Görev sistemi suan kapalı yaz updatesinde tekrardan geleceğini duydum.
quote:
Orijinalden alıntı: CrasHh
Bekleme modundayız.
Ah ah nostaljiii ben umbreon eski forumlardan :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
oynayan warmı warsa ben yeni başladım çok değişmiş dün biraz oynadım bu gün oyun kapalı hiç girilmiyo
quote:
Orijinalden alıntı: tyux89
oynayan warmı warsa ben yeni başladım çok değişmiş dün biraz oynadım bu gün oyun kapalı hiç girilmiyo
Bende şimdi indiriyorum deneyecegim bakalım da kapalıymış ya.
quote:
Orijinalden alıntı: AlmostAngel
quote:
Orijinalden alıntı: tyux89
Bende şimdi indiriyorum deneyecegim bakalım da kapalıymış ya.
Bende başladım bir süre oynadım.Level kasma bakımından hoşuma gitti çünkü öyle çatır çatır level atlamıyorsun.Biraz emek harcaman gerekiyor.Ama oyunda Türk bulamadım ve git gide canım sıkıldı.Sonuç olarakta bıraktım.
quote:
Orijinalden alıntı: EGEMERT.
Yaz'ın yaklaşmasıyla havalar ısınmaya başladı ve okullarınız kapanmak üzere hadi gelin birlikte pco oynayalım. 2010 yılını cidden özlüyorum.Lugi@,Waidmann,CrasHh,idrisovic (unuttuğum birisi varsa affola) birlikte oynuyorduk.Çok güzel günlerdi. Tabi benim oyunda ki bilgisizliğimden dolayı bir kaç ufak tatsızlık olmuştu ve oyunu bırakmıştım. Tekrar başlamayı düşünüyorum.Oynayacaklar varsa listeye eklerim.
25 Mayıs'ta başlıyoruz.
Uzun zamandır oynamayanlar için oyuna gelen bazı yeniliklerden bahsedeyim. -Trade sistemi uzun süre/zaman önce eklendi. -Auction(Açık arttırma) sistemi uzun süre/zaman önce eklendi.Bu sistem sayesinde shop'ta 10 level altı pokemonları alıp satabiliyoruz. -Gym Liderler dahada zorlaşmış durumda.(Bu bizi yıldırmaz korkmayın. ) -Dusk,Day,Dawn,Night sistemi uzun süre/zaman önce eklendi. -Yağmur,Kum fırtınası gibi olaylar bazı haritalarda görülebiliyor. -Battle sistemi değişti.(Görünüş bakımından.) -Görev sistemi eklendi. -Eğer savaşları kaybederseniz para düşüyor.(Wild battle dahil.) -Çalışmayan saldırılar düzeltildi. -Sleep Rules uzun süre/zaman önce eklendi.(Gym savaşlarında bir pokemon'u uyutunca gym uyuyan pokemon'u değiştiriyor ve uyuyan pokemonu öldürmeden Sleep saldırısı kullanamıyoruz.) -Team Rocket,Team Galaxy vb. gruplar tekrardan açıldı. -Coin Corner sistemi açıldı.(Geceleri oynayabiliyoruz.)
YAPILACAK AKTİVİTELER
Crew kurulacak.
Topluca Team Rocket'e katılacağız.
Diğer aktiviteleri oyuna başladığımız zaman düşünürüz.
OYNAYAN KİŞİLER VE NICKLERI
1-TheqeMert [_EgeMert_]
2-idrisovic
3-Jaquaires [Berat9999DH]
4-pegasus595 [PegaSusTR]
5-Mewtwo_4ever
6-crazyero35 [_ERoo_]
7-Properties
8-Rsith
9-Black Burn [BlackkBurn]
10-Chinese Kenpo [Connoisseur]
11-NaneLimonnN
12-YineDc [Turquois3]
13-erdy232
14-cem199531 [llJoKeRll]
15-Pokémon
16-yanmısbozuka
17-Hüznü Şenlendiririm
18-KinGoFHell_
19-Perditionn [LegendSpartacus]
20-macrop28 [MLucarioTr]
21-Nidoran [Ultimax]
22-M.Guray [Legend_TR]
23-Allen Walker
BİLGİLENDİRME:HERKES YENİ KARAKTER AÇACAK.
ekle calısmadıgım zamanlar girerim
tyux89 nickim oyun nickimle aynıdır iftardan sahura sahurdan iftara giriş saatim duruma göre değişiyo ama genelde geceleri giriyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme