Şimdi Ara

• Pokémon Cyrus |REHBER| (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
0
Favori
8.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yardimci olabilir misiniz bu oyun web tabanlı değil mi? Sadece pc mi oynanıyor. Birde indiriyoruz galiba. Biraz bilgi verebilir misiniz. İlk mesajda çok birsey bulamadım da. Yardım ederseniz çok sevinirim. İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • indiriyorsun gba gibi oyun ingilizcen varsa oyunun sitesinden rehberlere bakabilirsinhttp://pcodonate.zapto.org/forum/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy Step

indiriyorsun gba gibi oyun ingilizcen varsa oyunun sitesinden rehberlere bakabilirsinhttp://pcodonate.zapto.org/forum/

Peki oyunun aktif Kullanıcısı var mı? Ve forumdan 35 kişi varmı oynayan?

• Pokemon Cyrus Online is currently Online ( 109 ) / Server Time 16:35:09 UTC / Server Statistics şuanda 109 kişi var mesela adamların saati biraz daha farklı olduğundan o anda 35 kişiymiş 150yi falan buluyor player sayısı akşamlara doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy Step

Pokemon Cyrus Online is currently Online ( 109 ) / Server Time 16:35:09 UTC / Server Statistics şuanda 109 kişi var mesela adamların saati biraz daha farklı olduğundan o anda 35 kişiymiş 150yi falan buluyor player sayısı akşamlara doğru

walla hıc bılemedım kı hocam. Oyun boş ise eğer hiç vakit harcamayayım. galiba baktım brz da pek forumda da kalmamıs oynayan. Forumda olsa 2 3 kısı yıne baslarım onlarla da ıste tek basıma da baslamam. :/ keske bırkac arkadas ılgılense de onlarla oynasak. Nostalji olurdu :/
  • ben suan oynuyorum kardes 3. rozeti almaya cok yakınım sana elimden gelen yardımı yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bartu45 -- 11 Temmuz 2013; 18:41:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartu45

ben suan oynuyorum kardes 3. rozeti almaya cok yakınım sana elimden gelen yardımı yaparım

tamam hocam cok sağolun. peki oynayanı varmı gercekten oyunun ? birde forumdan hıc varmı oynayan bıldıgınız arkadas ??

(sevindim hiç olmasa 1 kısı var :)
  • krdş nickini yaz ben sana pm atayım
  • quote:

krdş nickini yaz ben sana pm atayım

pm attım ;)
  • ts ve ben ile birlikte 3-4 kişi var oyunda ama pek rengini belli etmeyen tiplerden teki. :D
  • Oyun kapalı 2 gün filan kapalı kalcak gibi
  • quote:

Oyun kapalı 2 gün filan kapalı kalcak gibi

Eskiye dönmeden önceki hesapların geri gelmesi için yapılan bir uygulama. Çokta güzel oldu açıkçası bende 4 tane falan lucky vardı. Eğer alabilirsem bunu oynamayı düşünüyorum. Bartu sende şimdikini bırakıp öncekini oynarsın artık; öncekine kıyasla bunu kasmaya devam etmenin bir anlamı kalmaz. Gym4ü yenmiş hesap sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dpXqb

quote:

Eskiye dönmeden önceki hesapların geri gelmesi için yapılan bir uygulama. Çokta güzel oldu açıkçası bende 4 tane falan lucky vardı. Eğer alabilirsem bunu oynamayı düşünüyorum. Bartu sende şimdikini bırakıp öncekini oynarsın artık; öncekine kıyasla bunu kasmaya devam etmenin bir anlamı kalmaz. Gym4ü yenmiş hesap sonuçta.

aynen bu cok iyi oldu bide eski carınızın hesap adıyla trainer namenizi yazın diyo ben onu yaptım

oğuz sen yaptınmı?

• quote:

quote:

quote:

aynen bu cok iyi oldu bide eski carınızın hesap adıyla trainer namenizi yazın diyo ben onu yaptım

oğuz sen yaptınmı?

Yapmam mı. Sırf bu konu için foruma üye oldum :D

Sende biran önce yap, fazla geç olmasın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

oğuz sen yaptınmı?

Yapmam mı. Sırf bu konu için foruma üye oldum :D

Sende biran önce yap, fazla geç olmasın.

Beyler sizde mi oynuyorsunuz cyrus ? Oynuyorsaniz Hemen geri başlıyorum. Dün bir arkadas yardimci oldu ama çok isinamadim 2 kişi oynayınca. Eğer Oynuyorsaniz herkes msn alsın bir tane oyun için. Oyunda konuşma kısmı da çok zor. DH Cyrus grubu olarak oynarız. Hem seven varsa 1 2 kişi daha başlar bizimle. Yazın vakit geçmiyor güzel olur ? :)

• @Diclonius

quote:

ts ve ben ile birlikte 3-4 kişi var oyunda ama pek rengini belli etmeyen tiplerden teki. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farron -- 13 Temmuz 2013; 11:59:36 >
  • quote:

@Diclonius

quote:

ts ve ben ile birlikte 3-4 kişi var oyunda ama pek rengini belli etmeyen tiplerden teki. :D

PM atıyorum ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Shapeshifter

Account Name: Oblivion: egemert35 (can you change it to egemert0) - Velvetron: egemert35
    Trainer Name: Oblivion: Shapeshifter - Velvetron: TheqeMert
    Do your Velvetron and Oblivion accounts share these details? No.

Hm.. What will happen? I'm confused.

Egemert'te dönecek galiba. Ei bir kişi daha geldi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farron -- 13 Temmuz 2013; 12:26:34 >
  • Neden daha önceki hesapları getiremdediler oyun acık hesaplar yok
  • quote:

Neden daha önceki hesapları getiremdediler oyun acık hesaplar yok

O konuda bir açıklama yapılmadı galiba. Bende hala beklemedeyim ama oyunu şimdilik askıya aldım diyebilirim. Eski hesaplar gelirse tekrar döneceğim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.