.Oyunun güvenliği kötü olsa gerek çünkü birisi forumdaki herkesi ispiyonlamış hile yaptığınız için.Şimdiden hesaptaki Pokémonlar'ı aktarmaya bak.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: The_ProféssionaL

quote:

Kimler kalmış diye girdim.Bölümün kaldırılmasını elbette ki istemiyorum,sadece bölüm ölü olduğu için adminler silmemiş ona şaşırdım.Bu arada niye yanlış anlayayım canım?

quote:

Orjinalden alıntı: ChaKaL_

Hoşbulduk,Deluge hesabı açtım zaten kendime hemen Torchic'i aldım birkaç dakika sonra 100 level olur.Oyunun güvenliği kötü olsa gerek çünkü birisi forumdaki herkesi ispiyonlamış hile yaptığınız için.Şimdiden hesaptaki Pokémonlar'ı aktarmaya bak.

Ben o hileyi kullanmadım sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih` -- 4 Haziran 2009; 15:30:06 >

• Sen o hileyi kullanmasan da eleman herkesi ispiyonlamış galiba.Neyse,iyiki sonradan üye oldum.Zaten nickimi de kimse bilmiyor.Bu arada çoğu kişinin banlanmamış galiba,neyse daha fazla uzatmaya gerek yok.Şu Sbs bir bitsin bu oyunun anasını ağlatacağım.
  • quote:

Sen o hileyi kullanmasan da eleman herkesi ispiyonlamış galiba.Neyse,iyiki sonradan üye oldum.Zaten nickimi de kimse bilmiyor.Bu arada çoğu kişinin banlanmamış galiba,neyse daha fazla uzatmaya gerek yok.Şu Sbs bir bitsin bu oyunun anasını ağlatacağım.

Yok bişey olmaz Aynen 2 gün sonra bende deluge ile oyalanıcam hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChaKaL_

quote:

Sen o hileyi kullanmasan da eleman herkesi ispiyonlamış galiba.Neyse,iyiki sonradan üye oldum.Zaten nickimi de kimse bilmiyor.Bu arada çoğu kişinin banlanmamış galiba,neyse daha fazla uzatmaya gerek yok.Şu Sbs bir bitsin bu oyunun anasını ağlatacağım.

Yok bişey olmaz Aynen 2 gün sonra bende deluge ile oyalanıcam hep

Birlikte neler yaşadık be...

• Özledim 2006 yılını ha...
  • crater 3 poke daha vardı dratininin formları ama efsaneydiler dratinire (ateş) , dratinice (buz) , dratinilic (elektrik) başka hiçbir oyunda görmedim
  • Aaron'un ev adresini bilen var mı? Gidip dövücem,oyunu niye kapattın diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krosty88

crater 3 poke daha vardı dratininin formları ama efsaneydiler dratinire (ateş) , dratinice (buz) , dratinilic (elektrik) başka hiçbir oyunda görmedim

Pokémon Crater'e ait fake Pokémonlardı.
    />
    />
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngerekli -- 27 Ağustos 2009; 14:30:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Köse

quote:

Orjinalden alıntı: OzaN

DH TOP 20 listesini unutmak kolay değildir heralde. Bir dönem hepimizin hedefiydi bu listede yükselmek.İşte o listeyi düzenlediğim zamanlarda yedek almak amaçlı not defterine kaydetmişim listeyi ve bugün o listeyi buldum.Sizlerle de paylaşmak istedim.Biraz yakın zamanlı nostalji yapalım dedim
    İşte o listeyi tüm kodlarıyla tek bir harfine dokununulmamış olarak ekliyorum.
    Tarih: 5 Ağustos 2007
    Buyrun:

|| DH EN İYİ 20 LİSTESİ ||

1.

19. xmonter (DARKRUSE) 6,911.5

20.loads (karizma kartal | (-_-Handsome-_-) ) 6,089.4

NOTLAR
    Listeye eğer girebiliyorsanız(Puanınız 20.den fazlaysa) aşağıdaki formu doldurup mesaj atınız en kısa sürede düzenlenecektir:
    PokemonCrater Nick:

-Listedeki güncellenmeniz için en az 1000 puan arttırmanız veya ortak değişikliği vs gerekir
    -Hepinize başarılar.İyi forumlar

ank_yer_6 Bak Ortaklığımzda Kaçıncıymışız DH'da.Fatih'in TT'sini Buldum Paylaşayım Dedim :)

bende varmışım ya off off çok oynamıştım çok.

• yanlız başlık bende sanki crateri unutuyoruz, unutmayana da zorla unutturuyoruz gibi bir çağrışım yaptı
  • ah crater ahhh.
    bendeb alığı görünce crateri unutcakmışım gibi geldi
  • Eski anılarımı canlandırdın. Bu sayfaları görmeyeli yıllar olmuştu Sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz523

Eski anılarımı canlandırdın. Bu sayfaları görmeyeli yıllar olmuştu Sağol

Konuyu açmakta ki amaç o. Rica ederim. : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnkforever

yanlız başlık bende sanki crateri unutuyoruz, unutmayana da zorla unutturuyoruz gibi bir çağrışım yaptı

unutma unutturma derken ünlem işareti koysa aslında düzgün anlaşılıyor
  • tekrar güncel
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.